- 27 Mayıs 2018
- 229
- 248
- 53
- 36
Haberleşelim yarın da. Kaç lirayı buldu senin toplam?En güzeli. Merkez iş dışı olduğu için ben mecbur hastanede verip sonucu whatsaptan atıcam gerçi ona göre 4 gün daha beklemem lazım ama yarın yapıcam sabırsızlanıyorum
Haberleşelim. 9 bin küsür merkez aldı ilaçlar ekstralar falan derken 15 bini geçti yol masrafımızda oldu eşimin görevi nedeniyle urfada yaşıyoruz urfada merkez bulamadık antepte yaptırdım her seferinde git gel derken yola da çok gitti bizim 20 ye yaklaştı diyebilirim sizin ne kadsr tuttu nerde yaptırdınızHaberleşelim yarın da. Kaç lirayı buldu senin toplam?
Benim dondurulmuş embriyom vardı sadece transfer ücreti ödedik 5000 lira,550 lira da muayene ödedik ilaçlarda yaklaşık 2000 tuttu. Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.Haberleşelim. 9 bin küsür merkez aldı ilaçlar ekstralar falan derken 15 bini geçti yol masrafımızda oldu eşimin görevi nedeniyle urfada yaşıyoruz urfada merkez bulamadık antepte yaptırdım her seferinde git gel derken yola da çok gitti bizim 20 ye yaklaştı diyebilirim sizin ne kadsr tuttu nerde yaptırdınız
Bende bugün transfer oldum canım 6 tane yumurta toplandı 4 dü döllendi ama sadece 1i 5. Güne gitti ve o transfer edildi. Yaşım 33 amh 0.6. Sen hangi şehir ve hastanedesinKizlar merhaba hali hazirda bir konu var ama cok aktif oldugu icin karisiyor. Ben bugun 17 kasimda transfer oldum. Benim gibi bu hafta icinde olanlar yada 15-16 kasim transfer olanlar. Uc asagi bes yukari transfer tarihleriniz ayni olanlar isterseniz beraber gun sayalim. Belirtilerimizi vs.
Benim ilk deneme sebepsiz infertliteydi. 2 tane 4.gun embriyosu transfer oldu. Sizlerin nasil? Umarim hepinizin yzuu guler
Evet çok değişik geldi bana sorun neydi sizde acaba. Bende ilk kez yaptırdım bugün transferim oldu bana progesteron iğne kullan 5 gün sonra fitil geçersin dedi duphaston kullanıyorum birde folbiol acıbadem hastanesiInşallah yanıltmaz testler bizi. Ben Bahçeci tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum Mehmet reşit asoglu. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu benim ki. Ben sabah akşam prolutex iğne yapıyorum göbekten,sabah akşam 2 ser tane estrofem,akşam görseldim, folidays takviye ve 3 günde 1 progesteron iğne oluyorum kalçadan. Ilk denememden tamamen farklı bi tedavi oldu. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah
Benim dondurulmuş embriyom vardı sadece transfer ücreti ödedik 5000 lira,550 lira da muayene ödedik ilaçlarda yaklaşık 2000 tuttu. Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.
Sadece transfer olunca daha uygun tabi benim ilk denemeydi o yüzden tüm masraflar ilave edildi. Şimdi dondurulmuş 2 embriyom kaldı. Ben de Umay tüp bebek te yaptırdım. Diyarbakır Bahçeci Ankara ve Bursa var sanırımBenim dondurulmuş embriyom vardı sadece transfer ücreti ödedik 5000 lira,550 lira da muayene ödedik ilaçlarda yaklaşık 2000 tuttu. Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım.
