• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Transfer sürecim 20 gün sürdü ve sadece vitamin prolutex iğne kullandım onun dışında bir ilaç vermedi doktorum transferden sonra 40 dakika dinlendirdiler sonrasında taburcu oldum 3 gün dinlenmemi sölediler banyo 3 gün yok dediler daha sonrasında be sürekli dinlendim herhangi bir iş yapmadım sadece kahvaltı yemek ve tuvalet için haraket ettim onun yanı sırasında nar kabak çekirdeği kefir ve muz tükettim
20 güne hazırlık vitaminleri kullanma vs dahil mi

Kızlar tüm pozitifleri tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz. ♥️ Ben bugün erken test yaptım 4 Kasım 5. Gün embriyo transferim olmuştu ancak net bir şekilde negatif çıktı sonuç. İlk transferimdi kenarda dondurulmuş olanlarla tutunacağız artık 😊

Kızlar tüm pozitifleri tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz. ♥️ Ben bugün erken test yaptım 4 Kasım 5. Gün embriyo transferim olmuştu ancak net bir şekilde negatif çıktı sonuç. İlk transferimdi kenarda dondurulmuş olanlarla tutunacağız artık 😊
Canm daha erken devam et ilaçlara daha kana yeni çıkıyordur idrara gecmemis olabilir

Nasıl hissettiniz acaba tutunma anını ne güzel mucizevi birşey ya 🥰 rabbim bizlerede nasip etsin 🙏
Dün sol tarafimda baskı çok hissettim kramp çekilme gibi ama çalıştığm ilk iş günümdü oturduğumdan oldu diye düşündüm bir aklımda tutunma oluyor diye düşündüm internetten baktım 5-6. Tutunma tamamlanıp beta yansimaya başlıyormuş kana öyle yazıyordu

Dün sol tarafimda baskı çok hissettim kramp çekilme gibi ama çalıştığm ilk iş günümdü oturduğumdan oldu diye düşündüm bir aklımda tutunma oluyor diye düşündüm internetten baktım 5-6. Tutunma tamamlanıp beta yansimaya başlıyormuş kana öyle yazıyordu
Çok güzel şeyler bunlar ağrılar bile nasıl hoşumuza gidiyor 🥰 rabbim bizede nasip etsin pozitif görmeyi 🤲

Kacinci gün embriyo suydu dün kacinci gununuzdu

Back
X