• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Nasıl biri peki banada yarına randevu vermişler
Bana en iyi gelen doktor Sevinç hoca diyebilirim. Zaten medipol’den gelmiş uzun yıllar oranın sorumluluğunu yürütmüş. Çok kontrollü soru sormama gerek kalmadan her şeyi kendisi söylüyor ve çok sakin biri. Ben biraz evhamlıyımdır o sakinliği bana çok iyi geldi o yüzden. Umarım size de iyi gelir 🙏🏼🌺

hangi hastanede tedavi oluyorsunuz? Kanda progesteron bakıldığının aynı gününde mi başladınız acaba? Bi de progrsteron fitil iğne mi verildi başka bi şey verildi mi?

Allah’ım nasip etsin inşallah bize sizin için de dua edicem bende 8-9 kasım gibi olurum transfer 🫠
Bende normal siklus ile transfer ayın beşinde oldum 23 mm iken folikül çatlatma vurdum ertesi gün çatlama oldumu diye ultrason ve kanda bakıldı olmuştu ve bir sonraki sabah progesteron fitil ve iğneye başladım bes gün kullandım beşinci gün emriyosu transfer edilecek ise beş gün kullanıyorsun üçüncü gün ise üç gün 6. Gün ise 6 gün tamamen embriyo gününe bağlı benim beşinci gün embriyosu olduğu için beşinci gün transferim oldu yani 30 unda çatlatma iğnesi yaptım 31 inde çatladımi diye bakıldı 1 in progesteron fitil ve iğne başladım 5 inde saat 15;30 da transferim yapıldı çok şükür

Evet evet aynen böyleydim bende ilk transferde herşey çok güzeldi ama transferden çıktıktan sonra bir modum değişti içimi olumsuzluk kapladı. Sonrasında kendime çok teselli verdim ama bir kere içime o husurzluk gelmişti. Ve hissettiğim gibi oldu ve ben5.gün test vermiştim ondan sonra toparlayamadım zaten kendimi sakın test yapma😊
Aynı huzursuzluk bende de var nedense çok olumlu düşünemiyorum

Canım nasılsın? Bugün senin 3. Benim de ikinci günüm var mı hissettigin bir farklılık ben çok normalim sen nasilsin merak ettim. inşaAllah tutunur bebeklerimiz sonucumuz pozitif olur. İstemsiz her durumdan endişeleniyorum
İnşallah 🙏🏼 ben çok inanıyorum buradan güzel haberlerimizi vereceğiz birbirimize. Dün gece karnımın sol tarafında bir batma oldu biraz uzun sürdü bugün de belimde regl olacakmışım gibi hafif ağrım var ama genel olarak iyiyim belirtilere pek takılmadan ve düşünmeden zaman geçiriyorum. Her gün çıkıp parkta yürüdüm yarım saat dolaşımı desteklemek çok önemliymiş çünkü pazartesi de iş başı yapacağım tek sorun zaman geçmiyor 😁 Sen nasılsın var mı belirti hiç?

Bana en iyi gelen doktor Sevinç hoca diyebilirim. Zaten medipol’den gelmiş uzun yıllar oranın sorumluluğunu yürütmüş. Çok kontrollü soru sormama gerek kalmadan her şeyi kendisi söylüyor ve çok sakin biri. Ben biraz evhamlıyımdır o sakinliği bana çok iyi geldi o yüzden. Umarım size de iyi gelir 🙏🏼🌺
İnşallah 🙏🏻

Evet 3. Gün çift embriyo. Ben aslında taze olacaktım, opu oldum bu ay ama embriyo oluşmadı o yüzden dondurulmuş embriyolarım transfer edildi.

Gaz problemi.ilk günden beri bendede var

Canım benim de aynı doktor ilaçlar yapıyor dedi ben kefir ve activia ile çok rahatladım bugün siz de deneyin. Sade kefir bir bardak aç karına yedim bir de akşam ve sabah activia probiyotik olduğu için sanırım çok rahatlattı gaz ağrısı da gitti.

Bende normal siklus ile transfer ayın beşinde oldum 23 mm iken folikül çatlatma vurdum ertesi gün çatlama oldumu diye ultrason ve kanda bakıldı olmuştu ve bir sonraki sabah progesteron fitil ve iğneye başladım bes gün kullandım beşinci gün emriyosu transfer edilecek ise beş gün kullanıyorsun üçüncü gün ise üç gün 6. Gün ise 6 gün tamamen embriyo gününe bağlı benim beşinci gün embriyosu olduğu için beşinci gün transferim oldu yani 30 unda çatlatma iğnesi yaptım 31 inde çatladımi diye bakıldı 1 in progesteron fitil ve iğne başladım 5 inde saat 15;30 da transferim yapıldı çok

Kaç kez kontrol odu acaba bu süreçte

Hayırlı olsun canım güzel haberlerimizi alalım inşallah sırayla 🤲🧿🫠

Kaç kez kontrol odu acaba bu süreçte
6 kez gittim ben yumurta catlamasini kaçırmamak için çünkü doktorum kendim catlatmak istiyorum hormonundan yararlancam saat olarak bilmem lazm dedi ilk gittim bir hafta sonra gittim sonra hergun gittim 15. Gün de transfer oldu zaten

Back
X