KASIM AYI TRANSFER

MUTLUGULL

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
98
83
8
32
Hanımlar Merhaba,

Allah nasip ederse 12 Kasım Cumartesi günü 3. kez transfer olacağım.
İstedim ki bu ay içerisinde transfer olacaklar toplanalım :)
Sebepsiz infertilite sebebi ile 2 denemem oldu.
Bunlardan biri tutmadı maalesef diğeri ise kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Sonrasında sil baştan tedaviye yeniden başladık. histereskopi yapıldı ve çok şükür Cumartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilecek.

Hanımlar Merhaba,

Sonrasında sil baştan tedaviye yeniden başladık. histereskopi yapıldı ve çok şükür Cumartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilecek.
Merhaba benimde 26 kasımda ikinci denemem olacak ilk denemem gecen ay yani 20 ekimde oldu 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transfer edildi olumsuz oldu hiç beklemeden adet ile birlikte muayene oldum 26 kasım a Transfer için gün verildi sanırım bu sefer 5. Gün dondurulmuş iki embriyo transfer edilecek fakat iki transfer arasında farklı bir uygulama olmayacak gene olumsuz sonuç alırmıyım acaba

Merhaba kızlar.. bende Eylül'de bir transfer olmuştum ama maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı.. bu ayın 7 sinde iki adet 5aa embriyo transferi oldum bekliyorum herkez için hayırlısı olsun..

Hanımlar Merhaba,

Hikayelerimiz çok benziyor. Benim de ilki tuttu, düştü 😔 2. Negatif oldu. Histeroskopi yapıldı vs derken 5 kasımda 3. Transferim 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu yapıldı. Salı günü inşallah kan vereceğim. Hayırlısı olsun, Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🥰

Kızlar 1 Kasım'da transfer oldum 12.gün pazar gününe denk geliyor diye doktorum 13.gün çağırdı pazartesi günü sonucumu öğreneceğim inşallah bebeğim benimledir🤲🏼
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin💘

Hanımlar Merhaba,

Histereskopi ne için yapılıyor acaba

Histereskopi ne için yapılıyor acaba
Rahme kamerayla bakma işlemi gibi düşünebilirsin demişti doktorum. Sürece ilk başlarken rahim filmi çekilmişti. Histeroskopi, rahim filminden farklı bir şey. Rahmimden parça alınıp biyopsi de yapıldı. Temiz çıktı çok şükür. 2 kere tutmayınca garantiye almak istedi doktorum.

Rahim filmi çekiliyor vs. Fakat doktorum tanısal histereskopi olacağını söylemişti anestezi ile direk kamera ile içeri girip bakıyorlar. Bazen rahim filminde gözükmeyen ama histereskopi de ortaya çıkan problemler olabiliyormuş. Çok şükür bişey çıkmadı ve dün transferim gerçekleşti. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😇

Hikayelerimiz çok benziyor. Benim de ilki tuttu, düştü 😔 2. Negatif oldu. Histeroskopi yapıldı vs derken 5 kasımda 3. Transferim 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyosu yapıldı. Salı günü inşallah kan vereceğim. Hayırlısı olsun, Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
İnşallah rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin benimde dün 2 adet 5. Gün 5aa embriyo transferim yapıldı 21 kasımda test yapmamı istedi sizden güzel haberler alalım ♥️😊

merhaba, bugün transferimin 7. günü 5aa embriyo transfer edilmişti. bugün belirtilerimin şiddetinden ötürü idrar testi yaptım fakat negatif. benim durumumu yaşayıp sonradan pozitifi görenleriniz var mı aranızda?

Kızlar 1 Kasım'da transfer oldum 12.gün pazar gününe denk geliyor diye doktorum 13.gün çağırdı pazartesi günü sonucumu öğreneceğim inşallah bebeğim benimledir🤲🏼
Bende 2 kasimda transfer oldum 3. Deneme birincisi tutmadi ikincisinde ikizlerimi 3.5 aylikken kaybettim bunu tek transfer yapti doktorum

Mutlaka kan testleriniz yapilmistir sonuclar nasil merak ettim bana en yakin tarihte bi siz varsiniz

Meraba canim merak ettim naptın transfer oldun mu?
Hanımlar Merhaba,

Back
X