- 18 Temmuz 2023
- 232
- 60
- 28
- 26
Cuma kontrolüm var 6+2 olucam inşallah görürüm belki kanamam var diye vajinadan bakmıyorGöbekten bakılmış ama canım göbekten zaten geç görülür vajina yoldan bakılsaydı belki de görürdün. Ama genelde 6. Haftada duyuluyor sanırım kalp atışı az kalmış
8. Haftada kontrolüm vardı karından goremedi alttan ben istedim baktı zaten kalp atışı 5+6 da duymuştum karından çok geç gözüküyor birde makinede onemliCuma kontrolüm var 6+2 olucam inşallah görürüm belki kanamam var diye vajinadan bakmıyor
Ben sadece keseyi gördüm bilmiyorum kalp atışı ve yolk kesesi göstermedi8. Haftada kontrolüm vardı karından goremedi alttan ben istedim baktı zaten kalp atışı 5+6 da duymuştum karından çok geç gözüküyor birde makinede onemli
Evet doğrudur sadece bir karartı gözüküyor oda kese alttan bakınca bebeğinde gördük biz hatta baya şekillenmişti ilk gördüğümde yüzük şeklindeydi alttan muayene iste sorun olmayacaksa doktoruna deyipBen sadece keseyi gördüm bilmiyorum kalp atışı ve yolk kesesi göstermedi
Bilmiyorum kanama varya o nedenle vajinal bakmıyor olabilirEvet doğrudur sadece bir karartı gözüküyor oda kese alttan bakınca bebeğinde gördük biz hatta baya şekillenmişti ilk gördüğümde yüzük şeklindeydi alttan muayene iste sorun olmayacaksa doktoruna deyip
Kan sulandırıcı felan bıraktırdılar demiBilmiyorum kanama varya o nedenle vajinal bakmıyor olabilir
EvetKan sulandırıcı felan bıraktırdılar demi
Progesteron artırımı peki kanamayı durdurmak için
4 tane Progestan dex 25 mg göbekten vuruyorum 2 adet Progestan fitil yutuyorumProgesteron artırımı peki kanamayı durdurmak için
Canim fitili niye ağızdan alıyorsun bana doktorum iğne kandaki progesteronu dengeler rahimdekini fitil direk etki eder dedi ki zaten yapay zekada öyle diyo fitil olarak kullanman daha doğru olurdu iğne çok etkilemiyo direk rahme fitil etki ediyor4 tane Progestan dex 25 mg göbekten vuruyorum 2 adet Progestan fitil yutuyorum
Canım kanama olduğu için doktor vajinadan alamazsın dediCanim fitili niye ağızdan alıyorsun bana doktorum iğne kandaki progesteronu dengeler rahimdekini fitil direk etki eder dedi ki zaten yapay zekada öyle diyo fitil olarak kullanman daha doğru olurdu iğne çok etkilemiyo direk rahme fitil etki ediyor
Tabiki doktorun bilir benim doktorum kanama olsada alttan fitil kullandırıyo kanama da duruyo ama her doktorun ayrı demekki bence sen başka doktorada gitmelisin ilinde varsaCanım kanama olduğu için doktor vajinadan alamazsın dedi
Evet var bakalım cuma başka doktorda bakıcam kendime kontrolden sonraTabiki doktorun bilir benim doktorum kanama olsada alttan fitil kullandırıyo kanama da duruyo ama her doktorun ayrı demekki bence sen başka doktorada gitmelisin ilinde varsa
İnşallah en güzeli olsun senin içinEvet var bakalım cuma başka doktorda bakıcam kendime kontrolden sonra
İnşallah hepimiz için :)İnşallah en güzeli olsun senin için
Ben annemle aynı sitede oturuyorum ..genelde de çalıştığım için annemde yeriz eve geçeriz.yine aynı durum o açıdan ben iyiyim bu konuda
Benim de senin gibi haplar devam kabadan bugün son sonra göbekten e devam et dedi tüp Bebek doktorum.. ufak bir kanama alanı olduğu için ve geçen haftalarda ara ara kahve lekenme yaşadığım için kan sulandiriciyi pıhtılaşma sorunun yoksa kullanma dedi ..şu an kan sulandiriciya Dair hiç bir şey kullanmıyorum .Valla estrofem duphaston progestan 10 hafta dedi. Promester kabadan igne yarin son, coraspin hap ic de kanama oldugu icin Ara verildi carsamba baslansin dendi, kan sulandiri ci igne de iptal oldu, kadin dogum Dr, hayir dedi tup bebek Dr. Gonulsz tamam dedi, coraspin e de hayir diyiry tup bebek kullan man gerek diyo arada kaldm
Mesela benim de ara ara oluşan kahve lekelenmelerim oldu gecen gittiğimde az bir kanama alanı da oluşmus asistan doktor fitil kullan dedi sonra içim rahat etmedi kendi profosor olan doktoruma sordum o da fitilin çok bir etkiye sahip olmadığıni söyledi.. burdaki asistan doktor fitil yazdırdı reçeteye dedim .onu da al dedi ilerleyen zamanlarda kasılmalarin olursa kullanirsin dedi ..kalçadan olan iğneyi yazdı ondan sonra da göbekten olana devam et dedi. Kan sulandiriciyi kesmişti devam edicem mi diye sordum.pihtilasma sorunun yoksa kullanma dedi artık kullanmıyorum.su an çok şükür lekelenme bitti .Bu lekelenme tarzlarını düşük olma ihtimali üzerine bakıyorlar ya en etkilisi iğneymis..işte dediğin gibi her doktor farklı ..Tabiki doktorun bilir benim doktorum kanama olsada alttan fitil kullandırıyo kanama da duruyo ama her doktorun ayrı demekki bence sen başka doktorada gitmelisin ilinde varsa
Vardı canım solda olduğunu düşünüyorum ben bebeğin. Hep sol tarafımda baskı hissediyorum özellikle uzandığımda veya wc ye çok sıkıştığmda. Ara ara sağda da oluyo ama sol çok belirgin. Nasip olur doktora gidersem sorucam sola mı koydnuz diye :)Selam hanımlar bende geçen çarşamba dondurulmuş 5.gün embriyo transfer oldum. Transferin ilk gününden itibaren kasık ağrısı batması yaşıyorum. Özellikle 3-4. Günlerde daha şiddetliydi. Pozitif sonuç alanlar belirtileriniz bu şekilde miydi? İlk günden beri var mıydı kasık ağrınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?