Amin canım inşallahSende yazacaksın seninde güzel haberini alacağız bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahSende yazacaksın seninde güzel haberini alacağız bekliyoruz![]()
Bende de baya moraran kızaran yerler var kan sulandırıcı iğne Enox, derime batmıyor hatta iğneyi zorla sokuyorum bu sefer de ilaç yakıyor.Progestan ucu daha ince o bir tık daha kolay batıyor bende.Bu arada göbekten progestan dex 25 mg kullanıyorum transferden önce başladım hala devam ediyorum. Bir sağa bir sola vur demişlerdi ama artık derim sertleşti iğne girmiyor bende göbek altına da vuruyorum ve vurduğum yerler bazen beyazlıyor hafif kabarıyor ve bir kaç damla geri geliyor bir de göbeğimin sağ tarafı bariz şişti iğneden dolayı biliyorum ama bunları yaşayan var mı kızlar?
Ben şişlikten nefes alamıyorum. Öyle bir karın şişliği iğnelerde zor girmeye başladı dediğiniz gibi morarıyor sararıyor normal bence sürekli cilt irrite oluyor. Analık zor, tüp bebeyle ana olmaya çalışmak gerçekten ayrı bir zor. Doktorum pozitif çıksa da 3 ay vurulacaksın dedi allah sabır versin hepimizeBu arada göbekten progestan dex 25 mg kullanıyorum transferden önce başladım hala devam ediyorum. Bir sağa bir sola vur demişlerdi ama artık derim sertleşti iğne girmiyor bende göbek altına da vuruyorum ve vurduğum yerler bazen beyazlıyor hafif kabarıyor ve bir kaç damla geri geliyor bir de göbeğimin sağ tarafı bariz şişti iğneden dolayı biliyorum ama bunları yaşayan var mı kızlar?
Amin canım inşallah biliyorum herkeste farklı belirtiler ama insan yinede tuttu mu tutmadı mı düşünmeden duramıyorCanım ama ben bunu yeni fark ediyorum çünkü ilaç yan etkisinden hep agriliydi bekle bakalım benim karnımın şişi bile indi ilaç yan etkilerin bile gitti diye ağlıyordum. bak pozitif gördüğüme sevinemedim bile henüz dua edelim benim duam hepimiz için Allah'ım hepimize oldu şükrünü sevincini mutluluğunu yaşatsın tez vakit![]()
Oo baya erken çıkmış senin. Katlanarak artsın inşallahBugün 9. Günüm kan testi tarihim de yarındı bugün iğneye gidince yaptırdım.insaAllah pozitif çıkar canım duam hepimiz pozitif sonuçlar görelim sağlıkla kucağınıza alalım![]()
Tebrik ederim. Sen de hiç belirti olmuş muydu?Bende beter durumdayım günde 3 iğne sağ tarafa axeparin sol tarafa progestrın vuruyorum kanıyor sın damla içinden çıkıyor benimde
Amin canım insaAllah ben ikinci değeri görmeden sevinemiyorum insaAllah katlanarak artar Allah'ım hepimize sağlıkla nasip etsin duam hepimizeOo baya erken çıkmış senin. Katlanarak artsın inşallah![]()
Amin canım insaAllah ben ikinci değeri görmeden sevinemiyorum insaAllah katlanarak artar Allah'ım hepimize sağlıkla nasip etsin duam hepimize![]()
5. Güne kadar birşey yoktu 5. Gün banyoya girdim bir sol kasık ağrısı başladı ve o ağrı şiddetle kalçama belime kadar yayıldı çok şiddetli 3 gün kadar bir de göğüs uçlarım acıyor bunları ama ilaç yan etkisi olarak düşünüyorum. Bugün mide yanması bulantı ile uyandım dediğim gibi bunlar belirti mi bilmiyorum ama. inşaAllah hepimizin değeri katlanarak sağlıkla artsınArtar tabii ki olumlu düşünsen de hiç belirti olmuş muydu
Bence yuksek ama banada TL+7 126 7+9 413 benim de yüksek doktora ikiz olabilir mi 3.3 katı artış olmuş dedim yok tek bence dedi bende ikiz istiyorum değere göre de ikiz bekliyorumKızlar merhabalar T+6 gün de kanda 92 çıktı T+8 de 279 çıktı 2 embriyo transferi olmuştu ayy ikiz mi diye bi ümitlendimvarmı böyle yaşayanlar
İkimizinde aynı gidiyor gibi ay bende ikiz gibi hissediyorum hayırlısıBence yuksek ama banada TL+7 126 7+9 413 benim de yüksek doktora ikiz olabilir mi 3.3 katı artış olmuş dedim yok tek bence dedi bende ikiz istiyorum değere göre de ikiz bekliyorum
İkimizinde aynı gidiyor gibi ay bende ikiz gibi hissediyorum hayırlısı
Transfer hangi gün olmuştu ben daha kese randevusu almadımHayırlısı bana kese günü verdiler cumaya ama erken değil mi bilemedim o zaman tam beş haftalık oluyor
5 Kasım'da olmuştuTransfer hangi gün olmuştu ben daha kese randevusu almadım
Hadi inşallah sağsalim görürsün bende yarın ikinci kan testi vereceğim çok korkuyorum ya yükselmediyse diye5 Kasım'da olmuştu
Hadi inşallah sağsalim görürsün bende yarın ikinci kan testi vereceğim çok korkuyorum ya yükselmediyse diyeA
Bu arada korkma bana çok dediler de ben anlamadım ilk değer çok güçlü olursa yükseliyor korkulacak birşey yok diye ama gelde bana anlat bunu o yüzden seninde artacak inanıyorum hatta eminim değerin maşallah güzel zatenHadi inşallah sağsalim görürsün bende yarın ikinci kan testi vereceğim çok korkuyorum ya yükselmediyse diye
Kaçıncı günü oluyor cuma günü şeninde 5. Gün embriyo muyduHayırlısı bana kese günü verdiler cumaya ama erken değil mi bilemedim o zaman tam beş haftalık oluyor