- 21 Aralık 2019
- 218
- 139
- 103
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah dediğin gibi müjde veririmBende kan test gunu bekliyorum kizlar, simdilik ilk mujde Sen verecen herhalde❤
Bende 10 Kasım da transfer oldumSen yaptın mı test yaa ikimiz aynı gün mü transfer olduk
Benim yokKızlar bugün söylemedi ayıp ishal oldum ve inanılmaz baş ağrısı var benim gibi 10 kasımda transfer olanlarda varmı bu durum
Şu mesajı ben yazdım sankiValla bende 0 belirtigayet normalim şişkinliğim de azalmaya başladı. Bir kasığımda çekilme batma oldu ay dedim sevindim sonra bir farkettimki iğne yerim derim acıyor
![]()
Hayır şişkinliğimde azaldı gibi transfer olduğumu arada unutuyorumSende her hangi belirti varmi
Anlıyorum canım aslında bende sürekli ayaktayım hafif şişlik ve ayakta uzun kalkınca bel ağrısı oluyor onun haricinde bendede belirti yokHayır şişkinliğimde azaldı gibi transfer olduğumu arada unutuyorum![]()
Bende de yokKızlar bugün söylemedi ayıp ishal oldum ve inanılmaz baş ağrısı var benim gibi 10 kasımda transfer olanlarda varmı bu durum
Merhaba ben 4 kasımda transfer oldum gebelik ile bir alakası var mı bilmiyorum ama test verdiğim gün bulantı ve ishal oldum sabahKızlar bugün söylemedi ayıp ishal oldum ve inanılmaz baş ağrısı var benim gibi 10 kasımda transfer olanlarda varmı bu durum
Sonuç ne oldu sizin test falan yaptınız mıMerhaba ben 4 kasımda transfer oldum gebelik ile bir alakası var mı bilmiyorum ama test verdiğim gün bulantı ve ishal oldum siz
Birde yarın kan mı versem çok merak ediyorum yaçift embriyo ya belki belli eder kanda hemen kendini
Aman dikkat et kuzum bu süreçte üstüme .benimki turkıyede üşüttü yatak döşek yatıyor babada geçecek diye korkuyorum belkide yaşadıklarım hastalığın habercisiBende böyle bi kırgınlık var hele bacaklarım kemiklerim sızlıyır sanki üstümden tır geçmiş gibi
Seninki de 10 Kasım değil miydi canım benimle aynısın benimde çift emrio 5.gun 5 aa ama çıkmaz daha erken hadi evde test çok ben hergun yapıyorum hangi gün silikte olsa verecek diye insallah cikar tabikiBirde yarın kan mı versem çok merak ediyorum yaçift embriyo ya belki belli eder kanda hemen kendini
Ya içtiğimiz ilaçlar yada dediğim gibi eşim fena üşüttü babada bulaştı başlangıcı sanırım emin olamadım o yüzden sizlere sordumMerhaba ben 4 kasımda transfer oldum gebelik ile bir alakası var mı bilmiyorum ama test verdiğim gün bulantı ve ishal oldum sabah
Hadi hayırlı olsun şimdiden umarım güzel olur Hersey senin için birde bu ovitrellayi herkese yapamıyorlar sanırım bana yapmadilarBıgün transfer günüm belli oldu. 24 kasım
19. Umdan itibaren progestan fitil iğne başlıcam.
3 günde bir promester iğne var. Bunları testte kadar kullancakmışım.
Transfer günü ovitrellevar
Pozitif çok ŞükürSonuç ne oldu sizin test falan yaptınız mı