• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

En zor kısmı beklemekmiş zaman geçmiyor telefondan uzak kalayım diyorum ama elime almayınca yine zaman geçmiyor.
Ben işten izin almıştım dinlenmek için galiba hata etmişim keşke çalışsaydım zaman geçerdi
Evet resmen zaman geçmiyor ben de aynıyım hepimiz için bu süreç ayrı sancılı istemsiz insan belirti arıyor olmayınca ona da morali bozuluyor aslında bilinmezlikten olmayacak korkusundan bu halimiz Allah'ım yardımcımız olsun hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin 🤲

ChatGPT’ye baktım bugün tam tutunma ve gömülme günündemişiz. Tutunmadan iki gün sonra hormon salgılanmaya başlarmış yani sekizinci günde belki testimiz hafiften artışa geçer

Doğru çoğu sonuçta yayınlanan kaynaklardan topluyor bilgileri. Ben 5. Günde hala ağırlıklı yatıyorum hiç dışarı çıkmadım. Benim gibi yapan var mı?

Doğru çoğu sonuçta yayınlanan kaynaklardan topluyor bilgileri. Ben 5. Günde hala ağırlıklı yatıyorum hiç dışarı çıkmadım. Benim gibi yapan var mı?
Benim de 4. Günüm evden çıkmıyorum ama benim transferim evimden uzakta oldu İstanbul'dan 2. Günü evime döndüm araba yolculuğu yaptım 8 saat. İki gündür evde yürüyorum oturuyorum arada uzanıyorum sürekli yatmiyorum. Ağır iş yapmıyorum kahvaltı yemek böyle hafif işleri yapıyorum. inşaAllah tutunmustur hepimizin bebekleri 🤲

Benim doktorum uzun süre yatmamami ve yarim saatlik yürüyüşler yapamami söyledi. Kan akısı tutunma icin önemli dedi. O yüzden ilk 3gün evde kısa yurusler yaptım 3.günden sonra dışarıya yuruslere çıktıyorum. Ama her şey bahane bence olacak olduktan sonra bir şekilde oluyor zaten. Bizimki bu yolculukta bir çaba işte☺️hepimiz pozitifi görüp yazariz insallah hatta ben dayanamayip yarin tahlil verecek gibiyim🤭

Bende yatıyorum sadece WC ve yemek için kalkıyorum çok uykum geldi şimdi de uyuycam valla bende eller üşüyor ama oda benim transfere gitmeden de üşürdü sonra yanardı felan normal geliyo valla insan bir yeri ağrısın ki belirti hissetsin istiyor ama normal gebelik de bile çoğu adeti geçince anlıyor oda beş haftalık felanken bizimde şu an 3 haftalık anca desek hicbirsey anlamamamz çok normal hayırlısı bakalım çatlatma iğnesi yaptığım için önden test de yapmacagim beklemedeyim

Benim doktorum uzun süre yatmamami ve yarim saatlik yürüyüşler yapamami söyledi. Kan akısı tutunma icin önemli dedi. O yüzden ilk 3gün evde kısa yurusler yaptım 3.günden sonra dışarıya yuruslere çıktıyorum. Ama her şey bahane bence olacak olduktan sonra bir şekilde oluyor zaten. Bizimki bu yolculukta bir çaba işte☺️hepimiz pozitifi görüp yazariz insallah hatta ben dayanamayip yarin tahlil verecek gibiyim🤭
Evde yürüyorum tabi yorulmadan. Zaten fazlasıyla kan sulandırıcı da kullanıyorız akış sağlanır heralde

Kızlarrr sonunda bende bugün regl oldum :))) Artık transfer hazırlığına başlayacağız hersey umduğumuz gibi giderse sonuç tarihim doğum günüme denk gelecek şimdiden heyecanlandım yahuu :))
Hıl
Basta doğal diye konusmuktuk ama son muayenede seni riske atamam dedi yari ilaçlı olacak. Femara verdi cuma günü başladım. Sizde ne şekilde olacak peki
bana dogal dedi ama sevinç hoca ilk denemem oldugu için ekstra hiç bir şey istemiyor embriyo glueyu ben zorla istedim ekstra para vesaire dedi doktorların hepsinde bu var ama ilk deneme olunca olumsuz olursa bakarız diyor beni çok rahatlatmadı bu tavrı ama hayırlısı 🙏🏻

Selam kızlar,

Uzun zamandır takip ediyorum ama üyeliğimi aktif ancak ettim. Benim de transferim 11 Kasım.

Transfer olanlar umarım pozitif görürsünüz, kendimle dahil tüm bekleyenlere de hayırlısını diliyorum. Her açıdan zor bir süreç hepimiz çok güçlüyüz 🙏🙏
Hoşgeldin 🥰

Hazırlık süreciniz ne kadar sürdü ben vitaminleri yeni almaya başladım
Transfer sürecim 20 gün sürdü ve sadece vitamin prolutex iğne kullandım onun dışında bir ilaç vermedi doktorum transferden sonra 40 dakika dinlendirdiler sonrasında taburcu oldum 3 gün dinlenmemi sölediler banyo 3 gün yok dediler daha sonrasında be sürekli dinlendim herhangi bir iş yapmadım sadece kahvaltı yemek ve tuvalet için haraket ettim onun yanı sırasında nar kabak çekirdeği kefir ve muz tükettim

Transfer sürecim 20 gün sürdü ve sadece vitamin prolutex iğne kullandım onun dışında bir ilaç vermedi doktorum transferden sonra 40 dakika dinlendirdiler sonrasında taburcu oldum 3 gün dinlenmemi sölediler banyo 3 gün yok dediler daha sonrasında be sürekli dinlendim herhangi bir iş yapmadım sadece kahvaltı yemek ve tuvalet için haraket ettim onun yanı sırasında nar kabak çekirdeği kefir ve muz tükettim
Bana hemen aynı gün banyo yapabilirsin dediler hepsi farklı şeyler söylüyor çok garip.

Merhabalar , ben de dünden beri sessiz takip ediyorum :) 5 kasımda transfer oldum.4aa 5.gun .36 yaşındayım ilk denemem. Şuana kadar hersey çok yolunda gitti ama çok belirgin belirtiler hissetmiyorum.
Size tek transfer mi yapıldı 36 yaşta çift transfer hakkınız vardı

Back
X