Kasim ayi transfer olanlar

Haberleşelim yarın da. Kaç lirayı buldu senin toplam?
Haberleşelim. 9 bin küsür merkez aldı ilaçlar ekstralar falan derken 15 bini geçti yol masrafımızda oldu eşimin görevi nedeniyle urfada yaşıyoruz urfada merkez bulamadık antepte yaptırdım her seferinde git gel derken yola da çok gitti bizim 20 ye yaklaştı diyebilirim sizin ne kadsr tuttu nerde yaptırdınız

Benim dondurulmuş embriyom vardı sadece transfer ücreti ödedik 5000 lira,550 lira da muayene ödedik ilaçlarda yaklaşık 2000 tuttu. Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.

Bende bugün transfer oldum canım 6 tane yumurta toplandı 4 dü döllendi ama sadece 1i 5. Güne gitti ve o transfer edildi. Yaşım 33 amh 0.6. Sen hangi şehir ve hastanedesin

Evet çok değişik geldi bana sorun neydi sizde acaba. Bende ilk kez yaptırdım bugün transferim oldu bana progesteron iğne kullan 5 gün sonra fitil geçersin dedi duphaston kullanıyorum birde folbiol acıbadem hastanesi

Benim dondurulmuş embriyom vardı sadece transfer ücreti ödedik 5000 lira,550 lira da muayene ödedik ilaçlarda yaklaşık 2000 tuttu. Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.

Sadece transfer olunca daha uygun tabi benim ilk denemeydi o yüzden tüm masraflar ilave edildi. Şimdi dondurulmuş 2 embriyom kaldı. Ben de Umay tüp bebek te yaptırdım. Diyarbakır Bahçeci Ankara ve Bursa var sanırım

Evet çok değişik geldi bana sorun neydi sizde acaba. Bende ilk kez yaptırdım bugün transferim oldu bana progesteron iğne kullan 5 gün sonra fitil geçersin dedi duphaston kullanıyorum birde

Evet çok değişik geldi bana sorun neydi sizde acaba. Bende ilk kez yaptırdım bugün transferim oldu bana progesteron iğne kullan 5 gün sonra fitil geçersin dedi duphaston kullanıyorum birde folbiol acıbadem hastanesi
Inşallah senin de emeklerin boşa çıkmasın amiiin. Valla bizim belirgin bi sebep yok,benim polikistik yapım varmış ama engel değil dedi drlar. Buna rağmen 5 yıl olmadı. Başka da problemimiz yok

Sadece transfer olunca daha uygun tabi benim ilk denemeydi o yüzden tüm masraflar ilave edildi. Şimdi dondurulmuş 2 embriyom kaldı. Ben de Umay tüp bebek te yaptırdım. Diyarbakır Bahçeci Ankara ve Bursa var sanırım
Evet bir çok yerde var. Ve gerçekten ben olsa da olmasa da çok memnun kaldim

Evet bir çok yerde var. Ve gerçekten ben olsa da olmasa da çok memnun kaldim
Memnun kalmak önemli insanın içine sinmesi iyi oluyor bende beğendim merkezimi ama ondan ziyade doktoru beğendim tavsiye üzerine gitmiştim. İlk tüp bebek görüşmesini İstanbul medicana da yaptım ailemiz orada diye ama vazgeçtim oradan

Hangi medicana ve hangi dr? Ben ilk denememi bahçelievler medicana da düzgün bey de yaptırdım. Doktora söyleyecek lafım yok ama hastane berbattı.

Hangi medicana ve hangi dr? Ben ilk denememi bahçelievler medicana da düzgün bey de yaptırdım. Doktora söyleyecek lafım yok ama hastane berbattı.
Bahçelievler medicana yavuz aydındı. İyi Bi doktora benziyordu aslında vazgeçme sebebim İstanbulda kalma süremiz kısıtlıydı. Ayaküstü konuşup çıktım hastane lüks görünüyor ama Bi esprisi yok siz haklı olabilirsiniz. Ben şimdi umayda prof dr. hakan kıran da yaptırdım doktoru çok beğendim

Iyi geceler canımmm sabah görüşmek üzere,güzel haberlerle insallah

Ka

Coooook sukur cooook şükür pozitif çıktı değerim hiç umudum yoktu. Inşallah senden de güzel haber alırız. Değerim 373.3 çıktı
Ayyyyy süper çooook sevindim değerinde maşallah tek embriyoydu değil mi. Tebrik ediyorum seni darısı bana bende kanı verdim bir kaç saat sonra almaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…