Evet çok değişik geldi bana sorun neydi sizde acaba. Bende ilk kez yaptırdım bugün transferim oldu bana progesteron iğne kullan 5 gün sonra fitil geçersin dedi duphaston kullanıyorum birde
Inşallah senin de emeklerin boşa çıkmasın amiiin. Valla bizim belirgin bi sebep yok,benim polikistik yapım varmış ama engel değil dedi drlar. Buna rağmen 5 yıl olmadı. Başka da problemimiz yokEvet çok değişik geldi bana sorun neydi sizde acaba. Bende ilk kez yaptırdım bugün transferim oldu bana progesteron iğne kullan 5 gün sonra fitil geçersin dedi duphaston kullanıyorum birde folbiol acıbadem hastanesi
Evet bir çok yerde var. Ve gerçekten ben olsa da olmasa da çok memnun kaldimSadece transfer olunca daha uygun tabi benim ilk denemeydi o yüzden tüm masraflar ilave edildi. Şimdi dondurulmuş 2 embriyom kaldı. Ben de Umay tüp bebek te yaptırdım. Diyarbakır Bahçeci Ankara ve Bursa var sanırım
Memnun kalmak önemli insanın içine sinmesi iyi oluyor bende beğendim merkezimi ama ondan ziyade doktoru beğendim tavsiye üzerine gitmiştim. İlk tüp bebek görüşmesini İstanbul medicana da yaptım ailemiz orada diye ama vazgeçtim oradanEvet bir çok yerde var. Ve gerçekten ben olsa da olmasa da çok memnun kaldim
Hangi medicana ve hangi dr? Ben ilk denememi bahçelievler medicana da düzgün bey de yaptırdım. Doktora söyleyecek lafım yok ama hastane berbattı.Memnun kalmak önemli insanın içine sinmesi iyi oluyor bende beğendim merkezimi ama ondan ziyade doktoru beğendim tavsiye üzerine gitmiştim. İlk tüp bebek görüşmesini İstanbul medicana da yaptım ailemiz orada diye ama vazgeçtim oradan
Bahçelievler medicana yavuz aydındı. İyi Bi doktora benziyordu aslında vazgeçme sebebim İstanbulda kalma süremiz kısıtlıydı. Ayaküstü konuşup çıktım hastane lüks görünüyor ama Bi esprisi yok siz haklı olabilirsiniz. Ben şimdi umayda prof dr. hakan kıran da yaptırdım doktoru çok beğendimHangi medicana ve hangi dr? Ben ilk denememi bahçelievler medicana da düzgün bey de yaptırdım. Doktora söyleyecek lafım yok ama hastane berbattı.
Iyi geceler canımmm sabah görüşmek üzere,güzel haberlerle insallahBahçelievler medicana yavuz aydındı. İyi Bi doktora benziyordu aslında vazgeçme sebebim İstanbulda kalma süremiz kısıtlıydı. Ayaküstü konuşup çıktım hastane lüks görünüyor ama Bi esprisi yok siz haklı olabilirsiniz. Ben şimdi umayda prof dr. hakan kıran da yaptırdım doktoru çok beğendim
İnşallhIyi geceler canımmm sabah görüşmek üzere,güzel haberlerle insallah
Coooook sukur cooook şükür pozitif çıktı değerimİnşallhİyi geceler görüşmek üzere
Ayyyyy süper çooook sevindimKa
Coooook sukur cooook şükür pozitif çıktı değerimhiç umudum yoktu. Inşallah senden de güzel haber alırız. Değerim 373.3 çıktı
Evet tek 5. Gün embriyosu. Bana haber ver mutlakaAyyyyy süper çooook sevindimdeğerinde maşallah tek embriyoydu değil mi. Tebrik ediyorum seni darısı bana bende kanı verdim bir kaç saat sonra almaya gidicem
Çok güzel maşallah Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallahEvet tek 5. Gün embriyosu. Bana haber ver mutlaka
Aldım sonucu ama değer düşük 64.69 çıktıEvet tek 5. Gün embriyosu. Bana haber ver mutlaka
Kime göre düşük sence mi yoksa doktorun mu düşük buldu? Inşallah normaldir,sakin karamsarlığa düşme. Benim tutmadığı zaman direkt 0 çıkmıştı. Korkma içini ferah tut. Bi daha ne zaman test yapacaksın?Aldım sonucu ama değer düşük 64.69 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?