- 12 Şubat 2020
- 1.505
- 1.265
- 133
Ara Ara var surekli degilEvet bebişler iyi olsundasizde göğüs hassasiyeti var mı yoksa geçti mi artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara Ara var surekli degilEvet bebişler iyi olsundasizde göğüs hassasiyeti var mı yoksa geçti mi artık
Benimde öyle o zaman normalAra Ara var surekli degil
Normal canim ❤Benimde öyle o zaman normal![]()
Bir de bana doktor idrar yolu enfeksiyonu için üresinol diye tek kullanımlım toz vermişti çok fena ishal yaptı midem de kötü geçmedide ishal acile gitsem miNormal canim ❤
Geçen Salı 6 dedim canım şimdi 6+5 oluyor işte ama benim 5. Gğn embriyosuydu farkediyor mu bilmiyorum :) kalp atışı duydunuz muuuOlabilir her zaman da aynı şeyleri yaşamıycaz ya kendini strese sokma.Benim ancak iki üç gündür göğüslerim hassaslasti mesela önceden hiç yoktu .Sana bir sorum olacak aynı gün transfer olduğumuz için kesin kaç haftalıksin biliyor musundoktora sormayi unutuyorum şu an net değilim
![]()
Benim de herhalde 6+3 oluyor o zamanGeçen Salı 6 dedim canım şimdi 6+5 oluyor işte ama benim 5. Gğn embriyosuydu farkediyor mu bilmiyorum :) kalp atışı duydunuz muuu
Evet dinletmişti Salı günü kontrole gideceğimBenim de herhalde 6+3 oluyor o zamankalp atışını 4 gün önce gittiğimde ultrasonda gördük
ama dışarı veremediler erken olduğu için dışarı ses çıkmadı yani senin duyuldu mu
Kotuysen git drBir de bana doktor idrar yolu enfeksiyonu için üresinol diye tek kullanımlım toz vermişti çok fena ishal yaptı midem de kötü geçmedide ishal acile gitsem mi
Merhaba siz tüp bebek ilaçlarınıza devam ediyor musunuz oksapar, estrofem, duphaston, progestan, folbiol,coraspin?Bebisler iyi olsn da, bn Dr bulanti hap yazdi iki gundur yiyorum. Biraz sukur
Merhaba siz tüp bebek ilaçlarınıza devam ediyor musunuz oksapar, estrofem, duphaston, progestan, folbiol,coraspin?Amin amin sağlıkla gelsinler güzel haberler verelim birbirimize![]()
Evet sizMerhaba siz tüp bebek ilaçlarınıza devam ediyor musunuz oksapar, estrofem, duphaston, progestan, folbiol,coraspin?
Evet bende ediyorum kaçıncı haftaya kadar edeceksiniz ?Evet siz
Valla estrofem duphaston progestan 10 hafta dedi. Promester kabadan igne yarin son, coraspin hap ic de kanama oldugu icin Ara verildi carsamba baslansin dendi, kan sulandiri ci igne de iptal oldu, kadin dogum Dr, hayir dedi tup bebek Dr. Gonulsz tamam dedi, coraspin e de hayir diyiry tup bebek kullan man gerek diyo arada kaldmEvet bende ediyorum kaçıncı haftaya kadar edeceksiniz ?
Merhaba evet ediyorum fakat benim doğal siklus olduğu için sadece progesteron iğne fitil folik asit bide kan pıhtılaşma var bende doğuma kadar oksaparMerhaba siz tüp bebek ilaçlarınıza devam ediyor musunuz oksapar, estrofem, duphaston, progestan, folbiol,coraspin?
Promester ben de kalp atışı duyunca bıraktı fitil kullanıyorum sadeceValla estrofem duphaston progestan 10 hafta dedi. Promester kabadan igne yarin son, coraspin hap ic de kanama oldugu icin Ara verildi carsamba baslansin dendi, kan sulandiri ci igne de iptal oldu, kadin dogum Dr, hayir dedi tup bebek Dr. Gonulsz tamam dedi, coraspin e de hayir diyiry tup bebek kullan man gerek diyo arada kaldm
Onun dışında estrofem, duphaston, coraspin, folbiol, oksapar kullanıyorum keşke tüp bebek doktoru belli bir haftaya kadar takip yapsaValla estrofem duphaston progestan 10 hafta dedi. Promester kabadan igne yarin son, coraspin hap ic de kanama oldugu icin Ara verildi carsamba baslansin dendi, kan sulandiri ci igne de iptal oldu, kadin dogum Dr, hayir dedi tup bebek Dr. Gonulsz tamam dedi, coraspin e de hayir diyiry tup bebek kullan man gerek diyo arada kaldm
Evet ya is bitti gibi olduOnun dışında estrofem, duphaston, coraspin, folbiol, oksapar kullanıyorum keşke tüp bebek doktoru belli bir haftaya kadar takip yapsa
Göbekten bakılmış ama canım göbekten zaten geç görülür vajina yoldan bakılsaydı belki de görürdün. Ama genelde 6. Haftada duyuluyor sanırım kalp atışı az kalmışKızlar fikirlerinize ihtiyacım var tüp bebek ile hamile kaldım 5. Gün embriyosu 25 kasımda transfer oldum Allah’a bin şükür pozitifi gördüm ama kese etrafında fazlasıyla kanama alanı var onunla birlikte bende sürekli kanama görüyorum çamur gibi kahve rengi bugün 5+6 yım keseyi gördüm göbekten bakıldığında sadece keseyi görüyoruz bebek ve kalp atışı dinletmedi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye başından böyle birşey geçen varsa bana yardımcı olabilir mi