Kasim ayi transfer olanlar

Maşallah çok güzel yükselmiş canım benim gözün Aydın olsun inşallah kısa zamanda kalp atışlarını duyduğun haberini de verirsin
Yaaa inşallah Allah nasip eder inşallah. Salı günü kese görebilir dedi doktorum.pazartesi de aile hekimimde kan degerlerıme baktıracagım vitamın vs. Eksik bişey varsa takviye kullanayım. Sende durumlar ne

Yaaa inşallah Allah nasip eder inşallah. Salı günü kese görebilir dedi doktorum.pazartesi de aile hekimimde kan degerlerıme baktıracagım vitamın vs. Eksik bişey varsa takviye kullanayım. Sende durumlar ne
Olur Allah’ın İzniyle hiç gerilme sakin ol kendine çok dikkat et ve bol dua Ben de beklemedeyim pazartesi günü randevum var doktorda Fransa’ya yeni geldim ya burada da kan testi ve kontroller yapılır Pazartesi başlangıcı yapalım onlar zaten yönlendiriyor ona göre ilerleriz :)

Hayırlısıyla inşallah hep güzel haberler alırsın her sey yolunda gider Sağlıkla da kucağımıza alırız inşallah

Arkadaşlar biz bugün keseyi gördük elhamdülillah hemde ikiz 21 aralığa randevu verdiler kalp atışı için
BENDE KALP ATIŞI İÇİN 18 İNDE GİDECEĞİM ZAMAN GEÇMİYOR SANKİ SİZİN NASIL GİDİYOR BELİRTİLER ARA ARA BATMALAR OLUYOR MU KASIK VE RAHİM DE FALAN

Selam canım nasılsın durumlar nasıl kese görünmüş sanırım çok sevindim

Nasılsın merak ettim seni kese gördün mü herşey yolundadır inşallah,

keseniz kaç mm di

BENDE KALP ATIŞI İÇİN 18 İNDE GİDECEĞİM ZAMAN GEÇMİYOR SANKİ SİZİN NASIL GİDİYOR BELİRTİLER ARA ARA BATMALAR OLUYOR MU KASIK VE RAHİM DE FALAN
Evet zaman hiç geçmiyor benim iki kere uykudan uyandıracak karın ağrısı oldu birini bu sabah yaşadım beş on dk sürdü onun dışında bırsey yok kesede biri 11 diğeri 10 sanırım heyecandan yanlış duymusta olabilirim

Kizlar merhaba
Benim ikinci tup bebek denemem.
Transferden sonra beta hcg degerleri
9. Gun 24
11. Gun 88
13. Gun 438
10. Gunde cok kanamam oldu doktora gittim ama duzen li artmaya devam etti 12. Gunde kesildi kanamam sizce artislar Nasil

Kizlar merhaba
9. Gun 24
11. Gun 88
13. Gun 438
10. Gunde cok kanamam oldu doktora gittim ama duzen li artmaya devam etti 12. Gunde kesildi kanamam sizce artislar Nasil
artışlarınız gayet iyi gözüküyor ilaç kullanmıyor musunuz ?

Kizlar merhaba
9. Gun 24
11. Gun 88
13. Gun 438
Değer artışınız gayet güzel gözünüz Aydın sağlıcakla gelsin evladınız

Kizlar birsey sorucam cok sukur bende pazartesi 12.gun kanda 829 degerle pozitifi gordum doktor 2.testi gerek gormedi sanki test yaptirdiktan sonra hicbirsey hissetmiyorum ne agri ne sizi hicbirsey kalmadi agri olsa bi dert olmasa bi dert sizlerde durum nasil

Değerin çok güzel maşallah gözün Aydın olsun :) Agrı olmasından iyidir belirtiler herkeste aynı ilerlemiyor bende 5+5 deyim ne bulantı var ne baş dönmesi göğüslerimde çok hafif bi dolgunluk var o da 2 gün önce başladı onun haricinde sadece yorgunum

Sagol canim cok sukur dogru agri olmasindan iyidir de iste agri olsa bi bi cesit olmasa bi çeşit belirtiler gidince icimdemi hala diye şüpheleniyorum

Sagol canim cok sukur dogru agri olmasindan iyidir de iste agri olsa bi bi cesit olmasa bi çeşit belirtiler gidince icimdemi hala diye şüpheleniyorum
Bu öyle bir şey ki İnan doğana kadar kafayı yemezsem iyidir diyorum betam yüksek çıktı diye (12.günde 1142 değerde) doktorumu darladım dış gebelik mi boş gebelik mi diye en ufak bir şeyde arıyorum kesenin içinde gördükten sonra bile geçmiyor kalbini bi duyayım diyorsun sıkma canını sen de olacak olan oluyor zaten Rabbim sabır versin bebeklerimiz sağlıcakla gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…