Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Ayy cok sevindim🥰
evet evet hayat sartlarin uygunsa istirahatle gecir
Ben abarti sekilde oyle geciriyorum ve normalde cok hareketli biriyim
Öyle yapıcam artık normalde oldukça hareketli biriyim böyle olunca çok daralıyorum ama yapacak bir şey yok embriyolarım güzelce tutunsunlarda sürekli yatarım🥲

Ya ilkinde xok emindim sabirla beklemistimde
Suan niyeyse bole bi modum yok
Zaten test icin tupbebek merkezine gitmicem sanirim
Ben geçen sene 10.günde test vermiştim içimde olumsu bir hissiyat vardı öyle de oldu negatif sonuç almıştım. Bu sene bi hissiyatım yok ya kanama olunca korku oldu şuan sadece acaba oldu mu yoksa olmadı mı geçen sene 6.günden sonra içime doğmuştu olmadığı ama bu sefer korku var sadece başka bi şey hissetmiyorum bir de kabız gibiyim o da takıldı aklıma 🥲🥲🥹

Öyle yapıcam artık normalde oldukça hareketli biriyim böyle olunca çok daralıyorum ama yapacak bir şey yok embriyolarım güzelce tutunsunlarda sürekli yatarım🥲
Bende sürekli yatıyorum yürüdüğüm de bizimkiler laf ediylr 4 kasıma kadar yatıyorum

Bende sürekli yatıyorum yürüdüğüm de bizimkiler laf ediylr 4 kasıma kadar yatıyorum
Seni çok iyi anlıyorum ya darlanıyorum ben de sonunda sürekli söyleyip durmayın ya ben biliyorum nasıl hareket edeceğimi dedim ama yine aynı devam ediyo🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ geçen sefer full yatmıştım bu sefer yatmıcam dedim yine yatmak durumunda kaldım tabi😆😆

Ben geçen sene 10.günde test vermiştim içimde olumsu bir hissiyat vardı öyle de oldu negatif sonuç almıştım. Bu sene bi hissiyatım yok ya kanama olunca korku oldu şuan sadece acaba oldu mu yoksa olmadı mı geçen sene 6.günden sonra içime doğmuştu olmadığı ama bu sefer korku var sadece başka bi şey hissetmiyorum bir de kabız gibiyim o da takıldı aklıma 🥲🥲🥹
Duphalac vermedilermi sana canim kabizlik icin

Bana turk kahvesi icmek activia yogurt tuketmek iyi geliyo

Haha aynilarini bende yasiyorum
Ama ev ici yuruyus yapiyosun dimi soylemislerdir sana
Ben 3 gun full evde yuruyus yaptim
Bugun 4. Gun disari yuruyuse ciktim

Duphalac vermedilermi sana canim kabizlik icin

Bana turk kahvesi icmek activia yogurt tuketmek iyi geliyo
Daha sormadım ya sormam lazım Kahveyi kafeinsiz içiyorum o yüzden etki etmeyebilir de kefir activia shotları içiyorum kayısı hoşafı falan hak getire. İlaca da kalmak istemiyorum da son çare o gibi görünüyor

Daha sormadım ya sormam lazım Kahveyi kafeinsiz içiyorum o yüzden etki etmeyebilir de kefir activia shotları içiyorum kayısı hoşafı falan hak getire. İlaca da kalmak istemiyorum da son çare o gibi görünüyor
Yaa duphalacı erteleme derim
Ilac hemsiresi bana tamamen kabız olmayi bekleme felan dedi
Baktın olacak gibisin hemen icmeye basla dedi

Bide gebelik boyunca icen cok insan var hani zararli diye dusunuyosan aklinda olsun

Yaa duphalacı erteleme derim
Ilac hemsiresi bana tamamen kabız olmayi bekleme felan dedi
Baktın olacak gibisin hemen icmeye basla dedi

Bide gebelik boyunca icen cok insan var hani zararli diye dusunuyosan aklinda olsun
Yeni konuştum verdiler ama mümkün mertebe kullanmanı önermiyorum dedi ama mecbur kalınca kullan dedi diyetisyenimle konuştum kabızlık için o yardımcı olacak bana inşallah🙏🏻

Seni çok iyi anlıyorum ya darlanıyorum ben de sonunda sürekli söyleyip durmayın ya ben biliyorum nasıl hareket edeceğimi dedim ama yine aynı devam ediyo🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ geçen sefer full yatmıştım bu sefer yatmıcam dedim yine yatmak durumunda kaldım tabi😆😆
Walla evde yürüyorum ona bile laf ediyorlar aman kaldırma aman şöyle yapma en zoru da eşim aşırı umutlu olmayacak ihtimalini bile düşünmüyo o yüzden daha iyi bakmaya çalışıyorum kendime

Haha aynilarini bende yasiyorum
Ama ev ici yuruyus yapiyosun dimi soylemislerdir sana
Ben 3 gun full evde yuruyus yaptim
Bugun 4. Gun disari yuruyuse ciktim
Tabi yapıyorum canım yapmasam boğulurum bugün sitede sabah azıcık yürüdük annemle eve gelince akıntım gelmiş dedim annem nasıl söyleniyor keşke yürümeseydin diye zor geçecek günler belli

Back
X