Koenzimin nasıl bir faydası var acaba ben de kullanayımEvet vitaminler önemli bence ya bende omega 3 demir folik d vitamini ve koenzim q10 kullanmaya çalışıyorum eksikleri tamamlamak adına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koenzimin nasıl bir faydası var acaba ben de kullanayımEvet vitaminler önemli bence ya bende omega 3 demir folik d vitamini ve koenzim q10 kullanmaya çalışıyorum eksikleri tamamlamak adına
Ankaradan gönderildi büyük ihtimal benimkide öyle olacakBenim geç geldi 21 gün sürdü ama aynı hastanede olup bir haftada sonuç alanlar vardı kişiye göre değişir
Henüz olmadım adeti bekliyorumHistereskopi oldunuz mu acaba
Özel hastanede mi olacaksınız fiyat bilgisi sorucaktim benimde olmam gerekiyorHenüz olmadım adeti bekliyorum
Ben yumurta toplama öncesinde başlamıştım yumurtaların kalitesi vesaire için kullanılıyorKoenzimin nasıl bir faydası var acaba ben de kullanayım
Ben Şişli Memorial’da tedavi oluyorum. Orada tüp bebek tedavisi görenlere farklı bir fiyat veriliyor. Bana 45 bin TL denmişti ve o zaman fiyatı sabitlemiştik. Şimdi fiyat biraz artmış, muhtemelen 55 bin civarıdır. Ama bu rakam sadece içeride tedavi görenler için geçerli. Dışarıdan gelen birine Temmuz ayında 125 bin TL denildiğini duydum. Tabi siz yine de bi arayıp sorun ben yanlış bir bilgi vermeyeyimÖzel hastanede mi olacaksınız fiyat bilgisi sorucaktim benimde olmam gerekiyor
Ben kefirin çok faydalı olduğunu biliyorum ve her gün düzenli olarak içmeye çalışıyorum artık çok alıştım yemeklerin yanında asitli ya da şekerli şeylerler içeceğime kefir içiyorum ayran gibi geliyor artıkKızlar birde probiyotik hakkında bilginiz var mı hem vajina florası hemde bagırsak sağlığını düzenlemesi için doktora soracağım ona göre almayı düşünüyorum
Ay evet çok mantıklıBen kefirin çok faydalı olduğunu biliyorum ve her gün düzenli olarak içmeye çalışıyorum artık çok alıştım yemeklerin yanında asitli ya da şekerli şeylerler içeceğime kefir içiyorum ayran gibi geliyor artıkNormalde çok sık kabız olan biriyim ama artık öyle problemim olmuyor transferden sonra da kabız olmamak önemli
Keten tohumunun da rahimi kalınlaştırdığını okumuştum 1 bardak kefire 1 yemek kaşığı kadar da keten tohumu koyuyorum çok da güzel oluyor tok da tutuyor baya tavsiye ederimAy evet çok mantıklı
Evet keten tohumunu öğütmek gerekiyor ama emilim için bilginiz olsun taze ögütüp o şekilde koyun mutlaka birde kırmızı meyvede katarsanız çok güzel olurKeten tohumunun da rahimi kalınlaştırdığını okumuştum 1 bardak kefire 1 yemek kaşığı kadar da keten tohumu koyuyorum çok da güzel oluyor tok da tutuyor baya tavsiye ederim![]()
Aa öğütmek gerektiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim bundan sonra öyle kullanırım kırmızı meyvelerle de daha güzel olurEvet keten tohumunu öğütmek gerekiyor ama emilim için bilginiz olsun taze ögütüp o şekilde koyun mutlaka birde kırmızı meyvede katarsanız çok güzel olur
Evet ama taze ögütüp hemen kullanmanız gerekiyor benim diyetisyenim o şekilde demişti yaban mersini da kadın sağlığı için çook faydalıAa öğütmek gerektiğini bilmiyordum çok teşekkür ederim bundan sonra öyle kullanırım kırmızı meyvelerle de daha güzel olur
Ben de kasım başı transfer olacağım iki tane 3. Gün embriyom var :)Kızlar iyi akşamlar kasım ayında transfer yapacaklar gelin toplanalım hatta o güne kadar beslenmemizi vitaminlerimizi düzenleyelim
Ben de omega 3 ve resveratrol aldım tavsiye üzerine doktorum bir şey önermediKızlar vitamin kullanıyor musunuz transfer döneminizde ? Bana doktorlar bir şey yazmadı ama kullanıyorum
Yaban mersini dondurulmuş olanlar da tazeleri kadar etkili midir acaba ben küçük yerde yaşıyorum her zaman tazesini bulamıyorum dondurulmuşunu yiyorum yine de hiç yoktan iyidir diyeEvet ama taze ögütüp hemen kullanmanız gerekiyor benim diyetisyenim o şekilde demişti yaban mersini da kadın sağlığı için çook faydalıkasım ayında biz yelek patik ne varsa çekeriz artık üstümüze
Bende dondurulmuş kullanıyorum ya bir şey olmaz benceYaban mersini dondurulmuş olanlar da tazeleri kadar etkili midir acaba ben küçük yerde yaşıyorum her zaman tazesini bulamıyorum dondurulmuşunu yiyorum yine de hiç yoktan iyidir diyeben daha şimdiden patikleri battaniyeleri çektim kasımda naparım bilmiyorum
![]()
Benimde doktorum önermedi ama kullanıyorum yinede kullandığımız şeyleri doktora söylememiz gerekli diye düşünüyorum magnezyum kullanıyordum mesela bende tüp bebel doktorum çok fazla kullanmanın zararı var demişti meselaBen de omega 3 ve resveratrol aldım tavsiye üzerine doktorum bir şey önermedi
Resveratrol u opu ya kadar kullanıyorsunuz. Sonra bırakıyorsunuz. Transfer zamanı ve sonrası önerilmiyor. Bana doktorum o şekilde kullandırmıştı. Hayırlısı olsun inşallahBen de omega 3 ve resveratrol aldım tavsiye üzerine doktorum bir şey önermedi