Kasim ayi transfer olanlar

Kaçıncı gun embriyosuydu sizinki?

Valla kendimi düşünüyorum kanda çıksa bu sefer keseyi görmeden emin olamam. Keseyi görsem kalp atışını da duyayım derim. Bebeği kucağıma almadan heveslenmicem bu gidişle

Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu 1 tane
Ben de dondurulmuş 5. gün koydurcam 2 tane. Kaçıncı günden sonra test yapmaya başlayayım diye düşünüyorum simdiden
14 gün çok degil mi ya 5. gün embriyosu 9 gün sonra kanda çıkıyor diyorlar

Valla kendimi düşünüyorum kanda çıksa bu sefer keseyi görmeden emin olamam. Keseyi görsem kalp atışını da duyayım derim. Bebeği kucağıma almadan heveslenmicem bu gidişle
Aynen valla ben de öyleyim kan da görmeden olmuyor sonra keseyi bekle ilk 3 ay sancılı demekki sizin transfer oldu mu

Ben de dondurulmuş 5. gün koydurcam 2 tane. Kaçıncı günden sonra test yapmaya başlayayım diye düşünüyorum simdiden
14 gün çok degil mi ya 5. gün embriyosu 9 gün sonra kanda çıkıyor diyorlar
Evet bana da çok geldi ama anlamadım o yüzden 10. Günde yaptırcam kanı sonra yine 14. Günde de yaptırırım artık. Ben de 2 adet istemiştim ama doktor 1 adet yaptı gerçi tutsunda önemli değil

Evet bana da çok geldi ama anlamadım o yüzden 10. Günde yaptırcam kanı sonra yine 14. Günde de yaptırırım artık. Ben de 2 adet istemiştim ama doktor 1 adet yaptı gerçi tutsunda önemli değil
Aynen öyle vala. Zaten kese görünene kadar iki gunde bir kan ister diye tahmin ediyorum. Insallah 1000li degerlerle öğrenirsin keseyi de görürsün ilk seferde

Aynen öyle vala. Zaten kese görünene kadar iki gunde bir kan ister diye tahmin ediyorum. Insallah 1000li degerlerle öğrenirsin keseyi de görürsün ilk seferde
İnşallah bakalım hepimiz görürüz. Sizin 2 adet olacaksa daha erken de çıkabiliyormuş testte ama yine de erken davranmayın ben 6. Günde hiç bişey göremeyince üzülmüştüm anca 7. Günde silikleşti beklemek en doğrusu ama sabırsızlanıyor insan

2 tane koyacaklar da ikisi de tutarsa 5.gün falan cikar belki. Kendimi biliyorum idrarda pozitif görünce koşa koşa kan vercem, sonra düşük çıkacak strese gircem. Kimyasal miydi düşük mu ilerliyor. Hiç gerek yok meraktan çatlasam da test gününü beklemek en iyisi

Aynen çıkabilir. Kan için kesinlikle acele etme ben bugün verecektim son anda vazgeçtim dediğin gibi değer düşük çıkar vs. Diye ama bugünde 8. Günüm artık en iyisi 2 gün sonra vermek

Aynen çıkabilir. Kan için kesinlikle acele etme ben bugün verecektim son anda vazgeçtim dediğin gibi değer düşük çıkar vs. Diye ama bugünde 8. Günüm artık en iyisi 2 gün sonra vermek
Bence 8.gün verilir artık ya. Idrar testinden tahmin edersin yaklaşık olarak kaç cıkacağını. Ama dediğin gibi 100lerde bile çıksa 2 gün sonra yine kan isteyecek. Her yer aynı kapıya çıkıyor bekleyecez el mahkum

Aynen dediğin gibi valla

Merhaba bayanlar bende salı günü transfer olucam size bişey sormak istiyorum benim şeffaf akıntım var baya çok sizdede oldumu hafifte kasık ağrısı var

Merhaba bayanlar bende salı günü transfer olucam size bişey sormak istiyorum benim şeffaf akıntım var baya çok sizdede oldumu hafifte kasık ağrısı var
Merhaba şimdiden geçmiş olsun iyi Bi transfer olur inşallh. Belki yumurtlama dönrmindir o nedenle oluyor olabilir. Ben farketmedim açıkcası Her zamanki gibiydim yine

Taze transfer mi? Akinti olabiliyor ama bende de cok az vardi ilaclardan vs olabilir

Kızlar adet ağrısı yaşıyor musunuz ya ara ara bana çok oluyor

Merhabalar, bende bekleme sürecindeyim. Embriyo gelişimini takip ediyoruz şuan 3.günü de atlattık hayırlısıyla. Nasip olur da 5i görürsek transfer kaçıncı gün yapılıyor. 5.gün mü yoksa bi sonraki gün mü ? Taze transfer olacak dediler proletex iğne kullanıyorum şuan

5.gun yapiliyor bildigim kadariyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…