• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar bugun transferin 7.günüydü test verdim beta 78 çıktı 4.denememdi. Diger denemelerimde belirtilerimin hicbirisi yaşamamistim.adet sancisi sol bacak agrisi meme hassasiyeti. Belirti aramadim ama bu sefer bunlari yasayinca hissettim tutundugunu o yüzden test verdim. Hic pozitifi göremeyecegimi zannediyordum ama zamanı bugünmüş insallah hepiniz bu haberi alırsınız🙏
MaşaAllah canım hayırlı uğurlu olsun inşaAllah değerin katlanarak artsın bebeklerini sağlıkla kucağına al 🤲🧿🥰 darısı biz bekleyenlerin başına olsun 🤲

Kızlar bugun transferin 7.günüydü test verdim beta 78 çıktı 4.denememdi. Diger denemelerimde belirtilerimin hicbirisi yaşamamistim.adet sancisi sol bacak agrisi meme hassasiyeti. Belirti aramadim ama bu sefer bunlari yasayinca hissettim tutundugunu o yüzden test verdim. Hic pozitifi göremeyecegimi zannediyordum ama zamanı bugünmüş insallah hepiniz bu haberi alırsınız🙏
Tebrik ederim kaçıncı gün embriyosu

Gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah darısı bizlere olsun güzel bir değer çıkmış katlanarak artsın

Gözünüz aydın çok sevindim 😍 sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏 darısı bizim başımıza hepimiz sırayla tuttu şükür yazalım şuraya artık 🥹

Kızlar 6 kasımda transfer oldum sürekli kasıklarımda bit ağrı var içim hep kıpır kıpır içimde kıyametler kopuyor sanki 🤣 3. Denemem bu sefer çift embriyo konuldu benim durumumda olanlar var mı nolur yazın

Kızlar 6 kasımda transfer oldum sürekli kasıklarımda bit ağrı var içim hep kıpır kıpır içimde kıyametler kopuyor sanki 🤣 3. Denemem bu sefer çift embriyo konuldu benim durumumda olanlar var mı nolur yazın
Evet canım benim de kasıklarımda batma var son kısımda var Ama başka belirti yok

Benimde 6 Kasım 5. Gün embriyosu sizin nasıl ? Bende de aşırı değil ama ara ara batma kramplar oluyor inşallah bebişin belirtisidir 🥰

Benim de sağ bacağım ağrımıştı. Sonra sağ kasığım ağrıdı bir süre. Kese görmeye gittiğimizde bir baktık ki bebek sağ tarafa yerleşmiş ☺️

Amin balım çok amin. Ben 42 yaşındayım. Daha önce doğal ve tüp bebekte kayip oldu. 11 yıldır uğraşıyorum kaçıncı tedavi sayısını bilmiyorum.Bu sefer de çok umutluydum ama olmadı sanırım hiç transfer olmamış gibiyim. Gaz oluyor oda ilaçlardan. Çok üzgünüm istemsiz bakalım Allah büyük inşaAllah pozitif olur sonucum şaşırtır beni 🙏
Merhabalar nasılsınnz nasıl gidiyor merak ettim sizi

Merhabalar nasılsınnz nasıl gidiyor merak ettim sizi
Valla nasıl gidiyor bilmiyorum genel olarak çok rahatım transfer olmamış gibi sol tarafımda ağrı hissediyorum transferden beri ama ben onu gazdan sanıyorum oluyor. Bugün t+5 günümdü çok rahat uyandım uykudan bir duşa girdim yine sol tarafıma ağrı girdi korktum çıktım biraz dinlendim hala ama huzursuz bir ağrı var sol kasigimda umarım bebişler tutunmustur dua ediyorum korku endişe ne ararsan var Allah'ım hepimize pozitif sonuçlar almayı nasip etsin çok zor çok yorucu 🤲😔

Kızlar benimde 4 kasımda oldu transfer sol kasığım ağrıyor bacaklarım böyle Regl olacakmışım gibi ben öyle uzun uzun yatmadım araba kullandım dışarı çıktım annemi havalimanına yakın bir şehre bıraktık doktorum ağır iş hariç hayatına dön dedi ama burda okuyorum herkes hala yatıyor benimle bir transfer olan yanlış mı yaptım 🤦‍♀️

Doktorum bana da hayatına dön dedi ama ben bu sefer 3. Kez olduğu için kendimi sonra suçlarım diye yatıyorum 🙈🙈

Back
X