Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet kullanıyorum ama 10 günü geçtii. Onun baş dönmesi çarpıntısı genelde ilaç aldıktan 1.5 saat sonra falan geçiyor bu geçmedi. Yorgun hissediyorum esniyorum sürekli değişil oldum
Evet kullanıyorum ama 10 günü geçtii. Onun baş dönmesi çarpıntısı genelde ilaç aldıktan 1.5 saat sonra falan geçiyor bu geçmedi. Yorgun hissediyorum esniyorum sürekli değişil oldum
Bence uzun zamandır kullandığımız için artık ağır geliyor benimde 10 günü geçti 2 gündür telefon elimde bayılırcasına uyuyakalıyordum bugün farkettim ben de nidicardı içtikten sonra uyuduğumu. Tabi progesteron östrojen vs de almaya devam ediyoruz hormonlar gittikçe yükseliyor. Yan etkiler belirginleşiyor benve
Kızlar oğlum henüz 2 yaşında değil, transferimin 9. Günündeyim. Az önce mecbur kucağıma alıp az bişi taşımak zorunda kaldım. Kasıklarıma inanılmaz ağrı girdi. Bu tür şey yaşayan oldu mu acaba.
Merhaba bende oku öncesi öğretmeniyim ağırlık olarak 2-3 yaş ile çalışıyorum doktoruma ben işim gereği bazen çocukları kucaklıyorum dedim kendi çocuğun olsa 2. Gebelik olsa kucaklamayacak mısın dedi Doktorunuza danışın tabii yine Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Ben bir şey kaldırmadım ama benimde 8. Günü kaşıklarım fazla ağrımıştı
Merhaba bende oku öncesi öğretmeniyim ağırlık olarak 2-3 yaş ile çalışıyorum doktoruma ben işim gereği bazen çocukları kucaklıyorum dedim kendi çocuğun olsa 2. Gebelik olsa kucaklamayacak mısın dedi Doktorunuza danışın tabii yine Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Ben bir şey kaldırmadım ama benimde 8. Günü kaşıklarım fazla ağrımıştı
Ne kadar sakınırsan dikkat edersen et illaki bi yerde duraklıyosun. Benim dr um da 2 gün yukarı doğru atıp sevme annesi geri zamanlarda normal devam et dedi ama ağrı girince endişelendim bi an. Teşekkür ederim Sonucunuz belli mi sizin
Ne kadar sakınırsan dikkat edersen et illaki bi yerde duraklıyosun. Benim dr um da 2 gün yukarı doğru atıp sevme annesi geri zamanlarda normal devam et dedi ama ağrı girince endişelendim bi an. Teşekkür ederim Sonucunuz belli mi sizin
29 ekımde tranfer yapıldı
10 kasımda 322.6
12 kasımda 801
cıktı degerlerım
cok sukur tuttu ama ben cok korkuyorum dusuk olur dıye evde hıcbır ıs yapmıyorum supurge vs lavabodan lavaboya kalkıyorum yemekten yemege onun harucunde bulasık makınası yerlestıruyorum dızıyorum basen yemek yapuyrıum o kadar sadece dun asırı mıhde bulantısı yasadım onun harıcınde bır belıryom yok normalmı bu goguslerde fılan uc kısımları hafıf agrıyor ve belırgınlestı onun hafıcınde ordsda agrı yok korkuyorum
Transferden sonra dinledinizmi yoksa hemen kalktinizmi hastanede? Merak ettim ve transferden sonra on gün evde dinledinizmi ypksa hareket ettinizmi nelere dikkat ettiniz ben bu sefer transferde fazl dikkat etmeyi arzuluyorum