• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar bu arada yüksek kilo ile transfer olan ve olumlu sonuç alan varmı şuana kadar ben pozitif elde ettiğim gebelikte 67 ile transfer olmuştum şuan da 77 kilo civarımdayım ve malesef ne yaparsam yapayım yapıştı üzerime gitmiyor.
Benim kuzenim var 1.65 boyu rahat 90 kilo ile aşılama ile ilk denemede doğum yaptı ama tabiki onada vermeden olmaz dediler nasip mi diyelim

Benim kuzenim var 1.65 boyu rahat 90 kilo ile aşılama ile ilk denemede doğum yaptı ama tabiki onada vermeden olmaz dediler nasip mi diyelim
Doktor ile görüşmemizde ver vs demedi tabiki versem daha iyi olur ama gayette olumlu konuştu olmaz vs demedi ama ben takıyorum işte,Birazda nasip galiba denemeden göremicez sanırım benim bir arkadaşımada kilo vermeden olmaz dediler 20 kilodan fazla verdi 4 kez denedi kilo verdikten sonra olmadı malesef

Doktor ile görüşmemizde ver vs demedi tabiki versem daha iyi olur ama gayette olumlu konuştu olmaz vs demedi ama ben takıyorum işte,Birazda nasip galiba denemeden göremicez sanırım benim bir arkadaşımada kilo vermeden olmaz dediler 20 kilodan fazla verdi 4 kez denedi kilo verdikten sonra olmadı malesef
Yani nasip ama kilo hicbirZaman iyi değil malesef sadece hamilelik değil hayatın her aşamasında tabiki verilmiyor ise yapılacak birşey yok örnekleri çok hakkınızda hayırlısı en güzeli olsun

Kilo vercem diye vitaminsiz de kalmamak lazım. Sizin kilomuz fazla değil

Yani nasip ama kilo hicbirZaman iyi değil malesef sadece hamilelik değil hayatın her aşamasında tabiki verilmiyor ise yapılacak birşey yok örnekleri çok hakkınızda hayırlısı en güzeli olsun
Teşekkür ederim malesef çocukluğumdan beri hep yaşıtlarımdan kilolu oldum evet obez düzeyinde değilim ama yinede fazla tabiki umarım etkilemez

Kilo vercem diye vitaminsiz de kalmamak lazım. Sizin kilomuz fazla değil
Ya inanın o kadar takıyorum ve az yiyorum ki haftada 3 4 kezde 1 saat olacak şekilde yürüyüş yapıyorum zaten çocuk var diğer zamanlarda ister istemez aktif geçiyor bi 10 kilo verdim ama burda tıkandı eşim kızıyor artık kendini hasta edeceksin çok takıyorsun diye.

Kızlar tekrar merhaba pozitif sonuç alanları yüreklten kutluyorum , negatif varsa görmedim rabbim en kısa zamanda sevindirsin.
İlaç kullananlara baktım ama ben sanırım biraz fazla ilaç alıyorum
Euthyrox
Estrofem
Progestan vajinal
Progestan dex
Prograf
Zarzio
Gonapeptyl
Coraspin
Oksopar
Octogam serum
😂😂 böyle bi protokol alan var mı aranızda

Kızlar tekrar merhaba pozitif sonuç alanları yüreklten kutluyorum , negatif varsa görmedim rabbim en kısa zamanda sevindirsin.
Euthyrox
Estrofem
Progestan vajinal
Progestan dex
Prograf
Zarzio
Gonapeptyl
Coraspin
Oksopar
Octogam serum
Bağışıklık baskılayıcı ilaçlar da var sende. Daha önce olumsuz oldu mu?

Euthyrox
Estrofem
Progestan vajinal
Progestan dex
Prograf
Zarzio
Gonapeptyl
Coraspin
Oksopar
Octogam serum
Zarzio bende kullandım şuana kdar kullandığım en zor ilaçtı

Ben kefirin çok faydalı olduğunu biliyorum ve her gün düzenli olarak içmeye çalışıyorum artık çok alıştım yemeklerin yanında asitli ya da şekerli şeylerler içeceğime kefir içiyorum ayran gibi geliyor artık 😂 Normalde çok sık kabız olan biriyim ama artık öyle problemim olmuyor transferden sonra da kabız olmamak önemli
Ben eylül de transferden sonra cok felakeg kabiz oldum kefir kabizliki engeliyorsa bende iceyim

Back
X