Kasim ayi transfer olanlar

Burdan cok okudum adet agrisi olup pozitif goren. Guzel dusunun insallah pozitif sonuc alirsiniz
Ay hadi inşallah hepimiz alırız evde idrar testinde silik gördüm ama yanıltabilir dedikleri için emin olamıyor insan. Siz kaçıncı gününüzdesiniz daha yeni olmuştunuz galiba transfer

Ay hadi inşallah hepimiz alırız evde idrar testinde silik gördüm ama yanıltabilir dedikleri için emin olamıyor insan. Siz kaçıncı gününüzdesiniz daha yeni olmuştunuz galiba transfer

Evet daha transfer gunu haric 2 zaman nasil gecicek blmiyorum

Ay biz aynı gün olmuştuk transfer. Benim de öyle çok sık gelip gelip gidiyo ağrı ve göğüste şişme ve hassasiyet var. Belki gelen kan yerleşme kanamasıdır
Doktorum panik yapma test çift çizgiyse vardır dedi. Kanamadan sonra yine test yaptim pozitif çıktı çok şükür. Ama yine de emin olamıyorum dünyam başıma yıkıldı gibi oldu corasprin i içme dedi. Yarın hayırlısıyla öğreneyim artık.

Ayy doktorun öyle demesine çok sevindim boşuna çıkmaz o çizgi. Hiç evham yapma çok duyuyorum yerleşme kanaması diye. Carasprin ne kan sulandırıcı falan mı

Ayy doktorun öyle demesine çok sevindim boşuna çıkmaz o çizgi. Hiç evham yapma çok duyuyorum yerleşme kanaması diye. Carasprin ne kan sulandırıcı falan mı
Evet kan sulandırıcı. Senin testin nasıl cıktı? Bu sabah ki testim bu sekilde

Eklentiler

• 20201119_091558.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 27
Evet kan sulandırıcı. Senin testin nasıl cıktı? Bu sabah ki testim bu sekilde
Bende oksapar göbekten vurulan kan sulandırıcı yı kullanıyorum ben bugün test yapmadım ama 7. Ve 8. Gün silik çizgi gördüm. Seninki çok daha kıpkırmızı valla hamilesin resmen tebrikler benim 7. Ve 8. Gün yaptığım daha silikti seninkinden

Yaaaaa inşallah öyledir çok korkuyorum,kanama bütün heyecanımı hevesimi alıp götürdü. Sevincim yarim kaldı neyse sabah ola hayrola insallaaaaaaah.

Yaaaaa inşallah öyledir çok korkuyorum,kanama bütün heyecanımı hevesimi alıp götürdü. Sevincim yarim kaldı neyse sabah ola hayrola insallaaaaaaah.
Öyledir öyledir merak etme pozitif düşün yarın büyük gün bakalım nasıl olucak kanı nerede vereceksin

Tüp bebek merkezine gidicem. Kendi doktorum versin iyi ya da kötü haberi. Kendisi de aradığımda bekliyorum yarın dedi.
En güzeli. Merkez iş dışı olduğu için ben mecbur hastanede verip sonucu whatsaptan atıcam gerçi ona göre 4 gün daha beklemem lazım ama yarın yapıcam sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…