Evet benim de dikkat ettim ılık olmasına ayakta olacak şekil de ama benim de oldu ağrım neden ki acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim de dikkat ettim ılık olmasına ayakta olacak şekil de ama benim de oldu ağrım neden ki acaba
Evet benim de dikkat ettim ılık olmasına ayakta olacak şekil de ama benim de oldu ağrım aynı şekilde
Bilemedim ki iyi olmasını diliyorumNeden acaba ya
Canım benim birkaç saat sürdü bugün aralıksız. Sen ne durumdasın? İnsallah iyiye isarettirCanım bendede durum aynı ya biliyor musun dus aldik ilk kez duştan sonra karnıma bi ağrı girdi böyle adet olacakmış ağrısı gibi
Ben üçüncü gün aldım çok soğuk duş da almadım inşallah bir şey olmamıştır6. Gün
Nerede oldunBugün transfer oldum 36.750 ödedim
İzmir irenbeNerede oldun
Bende ayni fiyat Antalya IVF yarinİzmir irenbe
Adet öncesi böyle hafif sizlama gibi olur ya kasık bölgesi öyle bisey gibi benimCanım benim birkaç saat sürdü bugün aralıksız. Sen ne durumdasın? İnsallah iyiye isarettir
İnşallah olmaz ya ben biraz cesaret edemedim hemen duş almaya ama çok.sor dayandım bu güne kadar daBen üçüncü gün aldım çok soğuk duş da almadım inşallah bir şey olmamıştır
Agridan mi gerilip zorlandn, ekstra durum mu olduKızlar ara ara kasik agrilari iğne batmaları ilk günden beri var zaten ilaç kaynaklı. Ama bugün duş sırasında başlayan ağrı(regl ağrısı gibi) 4, 5 saat kadar aralıksız sürdü. Korkmamı gerektirecek bir şey yoktur dimi? Gun boyu gerildim ve zorlandım
Yok ağrı sürekliydi ama aşırı şiddetli değildi. Korktuğum için gerildim. 20 dk yarım saatte 1 tuvalete gidip kanama var mı diye kontrol ettim. Yani psikolojik olarak zorlandım. Ev dışında ilk günüm dü bir deAgridan mi gerilip zorlandn, ekstra durum mu oldu
Bak rahat ol, surec sonunda tutmazsa diledigince aglarsn, ama umut Hala var stress korku yeryok, Dua oku dinle, Sana iyi gekecek seyler yapYok ağrı sürekliydi ama aşırı şiddetli değildi. Korktuğum için gerildim. 20 dk yarım saatte 1 tuvalete gidip kanama var mı diye kontrol ettim. Yani psikolojik olarak zorlandım. Ev dışında ilk günüm dü bir de
Ilaclar zaten adet yapmayacak merak etme, Bosa stress yapmaBak rahat ol, surec sonunda tutmazsa diledigince aglarsn, ama umut Hala var stress korku yeryok, Dua oku dinle, Sana iyi gekecek seyler yap
Haklısın canım. Rahattım da bugüne kadar. Evde olmamak herhalde beni gerdi. Karin ağrısı oldu yayıp uzanamadım falan.Bak rahat ol, surec sonunda tutmazsa diledigince aglarsn, ama umut Hala var stress korku yeryok, Dua oku dinle, Sana iyi gekecek seyler yap
Ben cesaret edemiyorummm büyük ihtimalle beklicem ama yapan olursa kesin yazsın buraya ay inşallah pozitif yazarız hepimiz :))3-4-5 Kasım transferleri buraya… yarın erken test yapsak mı :))
inomax kullandım hala da kullanıyorum bence işe yarıyorTransfer sürecinde kullandığınız vitaminler var mı kızlar? Benim ilk transferim negatif sınuölandı maalesef 2. Transfer sürecine gireceğim öncesinde vitamin takviyesi almak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı ?
Çok şükür çok sevindim. Ben çok ağrı çektiğimi söyleyince doktor baktı bazı yumurtlar çatlamış dedi ama benim de çok yumurtam olduğu için sıkıntı olmadı şükür. Darısı başına inşallahCanım çok teşekkür ederim
Çok teşekkürler canım opudan çıktım çok yumurta olduğu için böyle olmuş
Canım ben ve arkadaşım İstanbul’da bahçecide Mehmet hoca gidiyoruz o sağlıklı ikizlerini doğurdu onun taze transferdi ikimizde aynı dediğin çatlatma iğnesini olduk bana pcos olduğum için. Dondurma işlemi uygulandı onun amh düşğklüğü olduğu için taze transfer edildi o bebekleri sağlıkla kucağına aldı darısı benim ve hepimizin başına demem o ki iğneye takılma inşllah güzel sonuç alırsın![]()