- 3 Ağustos 2024
- 222
- 90
- 18
- 32
Bende erken yaptım etkilenmeyeceksen yapabilrisin ben erken ve çıkmaz diye düşündüm bilincinde yaptımBenimde ciksr mi acaba çok korkuyorum ya sonuçtan, 3. Emb 8. Gün benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende erken yaptım etkilenmeyeceksen yapabilrisin ben erken ve çıkmaz diye düşündüm bilincinde yaptımBenimde ciksr mi acaba çok korkuyorum ya sonuçtan, 3. Emb 8. Gün benim
Etkiler beni negatif görürsem ama işte yapacak da bisey yok yüzde 50 yani sonuç olarakBende erken yaptım etkilenmeyeceksen yapabilrisin ben erken ve çıkmaz diye düşündüm bilincinde yaptım
O zaman bekle sabah ilk idrar ile yarın yapEtkiler beni negatif görürsem ama işte yapacak da bisey yok yüzde 50 yani sonuç olarak
Benim galibaAminnn canım benımle aynı gün transfer olacak bırısı vardı arkadaşın ısmını unuttum acaba o şuan ne durumda
Sakil kal nefes egzersizleri yap kasilma varsa makattan fitil yapiyorlar bana yaptılar bol su iç kasılma zararlı merkezde isen görüş tekrarKızlar ben yarım saat önce transfer oldum. 20 dk dinlen sonra çıkış yapabilirsin dediler. Benim istemsizce sürekli vücudum kasılıyor. Rahmimin de kasıldığını hissediyorum hemşire normal sıkışıklıktan dedi ama lavobayı kullandıktan sonra da devam ediyor. Yaşayan oldu mu. Kasılma olmasın diye nidicard içiyordum işlem öncesi de aşı yaptılar
Gözün aydın canın sağlıkla ılerlesın kucağına almayıda rabbım nasıp etsınEki Görüntüle 3672782 cok şükür bin şükür 6. Günüm evde iki tane test vardı yapaym dedim öğlen idrarı ile yaptım kan vermeyecegim 9. Gün vereceğim inşallah kan da güzel çıkar
Amin Allah razı olsun darısı herkese olsunGözün aydın canın sağlıkla ılerlesın kucağına almayıda rabbım nasıp etsın
Canım var pozitif çizgi gözüküyor zaten resim yüklenirken kalite düşüyorKızlar ben dayanamadım tekrar yaptım 2. Dakikada böyle geldi yine 3.gün transferi 3 kasımda transfer oldum yok mu iyi yorum yapacak![]()
İşlem öncesi ne iğnesi yapıldı size? Bana yapmamışlardı ve idrara çıktıktan sonra kasılmalarım bugune kadar hep devam etti. Ve normal denildi.Kızlar ben yarım saat önce transfer oldum. 20 dk dinlen sonra çıkış yapabilirsin dediler. Benim istemsizce sürekli vücudum kasılıyor. Rahmimin de kasıldığını hissediyorum hemşire normal sıkışıklıktan dedi ama lavobayı kullandıktan sonra da devam ediyor. Yaşayan oldu mu. Kasılma olmasın diye nidicard içiyordum işlem öncesi de aşı yaptılar
İnşallah yarın kan testi vereceğimCanım var pozitif çizgi gözüküyor zaten resim yüklenirken kalite düşüyorsağlıkla ilerlesin
Çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin çok şükür bu sefer tek yapmamız gereken transfer diğer tedaviden donmuş embriyolarımız var çok fazla iğne olmam gerekmeyecek o yüzden kolay olur diye düşünüyorum.Çok şükür canım Allah bağışlasınbence de hergün gitmek çok zor evde kendin halletmen daha kolay olacaktır biraz acıtsada diğerlerinden hiç farkı yok belki artık göbeğimiz iğnelerden doldu ondan da acıtıyor olabilir. Hiç endişe etme
Yaa görüyorum ben çift çizgi hayırlı olsunKızlar ben dayanamadım tekrar yaptım 2. Dakikada böyle geldi yine 3.gün transferi 3 kasımda transfer oldum yok mu iyi yorum yapacak![]()
O zaman süper işin daha kolay olur canım göbekten tercih et. İnşallah allahım nasip bize ve bekleyen herkeseÇok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin çok şükür bu sefer tek yapmamız gereken transfer diğer tedaviden donmuş embriyolarımız var çok fazla iğne olmam gerekmeyecek o yüzden kolay olur diye düşünüyorum.
İlk defa bugün mu test yaptınız? Yani 8. Gunİnşallah yarın kan testi vereceğimdoktorun dediği güne göre erken ama, idrar testinden biraz güven alarak vereceğim kan. çok zor beklemek
Evet çünkü bugunden önde negatif geleceğini bilerek kendimi üzmek istemedim, aslında yarın yapacaktım ama içimden bir his yapmamı söyledi transfer günü sayılmazsa 8.gün bugünİlk defa bugün mu test yaptınız? Yani 8. Gun
İnşallah kanda da çıkar Allah herkesin gönlüne göre versinYaa görüyorum ben çift çizgi hayırlı olsun![]()
Çok mutlu oldum adınıza insallah kanda da çıkacakEvet çünkü bugunden önde negatif geleceğini bilerek kendimi üzmek istemedim, aslında yarın yapacaktım ama içimden bir his yapmamı söyledi transfer günü sayılmazsa 8.gün bugün