Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de t+5. Günümdeyim halen sağ kasık özellikle bir sızı var..Bu iğne ilaçlardan dolayı olabiliyormus.. Hayırlı sonuçlarımiz olsun inşallahKızlar ben de bugün transfer oldum kasıklarımda ağrı var hafif hafif
Ben hiç iğne ilaç kullanmadım sadece progestan fitil kullanıyorum. İnşallah canım hepimizin sonuçları yüzümüzü güldürür inşallahBen de t+5. Günümdeyim halen sağ kasık özellikle bir sızı var..Bu iğne ilaçlardan dolayı olabiliyormus.. Hayırlı sonuçlarımiz olsun inşallah![]()
24 kasında tranferim var bugün progestan firile başladım. İğneye de başlıcam. Sol kasığımda ağrı var bacağıma yayıldı normal mi sizde olmuş muyduCanım progesteron yapıyor bunları fitil kullanıyorsan özellikle ben adet olacak gibiyim ama göğüs hassasiyeti pozitif görünce başladı hatta ilk kanda yoktu 9. Günden sonra göğüs hassasiyetim başladı
Benim bu sefer doktor masallah kan sulandırıcıyi da progestanin da iğnesini verdiBen hiç iğne ilaç kullanmadım sadece progestan fitil kullanıyorum. İnşallah canım hepimizin sonuçları yüzümüzü güldürür inşallah![]()
Ay aynı gün aynı süreç bende başladım bende henüz bir ağrı sızı olmadı şimdi vuruldum bakalım24 kasında tranferim var bugün progestan firile başladım. İğneye de başlıcam. Sol kasığımda ağrı var bacağıma yayıldı normal mi sizde olmuş muydu
Benim de t+5 .günüm 3. Gün. Dondurulmuş çift embriyo..seninle peşi sirayiz.Zaten olan biten 2 taneydi benimde
yaş ve basarızliklardan yola çıkıp bana da sormadan çift embriyo konuldu hoş sorsalar da ikisini de transfer edin derdim
![]()
Yaa aynı gün mü ne güzel burdan haberleşiriz. Ben fitili 4 kez yapacağım. İğneyi heniz vurmadım. 1-2 saatir böyle kasık ağrısı oldu bacağıma döküldü sanki yumurtlama dönemi gibiAy aynı gün aynı süreç bende başladım bende henüz bir ağrı sızı olmadı şimdi vuruldum bakalım
sağlıkla, kolaylıkla gelsinlerBenim de t+5 .günüm 3. Gün. Dondurulmuş çift embriyo..seninle peşi sirayiz.Zaten olan biten 2 taneydi benimde
yaş ve basarızliklardan yola çıkıp bana da sormadan çift embriyo konuldu hoş sorsalar da ikisini de transfer edin derdim
![]()
Klinik de tamamen bana bıraktı bu kararı harika ciddenKızlarrrr tek embriyo mu çift mii. Ya ne kadar zor bi karar bunu nasıl düşünüp verebiliyorsunuz ya. Tamamen ikiz istediğiniz için mi mesela
Bende fitili günde 3 kez kullanıyorum 6.30tada iğne oldum bakalımm nasıl olacakYaa aynı gün mü ne güzel burdan haberleşiriz. Ben fitili 4 kez yapacağım. İğneyi heniz vurmadım. 1-2 saatir böyle kasık ağrısı oldu bacağıma döküldü sanki yumurtlama dönemi gibi
Nasıl size bırakıyorlar normalde hukuk çercevesinde 36 yas veya 2 basarısız deneme isteniyor anlamadım bana kesinlikle çift koymayı ne doktorum nede embriyolog kabul ettiKlinik de tamamen bana bıraktı bu kararı harika ciddenama önerilen tektir diyorlar tabi kiiii
Lütfen vazgeçmeyin evet çok zor biliyorum iki kes negatif görüp 3. De pozitif haberini aldım bir oğlum oldu çok zor çok yıpratıcı ama sonu çok güzel şuan tekrar başladım oğluma kardeş için o kadar stresliyim ki sanki ilk gibi lütfen bırakmayın tedaviniziDefalarca deneyenleri tebrik ediyorum. Ben bugün bu haberi aldım bütün umudum bütün pozitifliğim gitti ve 2. Yi denemeye cesaretim yok nasip ne diyelim ama bu kadar kötü olucağımı emeklerimin tek seferde böyle yerle bir olacağını düşünmemiştim çok umutluydum. Neye üzülüceğimi şaşırdım nasip ne diyim
Ne zaman transfer oldunuzLütfen vazgeçmeyin evet çok zor biliyorum iki kes negatif görüp 3. De pozitif haberini aldım bir oğlum oldu çok zor çok yıpratıcı ama sonu çok güzel şuan tekrar başladım oğluma kardeş için o kadar stresliyim ki sanki ilk gibi lütfen bırakmayın tedavinizi![]()
Nasıl size bırakıyorlar normalde hukuk çercevesinde 36 yas veya 2 basarısız deneme isteniyor anlamadım bana kesinlikle çift koymayı ne doktorum nede embriyolog kabul etti![]()
Ne zaman transfer oldunuz
Bende 19.00 da vurdum. Bir de kalçadan var 3 günde bir birazdan da acilde vurduracağız.Bende fitili günde 3 kez kullanıyorum 6.30tada iğne oldum bakalımm nasıl olacak