Kızlar adet ağrısı yaşıyor musunuz ya ara ara bana çok oluyor
Çok teşekkür ederim5.gun yapiliyor bildigim kadariyla
Bugün 9. Günüm oldu yarın kan vermeyi düşünüyorum tedirginim amaOluyor galiba bana ya cok az. Sizin transfer sonrasi kacinci gun
Bugün 9. Günüm oldu yarın kan vermeyi düşünüyorum tedirginim ama
Bende çok yoğun gelip gelip gidiyo. Ve bugün kanamam olduKızlar adet ağrısı yaşıyor musunuz ya ara ara bana çok oluyor
Ay hadi inşallah hepimiz alırızBurdan cok okudum adet agrisi olup pozitif goren. Guzel dusunun insallah pozitif sonuc alirsiniz
Bende çok yoğun gelip gelip gidiyo. Ve bugün kanamam oldusabah kan vermeye gidicem.
Ay biz aynı gün olmuştuk transfer. Benim de öyle çok sık gelip gelip gidiyo ağrı ve göğüste şişme ve hassasiyet var. Belki gelen kan yerleşme kanamasıdırBende çok yoğun gelip gelip gidiyo. Ve bugün kanamam oldusabah kan vermeye gidicem.
Ay hadi inşallah hepimiz alırızevde idrar testinde silik gördüm ama yanıltabilir dedikleri için emin olamıyor insan. Siz kaçıncı gününüzdesiniz daha yeni olmuştunuz galiba transfer
Ya zaman çok yavaş ilerliyor ama ilk 3 günden sonra daha Bi hızlanıyor beslenmenize dikkat edin Bi şekilde geçecek zamanEvet daha transfer gunu haric 2zaman nasil gecicek blmiyorum
Doktorum panik yapma test çift çizgiyse vardır dedi. Kanamadan sonra yine test yaptim pozitif çıktı çok şükür. Ama yine de emin olamıyorum dünyam başıma yıkıldı gibi olduAy biz aynı gün olmuştuk transfer. Benim de öyle çok sık gelip gelip gidiyo ağrı ve göğüste şişme ve hassasiyet var. Belki gelen kan yerleşme kanamasıdır
Ayy doktorun öyle demesine çok sevindim boşuna çıkmaz o çizgi. Hiç evham yapma çok duyuyorum yerleşme kanaması diye. Carasprin ne kan sulandırıcı falan mıDoktorum panik yapma test çift çizgiyse vardır dedi. Kanamadan sonra yine test yaptim pozitif çıktı çok şükür. Ama yine de emin olamıyorum dünyam başıma yıkıldı gibi olducorasprin i içme dedi. Yarın hayırlısıyla öğreneyim artık.
Evet kan sulandırıcı. Senin testin nasıl cıktı? Bu sabah ki testim bu sekildeAyy doktorun öyle demesine çok sevindim boşuna çıkmaz o çizgi. Hiç evham yapma çok duyuyorum yerleşme kanaması diye. Carasprin ne kan sulandırıcı falan mı
Bende oksapar göbekten vurulan kan sulandırıcı yı kullanıyorum ben bugün test yapmadım ama 7. Ve 8. Gün silik çizgi gördüm. Seninki çok daha kıpkırmızı valla hamilesin resmen tebriklerEvet kan sulandırıcı. Senin testin nasıl cıktı? Bu sabah ki testim bu sekilde
Yaaaaa inşallah öyledirBende oksapar göbekten vurulan kan sulandırıcı yı kullanıyorum ben bugün test yapmadım ama 7. Ve 8. Gün silik çizgi gördüm. Seninki çok daha kıpkırmızı valla hamilesin resmen tebriklerbenim 7. Ve 8. Gün yaptığım daha silikti seninkinden
Evet kan sulandırıcı. Senin testin nasıl cıktı? Bu sabah ki testim bu sekilde
TestYaaaaa inşallah öyledirçok korkuyorum,kanama bütün heyecanımı hevesimi alıp götürdü. Sevincim yarim kaldı neyse sabah ola hayrola insallaaaaaaah.
Öyledir öyledir merak etme pozitif düşün yarın büyük gün bakalım nasıl olucak kanı nerede vereceksin
Öyledir öyledir merak etme pozitif düşünYaaaaa inşallah öyledirçok korkuyorum,kanama bütün heyecanımı hevesimi alıp götürdü. Sevincim yarim kaldı neyse sabah ola hayrola insallaaaaaaah.
Öyledir öyledir merak etme pozitif düşün yarın büyük gün bakalım nasıl olucak kanı nerede vereceksin
En güzeli. Merkez iş dışı olduğu için ben mecbur hastanede verip sonucu whatsaptan atıcam gerçi ona göre 4 gün daha beklemem lazım ama yarın yapıcam sabırsızlanıyorumTüp bebek merkezine gidicem. Kendi doktorum versin iyi ya da kötü haberi. Kendisi de aradığımda bekliyorum yarın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?