- 29 Kasım 2020
- 20
- 28
- 3
- 33
Yaaa inşallahMaşallahçok güzel yükselmiş canım benim gözün Aydın olsun inşallah kısa zamanda kalp atışlarını duyduğun haberini de verirsin
Olur Allah’ın İzniyle hiç gerilme sakin ol kendine çok dikkat et ve bol duaYaaa inşallahAllah nasip eder inşallah. Salı günü kese görebilir dedi doktorum.pazartesi de aile hekimimde kan degerlerıme baktıracagım vitamın vs. Eksik bişey varsa takviye kullanayım. Sende durumlar ne
Hayırlısıyla inşallah hep güzel haberler alırsın her sey yolunda giderOlur Allah’ın İzniyle hiç gerilme sakin ol kendine çok dikkat et ve bol duaBen de beklemedeyim pazartesi günü randevum var doktorda Fransa’ya yeni geldim ya burada da kan testi ve kontroller yapılır Pazartesi başlangıcı yapalım onlar zaten yönlendiriyor ona göre ilerleriz :)
AminHayırlısıyla inşallah hep güzel haberler alırsın her sey yolunda giderSağlıkla da kucağımıza alırız inşallah
BENDE KALP ATIŞI İÇİN 18 İNDE GİDECEĞİM ZAMAN GEÇMİYOR SANKİ SİZİN NASIL GİDİYOR BELİRTİLER ARA ARA BATMALAR OLUYOR MU KASIK VE RAHİM DE FALANArkadaşlar biz bugün keseyi gördük elhamdülillahhemde ikiz 21 aralığa randevu verdiler kalp atışı için
keseniz kaç mm diArkadaşlar biz bugün keseyi gördük elhamdülillahhemde ikiz 21 aralığa randevu verdiler kalp atışı için
Selam canım nasılsın durumlar nasıl kese görünmüş sanırım çok sevindimBenim transferden beri hep adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama gelip gitti sürekli değil. Kahverengi lekelenmem oldu. Hatta adet günümde yani transferin 9. Günü kanamam oldu bildiğimiz kan yani ama 3 4 saat sürdü. Memelerimi çok dolgun hissediyorum. Ve çok uykum geliyo. Başka da belirtim yok daha ne olsunbu arada leke olunca 15. Gün yakınlarda bi hastaneye gittim korkudan,kese göründü o gün. Inşallah perşembe de kalp atışlarını duyariz
Nasılsın merak ettim seni kese gördün mü herşey yolundadır inşallah,Canim oncelikle gecmis olsun. Ben de dun senin gibi cok uzuldum ama doktor ilaclari kesme devam et dedi 12.gune kadar belki sana da oyle der. Ama kimyasal olasiligimiz maalesef fazla bizim. Tevekkul edip toparlanmaya caliscaz baska caremiz yok. Hem bakarsin 2 gun sonra yukselir. Umut fakirin ekmegi derler ya o hesap bizimki
keseniz kaç mm di
Evet zaman hiç geçmiyor benim iki kere uykudan uyandıracak karın ağrısı oldu birini bu sabah yaşadım beş on dk sürdü onun dışında bırsey yok kesede biri 11 diğeri 10 sanırım heyecandan yanlış duymusta olabilirimBENDE KALP ATIŞI İÇİN 18 İNDE GİDECEĞİM ZAMAN GEÇMİYOR SANKİ SİZİN NASIL GİDİYOR BELİRTİLER ARA ARA BATMALAR OLUYOR MU KASIK VE RAHİM DE FALAN
artışlarınız gayet iyi gözüküyor ilaç kullanmıyor musunuz ?Kizlar merhaba
Benim ikinci tup bebek denemem.
Transferden sonra beta hcg degerleri
9. Gun 24
11. Gun 88
13. Gun 438
10. Gunde cok kanamam oldu doktora gittim ama duzen li artmaya devam etti 12. Gunde kesildi kanamam sizce artislar Nasil
Progesteran kullaniyorum gunde 4 kez . Bemix vitamin , folik asid corapirin ve omega 3 kullaniyorum Birde heterozigot oldugum icin kan sulandirici oksapar igneartışlarınız gayet iyi gözüküyor ilaç kullanmıyor musunuz ?
Değer artışınız gayet güzel gözünüz Aydın sağlıcakla gelsin evladınızKizlar merhaba
Benim ikinci tup bebek denemem.
Transferden sonra beta hcg degerleri
9. Gun 24
11. Gun 88
13. Gun 438
10. Gunde cok kanamam oldu doktora gittim ama duzen li artmaya devam etti 12. Gunde kesildi kanamam sizce artislar Nasil
AminDeğer artışınız gayet güzel gözünüz Aydın sağlıcakla gelsin evladınız
Değerin çok güzel maşallah gözün Aydın olsun :) Agrı olmasından iyidir belirtiler herkeste aynı ilerlemiyor bende 5+5 deyim ne bulantı var ne baş dönmesi göğüslerimde çok hafif bi dolgunluk var o da 2 gün önce başladı onun haricinde sadece yorgunumKizlar birsey sorucam cok sukur bende pazartesi 12.gun kanda 829 degerle pozitifi gordum doktor 2.testi gerek gormedi sanki test yaptirdiktan sonra hicbirsey hissetmiyorum ne agri ne sizi hicbirsey kalmadi agri olsa bi dert olmasa bi dert sizlerde durum nasil
Sagol canim cok sukur dogru agri olmasindan iyidir de iste agri olsa bi bi cesit olmasa bi çeşit belirtiler gidince icimdemi hala diye şüpheleniyorumDeğerin çok güzel maşallah gözün Aydın olsun :) Agrı olmasından iyidir belirtiler herkeste aynı ilerlemiyor bende 5+5 deyim ne bulantı var ne baş dönmesi göğüslerimde çok hafif bi dolgunluk var o da 2 gün önce başladı onun haricinde sadece yorgunum
Bu öyle bir şey ki İnan doğana kadar kafayı yemezsem iyidir diyorumSagol canim cok sukur dogru agri olmasindan iyidir de iste agri olsa bi bi cesit olmasa bi çeşit belirtiler gidince icimdemi hala diye şüpheleniyorum
selam canım naptın kontrole gittin mi keseyi görmüşsündür inşallah5 gün sonra keseyi görmek umuduyla gidicez muayeneye, inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duymak da nasip olsun bekleyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?