• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Bu süreçte çok fazla doktorun videolarını seyrettim hepsi de yatmayı önermiyor hareket halinde olun yazıyor ama hareket edersem de sanki bir şey olacak korkusu yaşıyorum içinden çıkamadım

Bu süreçte çok fazla doktorun videolarını seyrettim hepsi de yatmayı önermiyor hareket halinde olun yazıyor ama hareket edersem de sanki bir şey olacak korkusu yaşıyorum içinden çıkamadım
Aniden eğilip kalkmıyorum ama evin içinde gidip geliyorum kan dolaşımı olması lazımmış

Kızlar vajinanınınızda bir baskı hissediyor musunuz kendimikınırken buluyorum istemsizce

Bende 3 kasımda oldum hiçbir belirtim yok ya normal mi öyle mimsizde de
Ben de 5 Kasım'da oldum ben de çok normalim. Transfer sonrası ve dün çok gaz vardı ona bağlı da gezinen ağrı vardı karnimda kasığımda bugün ama tamamen normalim. inşaAllah tutunur bebişlerimiz sımsıkı bize 🤲

Ben de bir şey sormak istiyorum, yumurta toplama sonrası 2. Adetimi bekliyorum ama şu an geciktim geciktikçe transferim sürecimde gecikiyor diye düşünüyorum sizlerinde gecikti mi adeti

Merhaba kızlar bende bu ay ınsallah transfer olacağım 10 Kasım gıbı belırledı doktorum yaşım 44 ve 5 aa ıkı tane dondurulmuş Emrıo konulacak çok heyecanlı bır süreç umarım hepımız mınık mucızelerımıze kavuşuruz 🙏
Benim de 10 kasım 2 embriyo dedi doktorum Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın 🙏

6 kez gittim ben yumurta catlamasini kaçırmamak için çünkü doktorum kendim catlatmak istiyorum hormonundan yararlancam saat olarak bilmem lazm dedi ilk gittim bir hafta sonra gittim sonra hergun gittim 15. Gün de transfer oldu zaten
Benim çatlatma iğnesi kullanıracam sanırım 25-26 günlük döngüm var hayırlısı olsun inşallah

Kızlar benimde 5 kasım da transferim oldu doktorum 17 kasımda kan verebilirsin o zaman bakacağım dedi erken yapan olursa buraya yazsın ben beklemeye çalışacağım umarım bekleyebilirim🙈

Ne zaman başlıyorsunuz

Aslında transferim 19 Kasımdı ama tsh 6 ya fırlamış estrofemden dolayı. Pazara kadar progesteron kullanmaya devam edicem sonra regl olmayı beklicem başlıcaz hormonlar normal çıkarsa. Tabi transferden bir gün önce tsh umarım 2 ye düşer

Kızlar benimde 5 kasım da transferim oldu doktorum 17 kasımda kan verebilirsin o zaman bakacağım dedi erken yapan olursa buraya yazsın ben beklemeye çalışacağım umarım bekleyebilirim🙈

Ben de 5 Kasım'da oldum bana 15 Kasım kan ver dedi. Ben bekleyemem heralde 5. 6. Gün yaparım diye düşünüyorum. Sanki çok uzun zaman var gibi su bekleme kısmı bana çok zor geliyor umarım hepimizin sonucu pozitif olsun 🥰🙏

Back
X