Hayırlı olsun rabbim pozitif haberinizi almayı nasip eylesin kasımda transfer olacağım bende Allah nasip ederseMerhabalaf 23 ekimde transfer oldum
4 kasım sonuç günüm
Ayni surecten gecen arkadaslarla burda konusmak istiyorum
Yaa rahim hazirligi surecindemisinHayırlı olsun rabbim pozitif haberinizi almayı nasip eylesin kasımda transfer olacağım bende Allah nasip ederse
Ben de 24 ekimde transfer oldum 5 kasım test tarihim. Bugün regl sancısı gibi sancılarım var ve leke geldiğini farkettim hemen aradım daha da sürerse aramamı söyledi. Şuan oldukça tedirginim vallaMerhabalaf 23 ekimde transfer oldum
4 kasım sonuç günüm
Ayni surecten gecen arkadaslarla burda konusmak istiyorum
Yaa ins guzel seyler olur, agrilarin olabilirmiymis nededilerBen de 24 ekimde transfer oldum 5 kasım test tarihim. Bugün regl sancısı gibi sancılarım var ve leke geldiğini farkettim hemen aradım daha da sürerse aramamı söyledi. Şuan oldukça tedirginim valla
Olabiliyormuş bu benim ikinci transferim ilkinde yaşamamıştım o yüzden korktum haliyle birde tutunma kanaması diye bir öey varda ilk günlerde olmuyor diye biliyorum tabi herkeste farklı seyrediyor. Sağlıcakla geçireyim de fazlalaşır diye korkuyorum şuanYaa ins guzel seyler olur, agrilarin olabilirmiymis nedediler
Ins fazlalasmasın yaOlabiliyormuş bu benim ikinci transferim ilkinde yaşamamıştım o yüzden korktum haliyle birde tutunma kanaması diye bir öey varda ilk günlerde olmuyor diye biliyorum tabi herkeste farklı seyrediyor. Sağlıcakla geçireyim de fazlalaşır diye korkuyorum şuan
Amiin amiin Suan nasilsin agrilarin ne durumdaİnşallahhilki için tam bi sene oldu . İnşallah ikimiz dahil bekleyen herkes pozitif sonucu alır
Bu arada ben sali gunu bi test yapmaya karar verdimİnşallahhilki için tam bi sene oldu . İnşallah ikimiz dahil bekleyen herkes pozitif sonucu alır
Şuan daha iyiyim çok şükür ki kanamam durduAmiin amiin Suan nasilsin agrilarin ne durumda
Herkeste aynı olmayabilir bence yapma negatif olursa üzülürsün sonraki günlerin hep endişe içinde geçer yapma kendine bunu benceBu arada ben sali gunu bi test yapmaya karar verdim
Eger negatif cikarsa cuma gunu tekrqr denicem
Arkadasim ve 2 coxugu oldu tupbebekle
Ben hep 5. Gun idrar testi yaptim dedi
Bende denicem sansimi
Ayy cok sevindimŞuan daha iyiyim çok şükür ki kanamam durduağrılarım da eş zamanlı kesildi. Normalde yarın günlük hayatıma dönecektim doktorum istirahat önerdi ek olarak
Ya ilkinde xok emindim sabirla beklemistimdeHerkeste aynı olmayabilir bence yapma negatif olursa üzülürsün sonraki günlerin hep endişe içinde geçer yapma kendine bunu bence
Merhaba oncelikle hayirli olsunMerhaba herkeze bende ayın 25 de oldum transfer kasım 4 de kan testi istediler kaç gün önce yapılsa çıkar kan testinde
Benim de yumurtalıklarımda var hafif akıntım da var sizde var mıMerhabalar benimde 23 ekimde oldu transfer oldugum gunden beri kasik agrilarim var ilk transferimde olmamisti ayni durumlari yasayan varmi?
Akıntı ilaclara bağlı qrtiyo diye biliyorumBenim de yumurtalıklarımda var hafif akıntım da var sizde var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?