• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

İlk 10 gün günde 3 kez idi sabah öğle akşam, son 5 günde sabah 2 akşam 2 ye çevrildi. Ben aç tok karışık içtim ama verilen ilaç kullanım kağıdında aç için yazıyordu
Hayırlı uğurlu olsun transferin balım ben de dün oldum seninle aynı durumdayım. Bana 15 Kasım dediler kan testi için. Su transfer sonrası beklemek bana en zoru geliyor Allah'ım yardımcımız olsun sonucumuz pozitif olur bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur 🙏 senin karnın da gaz doldu gibi oldu mu transfer sonrası
Ay bende aynı fikirdeyim eenennnn zoru beklemekmiş ama suan hazırlıktayım ben kendime telkin veriyorum bu sefer morelimi yüksek tutucagım kendime iyi davranacağım diye. En güzeli aslında o dönem o mucize içimizzzde 🥹

Ay bende aynı fikirdeyim eenennnn zoru beklemekmiş ama suan hazırlıktayım ben kendime telkin veriyorum bu sefer morelimi yüksek tutucagım kendime iyi davranacağım diye. En güzeli aslında o dönem o mucize içimizzzde 🥹
Ben de kendimi öyle tembihlemistim bu sefer takmicam öyle yapmicam böyle etmicem hatta transfere de büyük heyecanla gittim ilk transferim gibi ama transfer oldum modum da değişti. O bilinmezlik olumsuz olursa korkusu buna sebep oluyor sanırım. Bugün resmen saat geçmiyor gibi geliyor çok enteresan zaman durdu sanki 10 gün nasıl geçecek diyorum

Ben bu tsh tiroid olayını nasıl çözücem bilmiyorum düşürüyorum ilaçlarla hop yine yükseliyor doğal transferde de progesteron kullanılacak yine artacak

Ben bu tsh tiroid olayını nasıl çözücem bilmiyorum düşürüyorum ilaçlarla hop yine yükseliyor doğal transferde de progesteron kullanılacak yine artacak
Canim dereotu madensuyu yoğurt ayran yap iç blenderdan geçir yapamazsan dereotu aç karına tüket çok fayda ediyor. Ama transfer sürecinde de yüksek olursa ilaca devam ettirir benim gebelik olan transferimde öyle yapmıştı

Tiroid için kullandığın bir ilaç var mı? Bu sefer protokol değişecektir mutlaka mesela tiroid ilacın yoksa belki endokrin uzmanına sevk ederler seni ilaçla desteklerle yükselmemesi için canım. Bir sürü tiroid hastası var tüp bebekle anne baba olan. Mutlaka bir yolu vardır yani sen kendini sıkma hiç. En önemli şey olabildiğince az stresli geçirmek biliyorsun bunlar çaresi olan şeyler çok şükür.

Merhaba arkadaşlar, bugün femara yazdı doktorum. Yarın sabah başlıcam. Adetin 11. Gününe kontrol yazdı
Sizler ne durumdasınız 😇🥰

Tiroid için kullandığın bir ilaç var mı? Bu sefer protokol değişecektir mutlaka mesela tiroid ilacın yoksa belki endokrin uzmanına sevk ederler seni ilaçla desteklerle yükselmemesi için canım. Bir sürü tiroid hastası var tüp bebekle anne baba olan. Mutlaka bir yolu vardır yani sen kendini sıkma hiç. En önemli şey olabildiğince az stresli geçirmek biliyorsun bunlar çaresi olan şeyler çok şükür.
Canım sen de transfer oldun nasılsın var mı bir değişiklik ben de dün oldum kendimi çok mu dinliyorum anlamadım bir çok normalim endiseleniyorum bir ağrım oluyor endişeleniyorum. Dün transferden sonra aşırı karnım şişti gaz dolu gibiydim bugün de sol kasığımda huzursuzluk tuhaflık var progestani sol kalçadan oldum ondan diye düşünüyorum gaz yaptı muhtemelen sen de oluyor mu progestan sonrası veya normal de böyle

Canım sen de transfer oldun nasılsın var mı bir değişiklik ben de dün oldum kendimi çok mu dinliyorum anlamadım bir çok normalim endiseleniyorum bir ağrım oluyor endişeleniyorum. Dün transferden sonra aşırı karnım şişti gaz dolu gibiydim bugün de sol kasığımda huzursuzluk tuhaflık var progestani sol kalçadan oldum ondan diye düşünüyorum gaz yaptı muhtemelen sen de oluyor mu progestan sonrası veya normal de böyle
Transferden sonra fıtıl ıgne devam edıyormu canım

İnşallah canım 🙏 tiroidlerim tiroid nodülü kötü huylu çıkınca iki yıl önce alındı. Tüp bebek tedavisindeki iğneler ve estrofem tsh yükseltiyor bu kadar olmasına doktor da şaşırdı. Nasıl olacak bilmiyorum doğal treanferde progesteron da yükseltir mi bu kadar acaba. Daha önceki transferim bu yüzden tutmadı belki de

Kızlar merhaba, bugün transfer oldum ilk deneyimim ve çok heyecanlıyım 4AA kalite de 5. Gün embriyosu transferim oldu sabahtan beri yapacağımı bilmiyorum. Sanki ne yapsam zarar verecekmişim gibi hissediyorum ve test günüm 17 kasım nasıl bekleyeceğim :(((((
Merhabalar bende bugün transfer oldum sizinle aynı benim de 4AA 5. Gün embriyosu benimde ilk kez 🥰 umarım hepimiz bu ay pozitifi görürüz 🙏 doktor bana direk gez toz yeme içme banyo herşey serbest dedi amaç vücudu strese sokmamak hasta değiliz sonuçta günlük hayata devam. Tabi yinede eğilip kalkarken dikkat ederim ağır kaldırmam ağır iş yapmam yarın işe dönücem zaten akşamları hafif tempo yürüyüşte yaparım diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa dikkat ederek öyle yapmalı bence ❤️

Ayy hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alalım en kısa zamanda 🙏🏼🌺 benim progestan fitil iğne verilmedi hiçbir belirtim yok henüz ilk transferim olduğu için karşılaştırma yapamıyorum ama doktorum 5.günden önce pek belirti olmayabilir adet sancısı gibi belde ve karında ağrı hissetmen de normal dedi. Ayaklarını mı üşütüyorsun acaba neden gaz oldu bilemedim ama progesteronun iğnesi karında şişlik ve iğne yerlerinde ağrı yapabiliyormuş 🙏🏼

İnşallah canım 🙏 tiroidlerim tiroid nodülü kötü huylu çıkınca iki yıl önce alındı. Tüp bebek tedavisindeki iğneler ve estrofem tsh yükseltiyor bu kadar olmasına doktor da şaşırdı. Nasıl olacak bilmiyorum doğal treanferde progesteron da yükseltir mi bu kadar acaba. Daha önceki transferim bu yüzden tutmadı belki de
Muhtemelen tsh etkiler tutunmayı. Bir randevu iste bence git görüş nasıl bir planları var öğren en azından için rahatlamış olur süreç başlayana kadar canım

Muhtemelen tsh etkiler tutunmayı. Bir randevu iste bence git görüş nasıl bir planları var öğren en azından için rahatlamış olur süreç başlayana kadar canım
Kendi doktorumla görüşücem canım doğal transfer sürecinde tek isteğim progesteron etkilemesin tsh ı

Back
X