Kasim ayi transfer olanlar

Çok merak ettim
Keseyi gördük şükür 2 hafta sonraya randevü verdi banada.bu sabahta kanamam oldu biraz neden bilmiyorum inşallah ters giden bişey yoktur.Rahat gün geçmicek bundan sonra anladım ben, dualara sığınıp rahatlamaya çalışıyorum sonuçta Allahım ol derse olucak bize düşen sabır

Darısı bizim başımıza, kanda gördük, keseyim bekliyoruz, çok sabırsız ve tedirginim, beta hcg 199 ile başladı, 400 küsur ile devam etti, bugün transfer sonrası 15.gün 1681 çıktı, çift embriyo transferiydi, çoğul gebelik ihtimali var mı sizce ve keseyi en erken ne zaman görürüz, çok heyecanlıyım

Gözün Aydın canım çok sevindim keseyi görmene :) inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder :)
Endişe etme benim de lekelenmem var kahve rengi hafif kırmızı karışık oluyor ara ara regl dönemimize denk geliyor ya ondan olabilir dedi doktor tabii sen kontrol ettir yinede herkes aynı olacak diye bi kaide yok sadece fazla stres yapma hayırlısı Allahtan

Gözün Aydın :) ben 16. Günde keseyi gördüm ama bebeği görmek için erken tabii 6-7 haftalarda görünür diyor doktorlar

kese böyle gözüktü ama göründüğü gibi rahimin içinde duvar var beyaz zaten belli kalın baya ilerde riskli olabilir dedi belki lekelenme sebebi de budur bilemiyorlar Fransa’da ki doktorumla daha iyi bir şekilde takip edicez inşallah bir sorun olmaz

Amin Allah isteyen herkese nasip etsin bebişlerini kucağına almayı.benim 20.günü görüldü kese değerlerim benimde yüksekti ama kişiye göre değişirmiş, 6.7.haftada daha net görünür sanırım kalp atışıyla birlikte heyecan hiç bitmicek yani

Kizlar benim 21. gunum gidicem kese gormeye gorur muyum acaba. 8.gun kanda 36 10.99
Gormustum betayi eger 2 kat arttiysa hep 21. Gun yani pzt 3000 i buluyo sanirim.

5 gün sonra keseyi görmek umuduyla gidicez muayeneye, inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duymak da nasip olsun bekleyen herkese
Amin canım inşallah geç gitmek daha iyi diyorlar ikisini birden görmüş oluyorsun hem inşallah görürsün Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…