• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Ben geçen hafta cumartesi başladım progesteron. estoferm ise 2.5 hafta oldu sadece sol ayağımda sızlama uyuşma çekilme oluyor diğer ayak daha hafif, embriyo da sızlayan tarafta. Bence sadece ilaç olamaz belim de fena ayağım soğuk hep

Ben geçen hafta cumartesi başladım progesteron. estoferm ise 2.5 hafta oldu sadece sol ayağımda sızlama uyuşma çekilme oluyor diğer ayak daha hafif, embriyo da sızlayan tarafta. Bence sadece ilaç olamaz belim de fena ayağım soğuk hep
Uzanırken sağa sola dönünce kaşıklarınız yada bacağınıza ağrı giriyor mu ya

Ya bacağım hep ağrıyor sızlıyor pelte adetteki gibi yana dönme değil sadece 5 dk iyiysem sonra sızım sızım.ayağım üşüyor önce sonra bacak bel ağrısı cok

Kızlar ya ben henüz transfer sürecinin başındayım pazartesi günü adetimin 11. Günü kontrolum var sizin mesajlarınızı okudukça kalbim güm güm atıyor valla aşırı heyecanlıyım ya ilk olduğu için mi bilemiyorum bir yandan çok ümitlenmek istemiyorum ama elimde de değilll hepimizin pozitif olur inşallah 🙏🏻

Evet benimde 10 Kasım yarın 6.günümüz oluyor bende habire test yapıyorumda flaşla çizgi aramaktan kör oldum o yüzden dedim kan mı versem acaba diye bilemedim negatif çıkarsada çok modum düşecek biliyorum
sende ben gibi duramıyorsun 😆kan ver bakalım çıkacak mı

Histeroskopi sonrası 2 ay bekleme süreci oluyo
Benim doktorum bekletmedi şuan hazırlık aşamasındayım. Geçen adet donemimde histereskopi olmuştum bu ay transfer için hazırlığa başladık. Belki biraz da iyileşme duruma göre karar veriliyordur. Bende polip falan da yokmuş iyileşme hızlı oldu

Back
X