Evet özelde e nabıza hemen düşmüyor. Hastaneyi arayıp mail işte sonucu. GönderiyorlarBaktım daha düşmemiş. Sağlık ocağı 10.30 a kadar alıyormuş kanı yarın gel dediler ben gittim özelde yaptırdım. Ben bekleyemem dedim
Değerim 447 çıktıEvet özelde e nabıza hemen düşmüyor. Hastaneyi arayıp mail işte sonucu. Gönderiyorlar
Tebrik ederim cnm Allah kucaginada almayı nasip etsin inşallahDeğerim 447 çıktıhamileyim been
Gözün aydın Allah devamini nasip etsinDeğerim 447 çıktıhamileyim been
Amin inşallahTebrik ederim cnm Allah kucaginada almayı nasip etsin inşallah
Ayyu aminn inşallahGözün aydın Allah devamini nasip etsin
Keseyi gördük şükür 2 hafta sonraya randevü verdi banada.bu sabahta kanamam oldu biraz neden bilmiyorum inşallah ters giden bişey yoktur.Rahat gün geçmicek bundan sonra anladım ben, dualara sığınıp rahatlamaya çalışıyorum sonuçta Allahım ol derse olucakÇok merak ettim
Darısı bizim başımıza, kanda gördük, keseyim bekliyoruz, çok sabırsız ve tedirginim, beta hcg 199 ile başladı, 400 küsur ile devam etti, bugün transfer sonrası 15.gün 1681 çıktı, çift embriyo transferiydi, çoğul gebelik ihtimali var mı sizce ve keseyi en erken ne zaman görürüz, çok heyecanlıyımKeseyi gördük şükür 2 hafta sonraya randevü verdi banada.bu sabahta kanamam oldu biraz neden bilmiyorum inşallah ters giden bişey yoktur.Rahat gün geçmicek bundan sonra anladım ben, dualara sığınıp rahatlamaya çalışıyorum sonuçta Allahım ol derse olucakbize düşen sabır
Gözün Aydın canım çok sevindim keseyi görmene :) inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder :)Keseyi gördük şükür 2 hafta sonraya randevü verdi banada.bu sabahta kanamam oldu biraz neden bilmiyorum inşallah ters giden bişey yoktur.Rahat gün geçmicek bundan sonra anladım ben, dualara sığınıp rahatlamaya çalışıyorum sonuçta Allahım ol derse olucakbize düşen sabır
Tebrikler gözün AydınDeğerim 447 çıktıhamileyim been
Gözün Aydın :) ben 16. Günde keseyi gördüm ama bebeği görmek için erken tabii 6-7 haftalarda görünür diyor doktorlarDarısı bizim başımıza, kanda gördük, keseyim bekliyoruz, çok sabırsız ve tedirginim, beta hcg 199 ile başladı, 400 küsur ile devam etti, bugün transfer sonrası 15.gün 1681 çıktı, çift embriyo transferiydi, çoğul gebelik ihtimali var mı sizce ve keseyi en erken ne zaman görürüz, çok heyecanlıyım
Amin inşallahTebrikler gözün AydınSağlıcakla gelsin inşallah
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin bebişlerini kucağına almayı.benim 20.günü görüldü kese değerlerim benimde yüksekti ama kişiye göre değişirmiş, 6.7.haftada daha net görünür sanırım kalp atışıyla birlikte heyecan hiç bitmicek yaniDarısı bizim başımıza, kanda gördük, keseyim bekliyoruz, çok sabırsız ve tedirginim, beta hcg 199 ile başladı, 400 küsur ile devam etti, bugün transfer sonrası 15.gün 1681 çıktı, çift embriyo transferiydi, çoğul gebelik ihtimali var mı sizce ve keseyi en erken ne zaman görürüz, çok heyecanlıyım
Amin İnşallahAmin inşallahHepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ım Yarın tekrar kan verecegım bakalım inşallah yolundadır her şey
11 gün değerim 447ydi. Bugünkü değerimiz 887 çıktı çok şükürAmin İnşallahDeğerlerini bizimle de paylaş
5 gün sonra keseyi görmek umuduyla gidicez muayeneye, inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duymak da nasip olsun bekleyen herkeseGözün Aydın :) ben 16. Günde keseyi gördüm ama bebeği görmek için erken tabii 6-7 haftalarda görünür diyor doktorlar
Maşallah11 gün değerim 447ydi. Bugünkü değerimiz 887 çıktı çok şükür
Amin canım inşallah geç gitmek daha iyi diyorlar ikisini birden görmüş oluyorsun hem inşallah görürsün5 gün sonra keseyi görmek umuduyla gidicez muayeneye, inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duymak da nasip olsun bekleyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?