• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Merhaba benim de 14 Kasım 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi..Kasık ağrısı sızısı oluyor bende de bel ağrısı çok hafif ..Ama bu kullandığımiz ilaçlara bağlı olabildiğinden ne korkuyorum ne de Ümitleniyorum🤭..Rabbim hayırlısini versin hepimize..🙂🙏

Ben de t+5. Günümdeyim halen sağ kasık özellikle bir sızı var..Bu iğne ilaçlardan dolayı olabiliyormus.. Hayırlı sonuçlarımiz olsun inşallah 🙏
Ben hiç iğne ilaç kullanmadım sadece progestan fitil kullanıyorum. İnşallah canım hepimizin sonuçları yüzümüzü güldürür inşallah 🙏🏻🥰

Canım progesteron yapıyor bunları fitil kullanıyorsan özellikle ben adet olacak gibiyim ama göğüs hassasiyeti pozitif görünce başladı hatta ilk kanda yoktu 9. Günden sonra göğüs hassasiyetim başladı
24 kasında tranferim var bugün progestan firile başladım. İğneye de başlıcam. Sol kasığımda ağrı var bacağıma yayıldı normal mi sizde olmuş muydu

Ben hiç iğne ilaç kullanmadım sadece progestan fitil kullanıyorum. İnşallah canım hepimizin sonuçları yüzümüzü güldürür inşallah 🙏🏻🥰
Benim bu sefer doktor masallah kan sulandırıcıyi da progestanin da iğnesini verdi🤭 göbekten ikisi de her gün kan tahlililine kadar bir de eğer pozitifse devammis.. Elbet bir bildigi vardır dedik..Göbeğim delik deşik anlayacağın.🥴 Allah yardımcimiz olsun yeterki olsun 🙏🙏🙏

24 kasında tranferim var bugün progestan firile başladım. İğneye de başlıcam. Sol kasığımda ağrı var bacağıma yayıldı normal mi sizde olmuş muydu
Ay aynı gün aynı süreç bende başladım bende henüz bir ağrı sızı olmadı şimdi vuruldum bakalım

Ay aynı gün aynı süreç bende başladım bende henüz bir ağrı sızı olmadı şimdi vuruldum bakalım
Yaa aynı gün mü ne güzel burdan haberleşiriz. Ben fitili 4 kez yapacağım. İğneyi heniz vurmadım. 1-2 saatir böyle kasık ağrısı oldu bacağıma döküldü sanki yumurtlama dönemi gibi

Benim de t+5 .günüm 3. Gün. Dondurulmuş çift embriyo..seninle peşi sirayiz.🙏🙂Zaten olan biten 2 taneydi benimde🤭 yaş ve basarızliklardan yola çıkıp bana da sormadan çift embriyo konuldu hoş sorsalar da ikisini de transfer edin derdim🙂
sağlıkla, kolaylıkla gelsinler 🙌

Kızlarrrr tek embriyo mu çift mii🥹. Ya ne kadar zor bi karar bunu nasıl düşünüp verebiliyorsunuz ya. Tamamen ikiz istediğiniz için mi mesela
Klinik de tamamen bana bıraktı bu kararı harika cidden 🤣 ama önerilen tektir diyorlar tabi kiiii

Yaa aynı gün mü ne güzel burdan haberleşiriz. Ben fitili 4 kez yapacağım. İğneyi heniz vurmadım. 1-2 saatir böyle kasık ağrısı oldu bacağıma döküldü sanki yumurtlama dönemi gibi
Bende fitili günde 3 kez kullanıyorum 6.30tada iğne oldum bakalımm nasıl olacak

Merhabalar, ben Şişli memorialde tedavi görüyorum ve yarın hayırlısıyla transferim olacak. Benim düşükle sonuçlanan çok fazla transferim olduğu için bunda embriyolara genetik yapıldı ve 5AA kalite bir embriyom sağlıklı geldi yarın onu transfer edecekler inşallah hayırlı güzel haberler alalım hepimiz☺️

Defalarca deneyenleri tebrik ediyorum. Ben bugün bu haberi aldım bütün umudum bütün pozitifliğim gitti ve 2. Yi denemeye cesaretim yok nasip ne diyelim ama bu kadar kötü olucağımı emeklerimin tek seferde böyle yerle bir olacağını düşünmemiştim çok umutluydum. Neye üzülüceğimi şaşırdım nasip ne diyim
Lütfen vazgeçmeyin evet çok zor biliyorum iki kes negatif görüp 3. De pozitif haberini aldım bir oğlum oldu çok zor çok yıpratıcı ama sonu çok güzel şuan tekrar başladım oğluma kardeş için o kadar stresliyim ki sanki ilk gibi lütfen bırakmayın tedavinizi✨

Lütfen vazgeçmeyin evet çok zor biliyorum iki kes negatif görüp 3. De pozitif haberini aldım bir oğlum oldu çok zor çok yıpratıcı ama sonu çok güzel şuan tekrar başladım oğluma kardeş için o kadar stresliyim ki sanki ilk gibi lütfen bırakmayın tedavinizi✨
Ne zaman transfer oldunuz

baş dönmesi ve mide bulantısı yaşayan oldu mu ? Kimyasalda plmuştu benim o yuzden endişelendim baya

Kızlar oğlum henüz 2 yaşında değil, transferimin 9. Günündeyim. Az önce mecbur kucağıma alıp az bişi taşımak zorunda kaldım. Kasıklarıma inanılmaz ağrı girdi. Bu tür şey yaşayan oldu mu acaba.

Back
X