baş dönmesi ve mide bulantısı yaşayan oldu mu ? Kimyasalda plmuştu benim o yuzden endişelendim baya
Nidicard ya da benzeri bir ilaç içiyor musunuz? Tansiyonu düşürdüğü için mide bulantısı baş dönmesi yapsbiliyor ondan sordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baş dönmesi ve mide bulantısı yaşayan oldu mu ? Kimyasalda plmuştu benim o yuzden endişelendim baya
Evet kullanıyorum ama 10 günü geçtii. Onun baş dönmesi çarpıntısı genelde ilaç aldıktan 1.5 saat sonra falan geçiyor bu geçmedi. Yorgun hissediyorum esniyorum sürekli değişil oldumNidicard ya da benzeri bir ilaç içiyor musunuz? Tansiyonu düşürdüğü için mide bulantısı baş dönmesi yapsbiliyor ondan sordum
Evet kullanıyorum ama 10 günü geçtii. Onun baş dönmesi çarpıntısı genelde ilaç aldıktan 1.5 saat sonra falan geçiyor bu geçmedi. Yorgun hissediyorum esniyorum sürekli değişil oldum
Merhaba bende oku öncesi öğretmeniyim ağırlık olarak 2-3 yaş ile çalışıyorum doktoruma ben işim gereği bazen çocukları kucaklıyorum dedim kendi çocuğun olsa 2. Gebelik olsa kucaklamayacak mısın dediKızlar oğlum henüz 2 yaşında değil, transferimin 9. Günündeyim. Az önce mecbur kucağıma alıp az bişi taşımak zorunda kaldım. Kasıklarıma inanılmaz ağrı girdi. Bu tür şey yaşayan oldu mu acaba.
Ne kadar sakınırsan dikkat edersen et illaki bi yerde duraklıyosun. Benim dr um da 2 gün yukarı doğru atıp sevme annesi geri zamanlarda normal devam et dedi ama ağrı girince endişelendim bi an. Teşekkür ederimMerhaba bende oku öncesi öğretmeniyim ağırlık olarak 2-3 yaş ile çalışıyorum doktoruma ben işim gereği bazen çocukları kucaklıyorum dedim kendi çocuğun olsa 2. Gebelik olsa kucaklamayacak mısın dediDoktorunuza danışın tabii yine Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Ben bir şey kaldırmadım ama benimde 8. Günü kaşıklarım fazla ağrımıştı
Pozitif çok şükür yarın 5 haftalığızNe kadar sakınırsan dikkat edersen et illaki bi yerde duraklıyosun. Benim dr um da 2 gün yukarı doğru atıp sevme annesi geri zamanlarda normal devam et dedi ama ağrı girince endişelendim bi an. Teşekkür ederimSonucunuz belli mi sizin
Yok bende olmamıştı belki başka birşey etki yapmıştır24 kasında tranferim var bugün progestan firile başladım. İğneye de başlıcam. Sol kasığımda ağrı var bacağıma yayıldı normal mi sizde olmuş muydu
Transferden sonra dinledinizmi yoksa hemen kalktinizmi hastanede? Merak ettim ve transferden sonra on gün evde dinledinizmi ypksa hareket ettinizmi nelere dikkat ettiniz ben bu sefer transferde fazl dikkat etmeyi arzuluyorum29 ekımde tranfer yapıldı
10 kasımda 322.6
12 kasımda 801
cıktı degerlerım
cok sukur tuttu ama ben cok korkuyorum dusuk olur dıye evde hıcbır ıs yapmıyorum supurge vs lavabodan lavaboya kalkıyorum yemekten yemege onun harucunde bulasık makınası yerlestıruyorum dızıyorum basen yemek yapuyrıum o kadar sadece dun asırı mıhde bulantısı yasadım onun harıcınde bır belıryom yok normalmı bu goguslerde fılan uc kısımları hafıf agrıyor ve belırgınlestı onun hafıcınde ordsda agrı yok korkuyorum
Herşey gönlünce olsun canım inşallah pozitif çıkarHerkese hayirli sabahlar, bugun bnm kan test gunum, duanizi eksik etmeyin, ❤
Allah razi olsun❤Herşey gönlünce olsun canım inşallah pozitif çıkar![]()
Benim bu sefer doktor masallah kan sulandırıcıyi da progestanin da iğnesini verdigöbekten ikisi de her gün kan tahlililine kadar bir de eğer pozitifse devammis.. Elbet bir bildigi vardır dedik..Göbeğim delik deşik anlayacağın.
Allah yardımcimiz olsun yeterki olsun
![]()
İnşallah yarabbim . Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahPozitif çok şükür yarın 5 haftalığızDarısı başınıza
![]()
Kızlar size bir şey sorucam gece uykudayken aniden kasıklarıma ağrı girdi kramp gibi 5 dk boyunca aşırı ağrı çektim suanda geçti bi kan gelmesi filanda olmadı böyle bir şey yaşayan var mı aranızda
Benim bugün 10.günüm hiç böyle olmadıgı için daha önce bilemedim doktora söylemem sanırım cünkü 1 kez oldu bir daha tekrarlarsa derim artıkBen ilk 2 gün stresten mi oldu yoksa rahmim mi kasıldı bilmiyorum ama 1. Gün tüm vücuduma girdi kramp uyurken, 2. Gün sadece karnıma girdi. Uykudan sıçradım. Ama günde 2 taneden de 8 tane nidicard içiyorum yani doğumu bile geciktiriyormuş bu ilaç ve bu doz buna rağmen kasılmam herhalde stresten kas krampı geçiriyorum dedim sığındım allahıma. İnş yavru adaylarım duruyorlardır hala. Doktorunuza ulaşabiliyorsanız bir sorun ilaçlarınızda doz değişikliği vs yapabilir çünkü
İnşaAllahİnşallah yarabbim . Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Canım dualarım seninle pozitif haberini bekliyorum. Ben kan verdim randevu almıştım devletten almışken veriyim ne olacaksa olsun dedim ama sonuç yarın çıkar dedi nasıl olabilir böyle bir şey 2 saate çıkmaz mı? Benim hiç beklentim yok bu arada sabahtan beri ağlıyorum işe geldim ağlıyorum modum çok düşük çünkü dün bir şey yaptımHerkese hayirli sabahlar, bugun bnm kan test gunum, duanizi eksik etmeyin, ❤
Sagol canim beraber pozitif haber verified insallah, bende dun kotu seyler yasadim, ozel 2;3 saat dedi, devlet yarin birakirCanım dualarım seninle pozitif haberini bekliyorum. Ben kan verdim randevu almıştım devletten almışken veriyim ne olacaksa olsun dedim ama sonuç yarın çıkar dedi nasıl olabilir böyle bir şey 2 saate çıkmaz mı? Benim hiç beklentim yok bu arada sabahtan beri ağlıyorum işe geldim ağlıyorum modum çok düşük çünkü dün bir şey yaptımgittim test aldım öğlen de dayanamadım yaptım test bozuk sandım 15 dk sonra falan bakınca hayalet bir çizgi gördüm emin olmak için bir de predictor aldım eve gidince akşam 17:00 de onu yaptım negatif çıktı içim içimi yiyor akşamdan beri
![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun bir gün olacak elbet.... Ben ilk tüp bebek tedavimi devlette yapmıştım orada 2 saat içinde çıkıyordu hep sonuçlar bilseydim özele giderdim akşama kaldı o zamanSagol canim beraber pozitif haber verified insallah, bende dun kotu seyler yasadim, ozel 2;3 saat dedi, devlet yarin birakir