• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Kızlar benim sabahları olan bişeyler yiyince azalan bulantılarım vardı bu sabahtan beri çok çok yok denecek kadar hafif oldu. Var mı böyle dalgalı bulantı yaşayan yine anksiyetem tavan 🙁

Amin İnşaAllah. Ben pcosum. Yumurta rezervimle veya sayısıyla ilgili bir sorun yaşamadık çok şükür. Sadece transfer edilenlerin kalitesini biliyorum diğerlerini bilmiyorum 1. Transferde 5Ab 2. Transferde 5Bb transfer edildi. Yaşım 28 🤗 Bende daha öncesinde Memorialda tedavi görmüştüm 5. Güne 1 embriyom bile ulaşmamıştı transfer olamamıştım.
Memorial'de Şafak Bey'e gittiniz sanırım? Bende bir daha tedavi gerekirse şafak beye gitmeyi düşünüyorum. ilgi alaka, bilgilendirme iyi miydi tavsiye eder misiniz?

Memorial'de Şafak Bey'e gittiniz sanırım? Bende bir daha tedavi gerekirse şafak beye gitmeyi düşünüyorum. ilgi alaka, bilgilendirme iyi miydi tavsiye eder misiniz?
Şafak bey kendisi iyi bir doktor bizde böyle oldu diye herkes böyle olacak diye bir şey yok ama sadece tüp bebek yapan yerler bence daha iyi oluyor yine tabii ki kendiniz bilirsiniz 🌸

Bende de çıktı bakteri 65 yazıyor bir de eritrosit kırmızı size antibiyotik verdi mi
Benim 597 çıkmıştı antibiyotik kullandım düzeldi evet hemde bir hafta olmadan düzeldi idrar kültürü alındı o temizdi aslında önemli olan idrar kültürü dedi çünkü idrar verirken ilk idrarı bosaltip sonra kaba yapıp verilmesi gerekiyor dedi bide bulaş oluyo dedi tuvalette veriyoruz ya oda enfeksiyon var gibi gösteriyor bunu anlamak için kültür yapıyoruz dedi kültür temiz çıktı benim

Benim 597 çıkmıştı antibiyotik kullandım düzeldi evet hemde bir hafta olmadan düzeldi idrar kültürü alındı o temizdi aslında önemli olan idrar kültürü dedi çünkü idrar verirken ilk idrarı bosaltip sonra kaba yapıp verilmesi gerekiyor dedi bide bulaş oluyo dedi tuvalette veriyoruz ya oda enfeksiyon var gibi gösteriyor bunu anlamak için kültür yapıyoruz dedi kültür temiz çıktı benim
Bir de ben progestan fitil kullanıyorum yani o da bir süre sonra akıyor afedersiniz idrarı yaparken onun bulaşıklığıda gitti içinde beyaz beyaz vardı. Kültür nasıl alınıyor almadılar benden

Bir de ben progestan fitil kullanıyorum yani o da bir süre sonra akıyor afedersiniz idrarı yaparken onun bulaşıklığıda gitti içinde beyaz beyaz vardı. Kültür nasıl alınıyor almadılar benden
Evet bendede öyle oldu kadın dogumami gittin canm aslında benimde aile hekimine kültür istedi kadın doğumda bilemedim ki limonlu su içebilir misin günlük su miktarını artırıp çok WC ye gidersen seninde direk düşer

Evet bendede öyle oldu kadın dogumami gittin canm aslında benimde aile hekimine kültür istedi kadın doğumda bilemedim ki limonlu su içebilir misin günlük su miktarını artırıp çok WC ye gidersen seninde direk düşer
Tamam canım içerim ya bakalım 4 gibi gideceğim sonuç almaya ne diyecek

Kızlar benim sabahları olan bişeyler yiyince azalan bulantılarım vardı bu sabahtan beri çok çok yok denecek kadar hafif oldu. Var mı böyle dalgalı bulantı yaşayan yine anksiyetem tavan 🙁
Olabilir her zaman da aynı şeyleri yaşamıycaz ya kendini strese sokma.Benim ancak iki üç gündür göğüslerim hassaslasti mesela önceden hiç yoktu .Sana bir sorum olacak aynı gün transfer olduğumuz için kesin kaç haftalıksin biliyor musun 🙈 doktora sormayi unutuyorum şu an net değilim 😏😁

Back
X