Anladım, sağolunHiç belirtim yoktu hala yok sadece dün sol tarafımda doluluk hissettim 4. Gün mide bulantısı dün sinirliydim bu sabahda durduk yere ağladım iğne yaparken eşim triplere girdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım, sağolunHiç belirtim yoktu hala yok sadece dün sol tarafımda doluluk hissettim 4. Gün mide bulantısı dün sinirliydim bu sabahda durduk yere ağladım iğne yaparken eşim triplere girdim
İnşaAllah sağlıcakla pozitif olur hepimizinkiEvet ilk transferi ama beş kez opu oldum
Herkes için en hayırlısını en güzelini dilerimBenimde aynı şekilde transfer öncesi başladı tüm belirtilerim ilaçlardan halada var bu saydıklarınız ama hafifledi baya inşallah bizde pozitifi görelim dua edin![]()
20 güne hazırlık vitaminleri kullanma vs dahil miTransfer sürecim 20 gün sürdü ve sadece vitamin prolutex iğne kullandım onun dışında bir ilaç vermedi doktorum transferden sonra 40 dakika dinlendirdiler sonrasında taburcu oldum 3 gün dinlenmemi sölediler banyo 3 gün yok dediler daha sonrasında be sürekli dinlendim herhangi bir iş yapmadım sadece kahvaltı yemek ve tuvalet için haraket ettim onun yanı sırasında nar kabak çekirdeği kefir ve muz tükettim
Canm daha erken devam et ilaçlara daha kana yeni çıkıyordur idrara gecmemis olabilirKızlar tüm pozitifleri tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz.Ben bugün erken test yaptım 4 Kasım 5. Gün embriyo transferim olmuştu ancak net bir şekilde negatif çıktı sonuç. İlk transferimdi kenarda dondurulmuş olanlarla tutunacağız artık
![]()
Devam edeceğim perşembe test günüm artık onun sonucuna göre bırakırım ilacımıCanm daha erken devam et ilaçlara daha kana yeni çıkıyordur idrara gecmemis olabilir
Öyledir idrara geç geçiyor az daha sabret bol su tüketimi yap Yeni hareketleniyordur ben tutunmayı dün hissettim dedim beta başladı yarın çıkar bugünde çıktıDevam edeceğim perşembe test günüm artık onun sonucuna göre bırakırım ilacımıama inşallah erken olduğu için negatiftir
![]()
İnşallah canım modunu düşürme bazılarında geç tutunma olabiliyormuş idrara daha yansımamıştır. İnşallah sende kanda pozitifi görürsün bizde görürüzDevam edeceğim perşembe test günüm artık onun sonucuna göre bırakırım ilacımıama inşallah erken olduğu için negatiftir
![]()
Nasıl hissettiniz acaba tutunma anını ne güzel mucizevi birşey yaÖyledir idrara geç geçiyor az daha sabret bol su tüketimi yap Yeni hareketleniyordur ben tutunmayı dün hissettim dedim beta başladı yarın çıkar bugünde çıktı
Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutunsun bebişin sana da bu son denemen olsunBende 10 kasımda transfer oldum ayın 20 si test günüm bana da dua eder misiniz ? 3. Denemem
Dün sol tarafimda baskı çok hissettim kramp çekilme gibi ama çalıştığm ilk iş günümdü oturduğumdan oldu diye düşündüm bir aklımda tutunma oluyor diye düşündüm internetten baktım 5-6. Tutunma tamamlanıp beta yansimaya başlıyormuş kana öyle yazıyorduNasıl hissettiniz acaba tutunma anını ne güzel mucizevi birşey yarabbim bizlerede nasip etsin
![]()
Çok güzel şeyler bunlar ağrılar bile nasıl hoşumuza gidiyorDün sol tarafimda baskı çok hissettim kramp çekilme gibi ama çalıştığm ilk iş günümdü oturduğumdan oldu diye düşündüm bir aklımda tutunma oluyor diye düşündüm internetten baktım 5-6. Tutunma tamamlanıp beta yansimaya başlıyormuş kana öyle yazıyordu
Bugün iğne vururken ağladım çok acıdı girmedi göbeğime artık morluk şişlikten ama testi yapınca hepsini unuttumÇok güzel şeyler bunlar ağrılar bile nasıl hoşumuza gidiyorrabbim bizede nasip etsin pozitif görmeyi
![]()
Kacinci gün embriyo suydu dün kacinci gununuzduDün sol tarafimda baskı çok hissettim kramp çekilme gibi ama çalıştığm ilk iş günümdü oturduğumdan oldu diye düşündüm bir aklımda tutunma oluyor diye düşündüm internetten baktım 5-6. Tutunma tamamlanıp beta yansimaya başlıyormuş kana öyle yazıyordu
İnşallah manifest yapıp ped bile almadımCanım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutunsun bebişin sana da bu son denemen olsunhepimiz geçen ay gördüğü son regli olsun inşallah
![]()
Emeklerimizin acılarımızın karşılığını verecek rabbim inanıyorumBugün iğne vururken ağladım çok acıdı girmedi göbeğime artık morluk şişlikten ama testi yapınca hepsini unuttum
Beşinci gün embriyosu bugün 6. GünümKacinci gün embriyo suydu dün kacinci gununuzdu
Benimde ciksr mi acaba çok korkuyorum ya sonuçtan, 3. Emb 8. Gün benimBeşinci gün embriyosu bugün 6. Günüm