- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
Benimde 12.gun 829 tek embriyo bana bile yuksek gelmisti doktorum gayet guzel dedi bakalim inslalah keseyi kalp atisini doguma kadar herseyimiz yolunda giderBu öyle bir şey ki İnan doğana kadar kafayı yemezsem iyidir diyorumbetam yüksek çıktı diye (12.günde 1142 değerde) doktorumu darladım dış gebelik mi boş gebelik mi diye en ufak bir şeyde arıyorum kesenin içinde gördükten sonra bile geçmiyor kalbini bi duyayım diyorsun sıkma canını sen de olacak olan oluyor zaten Rabbim sabır versin bebeklerimiz sağlıcakla gelir inşallah
Maşallah canım benim de tek embriyo o yüzden insan korkuyor ister istemez :) amin canım inşallahBenimde 12.gun 829 tek embriyo bana bile yuksek gelmisti doktorum gayet guzel dedi bakalim inslalah keseyi kalp atisini doguma kadar herseyimiz yolunda gider
Bende 18.gunde gidicem inslalah haftaya sali gününe oyle dedi pazartesi gittigimde haftaya keseye gel dedi sonraki haftada kalbe dedi inslalah gorebilirirm kese kalpMaşallah canım benim de tek embriyo o yüzden insan korkuyor ister istemez :) amin canım inşallah❤ ben keseyi 16. Günde görmüştüm senin de değerlerin yüksek görülebilir o günlerde doktorun ne zamana verdi randevuyu ?
İnşallah canım moralini çok yüksek tut güzel beslen bir de Meryem suresini dinleyerek uyu gün içinde de dinle istersen çok huzur veriyor bana :) inşallah duyarız kalplerini deBende 18.gunde gidicem inslalah haftaya sali gününe oyle dedi pazartesi gittigimde haftaya keseye gel dedi sonraki haftada kalbe dedi inslalah gorebilirirm kese kalp
Amin amin inşllah canim Allah razi olsunİnşallah canım moralini çok yüksek tut güzel beslen bir de Meryem suresini dinleyerek uyu gün içinde de dinle istersen çok huzur veriyor bana :) inşallah duyarız kalplerini de
Bende öyleydim ilk çok yoğun geldi sonra 4-5 gün hafif hafif ama sürekli lekelenme devam etti reglime denk gelmişti o tarih transferin 13. Günü falandı. Rengi kırmızıya dönmedikçe sorun olmadığını söylediler içini ferah tut kendini yorma canım dinlen güzelce :)Kızlar benim iki gündür kahverengi lekelenme var kliniği aradım normal olabilir dedi ama çok korkuyorum varmı benim gibi olan
Kırmızı değil.kahverengi bugün pembemsi geldi şimdi yine kahverengine döndü çok tedirginim dinleniyorum sürekli amaBende öyleydim ilk çok yoğun geldi sonra 4-5 gün hafif hafif ama sürekli lekelenme devam etti reglime denk gelmişti o tarih transferin 13. Günü falandı. Rengi kırmızıya dönmedikçe sorun olmadığını söylediler içini ferah tut kendini yorma canım dinlen güzelce :)
Çok şükür iyiyim canım her şey yolunda çok şükür. Rutin kontrollere gidiyorum. Sen tekrar ne zaman baslayacaksin?Selam canım nasılsın durumlar nasıl kese görünmüş sanırım çok sevindim
Kaçıncı haftadasın sen şu anda ? Kız söyledin bana öyle benimde başladı lekelenmemKırmızı değil.kahverengi bugün pembemsi geldi şimdi yine kahverengine döndü çok tedirginim dinleniyorum sürekli ama
Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayida nasip etsin inşallah çok stresli bir surecmis
6+1 haftalık dinleniyorum zaten hiç birşey yapmiyorumKaçıncı haftadasın sen şu anda ? Kız söyledin bana öyle benimde başladı lekelenmemhastalık hastası gibiyim zaten bi anda bel agrısı kramplar lekelenmem oldu dün çok moralim bozulmuştu stres yapmıştm bugünde evi süpürdüm ondan mı acaba neyse
sen yat dinlen güzelce stres yapmamaya bak geçer inşallah uzan ayaklarının altına 2-3 kat yastık koy lekelenmeler azalıyor
Ya cok uzuldum canim yaaMerhaba arkadaşalar ben de 13 kasım da 5. Gün embriyosu transferi oldum. 10. Gün 27 12 gün 51 15. Gün 200 çıktı çarşamba doktor kontrole çağırdı bakalım ne diyecek merakla bekliyorum
Aaaa benimde 6+16+1 haftalık dinleniyorum zaten hiç birşey yapmiyorum
Aman çok iyi yolunda olduğuna sevindimÇok şükür iyiyim canım her şey yolunda çok şükür. Rutin kontrollere gidiyorum. Sen tekrar ne zaman baslayacaksin?
Hazır olmana çok sevindim. Inşallah güzel haberleri vereceksinAman çok iyi yolunda olduğuna sevindimbende 2. Regli bekliyorum doktor gel dedi Aralığın sonuna doğru olurum. Transferde ocak ortasını bulmuş olur
İnşallah veririmHazır olmana çok sevindim. Inşallah güzel haberleri vereceksin
Sonucunuz ne oldu acaba ikizi tekni bebeğimiz benim sonucumda sizinkine yakinBenim 10. Gün 373 12.Gün 1010 15. Gün 5080 'di. Doktor geri dönüş yaptı mi? Bende merak ediyorum
Sonucunuz ne oldu acaba tekmi ikizmi bebeginiz benjm sonucumda bu sekilde deSelam kızlar 16 Kasım'da tranferim oldu
12. Gün 1076.7 çıktı 14.gun 3747 yükseldi değerim 7 Aralık'ta randevum var inşallah ultrasondada görmeyi nasip eder rabbim
Sonucunuz ne oldu acaba tekmi ikizi bebeginiz11 gün değerim 447ydi. Bugünkü değerimiz 887 çıktı çok şükür
Merhaba çok sukur ikiz değil tek bebeğimSonucunuz ne oldu acaba ikizi tekni bebeğimiz benim sonucumda sizinkine yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?