• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı tüp bebek transferi olan anne adayları varmı birbirimize destek olalım

Hayırlı olsun inşallah kucağına sağlıkla alirsij bebisini🤗 kızlar benim de 8 aralik test gunum ve çok çok az kasik ağrısı, arada sırt ağrısı ve bacağa vuran hafif ağrılar hissediyorum. Bu benim 3. Tüp bebek denemem 2. Transferinde 9. Haftada kaybettim bebeğimi o süreçte test gününe kadar çok yoğun ağrı yaşamıştım adet ağrısı gibi bu kez böyle hafif ağrılar oluyor ve bazen sanki hiç transfer yapılmamış gibi hissediyorum vücudumu korkuyorum. Böyle hiç belirti yaşamayan ya da benim gibi çok az belirti yaşayan var ki?
Teşekkur ederim cnm...Şu keseyi bi görsem rahatlıcam nedense korkuyorum dış gebelikten falan.kasık ağrım transferden beri var 3 gündür arttı korkutuyo beni😪 beta değerlerim iki gün arayla 37 /64 /260 /410 /900 artıyor ama...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın🤲Belirti inan herkesin farklı cnm bazisı hiç birsey hissetmiyor bazısı çok şey hissediyor ama ilaç etkisi oluyor.stres yapıp kendiniizi dinlemeyin belirti aramayın dicem ama bende aradım insan arıyo bi umut.hakkınızda hayırlısı olsun inşllh 🙏

Hayırlı olsun inşallah kucağına sağlıkla alirsij bebisini🤗 kızlar benim de 8 aralik test gunum ve çok çok az kasik ağrısı, arada sırt ağrısı ve bacağa vuran hafif ağrılar hissediyorum. Bu benim 3. Tüp bebek denemem 2. Transferinde 9. Haftada kaybettim bebeğimi o süreçte test gününe kadar çok yoğun ağrı yaşamıştım adet ağrısı gibi bu kez böyle hafif ağrılar oluyor ve bazen sanki hiç transfer yapılmamış gibi hissediyorum vücudumu korkuyorum. Böyle hiç belirti yaşamayan ya da benim gibi çok az belirti yaşayan var ki?
Ben:) Sifir belirti☺️

Back
X