• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kaçıncı günü oluyor cuma günü şeninde 5. Gün embriyo muydu
Evet beşinci gün embriyosu 16. Gün olmuş oluyor eğer cuma bakılırsa ama kese 1000-2000 arasında gözüküyormus kalp atışı 6. Haftayı geçince olur dedi ama özele iki kez para vermek yerine cuma değilde sonraki pazartesi gitmek istiyorum sonra on gün ücretsiz muayene hakkı oluyor onu kullanip kalp atışı duymak istiyorum

Bu arada korkma bana çok dediler de ben anlamadım ilk değer çok güçlü olursa yükseliyor korkulacak birşey yok diye ama gelde bana anlat bunu o yüzden seninde artacak inanıyorum hatta eminim değerin maşallah güzel zaten 🙏🥰
İnşallah 🙏🏼 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 💕💕 kan defa kan vermiştin kaç gün arayla birde

Arkadaşlar merhaba ben 6 kasımda 3. Gün dondurulmuş 8 kasım da da 5.embriyosu transferi oldum ardışık transfer. Buğün 3gün embriyosu için 8. 5 gün embriyosu içinse 6 gün ben dayanamadım test yaptım ama sabah ilk idrarla degil öğlen yaptım negatif cıktı. Erken mı yaptım acaba ilk idrarlamı yapılması gerekiyordu.. test tarihim 18 kasım

Canım kızlar günlerdir mesajlarınızı okuyorum pozitif haberi alan arkadaşları çok tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Benim 2. Tüp bebek sürecim yumurta sayım çok azdı 3 yumurta toplandı 3 olgun çıktı 1 tanesi döllendi ertesi gün aradılar döllenmeyen yumurtalara tekrar deneme yapacağız dediler bu sefer 1 i döllendi ve 10 Kasımda biri 5. Gün embriyosu 4BB kaliteli diğeri sonradan döllenen geriden gelen embriyoyu da transfer ettiler. İlk 2 gün belim çok ağrıdı sonrasında açıkçası bir belirtim yok sadece karnımda adet olacakmış gibi bir his bugün çok karışık duygular içerisindeyim sürekli ağlıyorum 20 kasım da test günüm negatifi duyma endişesiyle sürekli ağlıyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ne zaman geçiyor ne kafamda ki sesleri susturabiliyorum;( İlk denemem kimyasal olmuştu kese görmeye gittiğim gün kanamam olmuştu o gün ki üzüntümü atamıyorum. Sonunda buraya yazmaya karar verdim hepimiz aynı yolun yolcusuyuz rabbim emeklerimizi mucizeye çevirsin dileyen herkese kolaylıkla hayırlısını nasip etsin 🤲🏻

Canım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam eder 🤲
Hiç öyle düşünmeyin artış önemli İnşaAllah sağlıcakla ilerler hem gününden önce yaptırmışsınız hiç stres olmayın pozitif olun 🥰🤍

Kızlar tekrar transfer süreci başladı bugün regl 2. Günü. Tsh düşmüş prolaktin yükselmiş 24 bununla ilgili bi şey demediler yüksek mi tutunmasını engeller mi

Canım kan verdim öğleyin iğne olmaya gittiğim de değer 72.12 çıkmış çok şükür pozitif ama düşük sanki sevinemedim bile . Pazartesi tekrar kan baktır dediler artış olması önemli dediler geçmişte kimyasal yaşadım korkuyorum.insaAllah sağlıkla devam eder 🤲
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah darısı başıma 🫠🙏

Kızlar tekrar transfer süreci başladı bugün regl 2. Günü. Tsh düşmüş prolaktin yükselmiş 24 bununla ilgili bi şey demediler yüksek mi tutunmasını engeller mi
Benimde adetimin 3. Günü yarın ilk kontrole gidicem doktorumun ilettiği bilgileri size de söylerim tabi herkesin farklı süreci ama

Benimde adetimin 3. Günü yarın ilk kontrole gidicem doktorumun ilettiği bilgileri size de söylerim tabi herkesin farklı süreci ama
Çok teşekkür ederim artık ne yapacağımı ne araştıracağımı şaşırdım bu hormonun yüksekliği engel mi bilmiyorum araştırıyorum

Back
X