Benim de hiç belirtim yokBende 3 kasımda oldum hiçbir belirtim yok ya normal mi öyle mimsizde de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de hiç belirtim yokBende 3 kasımda oldum hiçbir belirtim yok ya normal mi öyle mimsizde de
Aniden eğilip kalkmıyorum ama evin içinde gidip geliyorum kan dolaşımı olması lazımmışBu süreçte çok fazla doktorun videolarını seyrettim hepsi de yatmayı önermiyor hareket halinde olun yazıyor ama hareket edersem de sanki bir şey olacak korkusu yaşıyorum içinden çıkamadım
Belirti olmaması normal bence ya belirti aramak psikolojimi bozdu benimdeBende 3 kasımda oldum hiçbir belirtim yok ya normal mi öyle mimsizde de
Bende dün transfer oldum benim de bariz belirtilerim pek yok hafif kasık ağrıları ve gaz ilaçlardan herhalde diyorumBenim de hiç belirtim yok
Bende aynı korkudayim eğilip uzanmiyorum sadeceBu süreçte çok fazla doktorun videolarını seyrettim hepsi de yatmayı önermiyor hareket halinde olun yazıyor ama hareket edersem de sanki bir şey olacak korkusu yaşıyorum içinden çıkamadım
Bence dikkat et onlara birinden yardım isteÇorap falan giyerken mecbur eğiliyorumDuş alırken de mecbur yukarı uzanıyorum.
Aynen ilaçlar da yapıyormuş kasık ağrısı zaten gaz varken agrinoluyor hepsi birbirine karışıyorBende dün transfer oldum benim de bariz belirtilerim pek yok hafif kasık ağrıları ve gaz ilaçlardan herhalde diyorum
Sanırım canım zaten bugün 1. Gün sayılıyor erken daha belirti içinAynen ilaçlar da yapıyormuş kasık ağrısı zaten gaz varken agrinoluyor hepsi birbirine karışıyor
Ben de 5 Kasım'da oldum ben de çok normalim. Transfer sonrası ve dün çok gaz vardı ona bağlı da gezinen ağrı vardı karnimda kasığımda bugün ama tamamen normalim. inşaAllah tutunur bebişlerimiz sımsıkı bizeBende 3 kasımda oldum hiçbir belirtim yok ya normal mi öyle mimsizde de
Benim de 10 kasım 2 embriyo dedi doktorum Allah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasınMerhaba kızlar bende bu ay ınsallah transfer olacağım 10 Kasım gıbı belırledı doktorum yaşım 44 ve 5 aa ıkı tane dondurulmuş Emrıo konulacak çok heyecanlı bır süreç umarım hepımız mınık mucızelerımıze kavuşuruz![]()
Benim çatlatma iğnesi kullanıracam sanırım 25-26 günlük döngüm var hayırlısı olsun inşallah6 kez gittim ben yumurta catlamasini kaçırmamak için çünkü doktorum kendim catlatmak istiyorum hormonundan yararlancam saat olarak bilmem lazm dedi ilk gittim bir hafta sonra gittim sonra hergun gittim 15. Gün de transfer oldu zaten
Aynısı bendede vsr yaKızlar vajinanınınızda bir baskı hissediyor musunuz kendimikınırken buluyorum istemsizce
Ne zaman başlıyorsunuzBenim çatlatma iğnesi kullanıracam sanırım 25-26 günlük döngüm var hayırlısı olsun inşallah
Ne zaman başlıyorsunuz
Kızlar benimde 5 kasım da transferim oldu doktorum 17 kasımda kan verebilirsin o zaman bakacağım dedi erken yapan olursa buraya yazsın ben beklemeye çalışacağım umarım bekleyebilirim![]()