KASIM AYI TRANSFER

MUTLUGULL

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2021
98
83
8
32
Hanımlar Merhaba,

Allah nasip ederse 12 Kasım Cumartesi günü 3. kez transfer olacağım.
İstedim ki bu ay içerisinde transfer olacaklar toplanalım :)
Sebepsiz infertilite sebebi ile 2 denemem oldu.
Bunlardan biri tutmadı maalesef diğeri ise kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Sonrasında sil baştan tedaviye yeniden başladık. histereskopi yapıldı ve çok şükür Cumartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilecek.

Hanımlar Merhaba,

Allah nasip ederse 12 Kasım Cumartesi günü 3. kez transfer olacağım.
İstedim ki bu ay içerisinde transfer olacaklar toplanalım :)
Sebepsiz infertilite sebebi ile 2 denemem oldu.
Bunlardan biri tutmadı maalesef diğeri ise kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Sonrasında sil baştan tedaviye yeniden başladık. histereskopi yapıldı ve çok şükür Cumartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilecek.
Bende de aynı sorun oldu çok iyi yapmışsın bende bu ay olucaktim transfer doktorum 2 adet sonra ilaca baslicaz dedi bı daki ay insllalah 🤲 bende transfer olucam

Rahim filmi çekiliyor vs. Fakat doktorum tanısal histereskopi olacağını söylemişti anestezi ile direk kamera ile içeri girip bakıyorlar. Bazen rahim filminde gözükmeyen ama histereskopi de ortaya çıkan problemler olabiliyormuş. Çok şükür bişey çıkmadı ve dün transferim gerçekleşti. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😇
Amin canım aynen öyle bende rahim filmi çektirdim 2 kez bişey çıkmadı çok şükür ofis Histeroskopi istedi doktor 3 tane polip çıktı aldılar bu ay bende bekliyorum transfer olucam ilaca başlayacağım adetten sonra 🤲🌸😘rabbim nasip etsin isteyen herkese inşallah bu 3 transferim olucak Kıbrıs'ta yumurta Donasyonu yaptırıyorum ben normal tüp bebek olmuyor çünkü

Merhaba, bana da 2 Kasım da bir adet embriyo transferi yapıldı, şuan için bir sıkıntı gözükmedi keseyi doktor gördü çarşamba günü kalp atışı dinlenecek ancak kalp durma olaylarını çok duyduğum için bu konuda korkum var,bizim elimizden bir şey gelir mi bu konuda yani dikkat etmemiz gereken özellikle bir şeyler var mı farklı olarak.

Merhaba benimde 26 kasımda ikinci denemem olacak ilk denemem gecen ay yani 20 ekimde oldu 5. Gün dondurulmuş tek embriyo transfer edildi olumsuz oldu hiç beklemeden adet ile birlikte muayene oldum 26 kasım a Transfer için gün verildi sanırım bu sefer 5. Gün dondurulmuş iki embriyo transfer edilecek fakat iki transfer arasında farklı bir uygulama olmayacak gene olumsuz sonuç alırmıyım acaba
Benim de 26 Kasım’da yani dün transfer oldu, hepimiz için hayırlı olsun

Merhaba, bana da 2 Kasım da bir adet embriyo transferi yapıldı, şuan için bir sıkıntı gözükmedi keseyi doktor gördü çarşamba günü kalp atışı dinlenecek ancak kalp durma olaylarını çok duyduğum için bu konuda korkum var,bizim elimizden bir şey gelir mi bu konuda yani dikkat etmemiz gereken özellikle bir şeyler var mı farklı olarak.
Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz acaba?

Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz acaba?
Günde 3 kez Duphaston, estrofem ve fitil olarak progestan kullanıyorum günde 1 kere Progestan iğne, Folik asit ve kan sulandırıcı iğne yapıyorum. Ancak 2 gündür ara ara kahverengi akıntım var ve arada karnıma şiddetli ağrı giriyor.

Benimde dün oldu transfer im eskisi gibi heyacanım yok bıraksalar ayaklanıp işe gideceğim ama annem yatmam İçin zorluyor sizin durumunuz nasıl kaçıncı gün embriyosu
Benim 5. Gün embriyosu. Benim de öyle içimde öyle bir kırgınlık var sanki. İnşallah pozitif sonuç alırız hep beraber gülümseriz ❤️

Back
X