Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memorial'de Şafak Bey'e gittiniz sanırım? Bende bir daha tedavi gerekirse şafak beye gitmeyi düşünüyorum. ilgi alaka, bilgilendirme iyi miydi tavsiye eder misiniz?Amin İnşaAllah. Ben pcosum. Yumurta rezervimle veya sayısıyla ilgili bir sorun yaşamadık çok şükür. Sadece transfer edilenlerin kalitesini biliyorum diğerlerini bilmiyorum 1. Transferde 5Ab 2. Transferde 5Bb transfer edildi. Yaşım 28Bende daha öncesinde Memorialda tedavi görmüştüm 5. Güne 1 embriyom bile ulaşmamıştı transfer olamamıştım.
Şafak bey kendisi iyi bir doktor bizde böyle oldu diye herkes böyle olacak diye bir şey yok ama sadece tüp bebek yapan yerler bence daha iyi oluyor yine tabii ki kendiniz bilirsinizMemorial'de Şafak Bey'e gittiniz sanırım? Bende bir daha tedavi gerekirse şafak beye gitmeyi düşünüyorum. ilgi alaka, bilgilendirme iyi miydi tavsiye eder misiniz?
Merhaba sizde mi idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı?Hadi hayırlısı olsun canm![]()
Evet canmMerhaba sizde mi idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı?
Bende de çıktı bakteri 65 yazıyor bir de eritrosit kırmızı size antibiyotik verdi miEvet canm
Kendime nazar ettim hiç midem bulanmıyordu boş boş öğürmelerim başladıNe guzel masallah bende tat kaybi bile var, su Dan bile tiksiniyorum
Benim 597 çıkmıştı antibiyotik kullandım düzeldi evet hemde bir hafta olmadan düzeldi idrar kültürü alındı o temizdi aslında önemli olan idrar kültürü dedi çünkü idrar verirken ilk idrarı bosaltip sonra kaba yapıp verilmesi gerekiyor dedi bide bulaş oluyo dedi tuvalette veriyoruz ya oda enfeksiyon var gibi gösteriyor bunu anlamak için kültür yapıyoruz dedi kültür temiz çıktı benimBende de çıktı bakteri 65 yazıyor bir de eritrosit kırmızı size antibiyotik verdi mi
Bir de ben progestan fitil kullanıyorum yani o da bir süre sonra akıyor afedersiniz idrarı yaparken onun bulaşıklığıda gitti içinde beyaz beyaz vardı. Kültür nasıl alınıyor almadılar bendenBenim 597 çıkmıştı antibiyotik kullandım düzeldi evet hemde bir hafta olmadan düzeldi idrar kültürü alındı o temizdi aslında önemli olan idrar kültürü dedi çünkü idrar verirken ilk idrarı bosaltip sonra kaba yapıp verilmesi gerekiyor dedi bide bulaş oluyo dedi tuvalette veriyoruz ya oda enfeksiyon var gibi gösteriyor bunu anlamak için kültür yapıyoruz dedi kültür temiz çıktı benim
Benimde öyle canım dün sabah herşeyi yiyordum bu sabah kustum 1 günüm 1 günüme tutmuyorKızlar benim sabahları olan bişeyler yiyince azalan bulantılarım vardı bu sabahtan beri çok çok yok denecek kadar hafif oldu. Var mı böyle dalgalı bulantı yaşayan yine anksiyetem tavan![]()
Evet bendede öyle oldu kadın dogumami gittin canm aslında benimde aile hekimine kültür istedi kadın doğumda bilemedim ki limonlu su içebilir misin günlük su miktarını artırıp çok WC ye gidersen seninde direk düşerBir de ben progestan fitil kullanıyorum yani o da bir süre sonra akıyor afedersiniz idrarı yaparken onun bulaşıklığıda gitti içinde beyaz beyaz vardı. Kültür nasıl alınıyor almadılar benden
Tamam canım içerim ya bakalım 4 gibi gideceğim sonuç almaya ne diyecekEvet bendede öyle oldu kadın dogumami gittin canm aslında benimde aile hekimine kültür istedi kadın doğumda bilemedim ki limonlu su içebilir misin günlük su miktarını artırıp çok WC ye gidersen seninde direk düşer
Bence güzel der gibi geliyor hamileliğin ilk haftalarinda normalmiş yazarsın sonuçtan sonraTamam canım içerim ya bakalım 4 gibi gideceğim sonuç almaya ne diyecek
Toz ilaç verdi canım tek kullanımlıkBence güzel der gibi geliyor hamileliğin ilk haftalarinda normalmiş yazarsın sonuçtan sonra![]()
Banada aynısını verdi akşam yatmadan iç sabaha kadar WC ye çıkma en az dört saat dayanabilirsen daha çok tutToz ilaç verdi canım tek kullanımlık![]()
Tamam canım çok sağolBanada aynısını verdi akşam yatmadan iç sabaha kadar WC ye çıkma en az dört saat dayanabilirsen daha çok tut
Amin amin sağlıkla gelsinler güzel haberler verelim birbirimizeTamam canım çok sağolSağlıkla büyüsün bebişlerimiz
![]()
Olabilir her zaman da aynı şeyleri yaşamıycaz ya kendini strese sokma.Benim ancak iki üç gündür göğüslerim hassaslasti mesela önceden hiç yoktu .Sana bir sorum olacak aynı gün transfer olduğumuz için kesin kaç haftalıksin biliyor musunKızlar benim sabahları olan bişeyler yiyince azalan bulantılarım vardı bu sabahtan beri çok çok yok denecek kadar hafif oldu. Var mı böyle dalgalı bulantı yaşayan yine anksiyetem tavan![]()
Bebisler iyi olsn da, bn Dr bulanti hap yazdi iki gundur yiyorum. Biraz sukurKendime nazar ettim hiç midem bulanmıyordu boş boş öğürmelerim başladı
Evet bebişler iyi olsundaBebisler iyi olsn da, bn Dr bulanti hap yazdi iki gundur yiyorum. Biraz sukur