aşılamam orda yapıldı zaten,biliyorum merkezi.şahane bir ekibi var,funda hanımı çoğu kişi suratsız bulur ama çok eğlenceli bi dr bence:)) embriyolog aynur hanaım çok güleryüzlüdür..umarım sizin için hayırlısı olur.orda tüp yaptıran arkadaşlarımın özel yada ssk gibi kurumlardan dolayı farklı olmuş fiyatları demek.olsun sonuç pozitif olsunda değer 7 bin liraya da.
merhaba kızlar bende 6 yılık evliyim bir dişgebeliğim ve bir biyokimyasal (büyük ihtimalle) gebeliğim var...birgün cok şiddetli bi ağrı ve 10 gün ara ara olan kanama ile ile acile gittim tahlil sonucu bana hamilesin dediler ultrasona aldılar dışgebelik ameliyat dediler 2 gün yattım 3.günü akşam üstü ameliyat ettiler ve tüp patlamış olarak tabii,sonra uğraş dediler ilk denedik olmadı rahim filmi dediler korktum 1 sene erteledim ve en sonunda karar verdim ve gittim çektirdim sağ kanalım açık çıktı çok şükür sevindik , eşime o ara sperm tahlili yapıldı mükemmel çıktı...hemen hamile kalırsın dedi dokt...ama olmadııı...yumurta çatlatmak için iğneler ilaçlar gene olmadı ve birgün gittim dokt.yok hastaneyi bırakmış...ara verdik .. aaaa bide ne bigün adetim 2 gün gecikti hemen evde test yaptım biri silik çıktı doğru hastaneye ewet vardı hamile idim ama ilk kahverengi akıntım geldi korktum tekrar gittim hastaneye dokt.düşük yapıorsun ne yapalım yarın gene tahlil yaparız dedi ben shhook tabiii ya sen muayene etsene bişi yapsana yokk hiiiçç nerdee ...kızdım özel hastaneye gittim bayan çok güzel ilgilendi hemen muyene etti ultrasonla baktı ewet düşük yapıorsun tutunamamış dedi daha önceki gebeliklerimi anlatınca sana hemen dışgebelik tahlili yapalım dedim yaptırdım o da neee dış gebelik bu şimdi acilen karar vermeden bir iki gün takiple bekleyelim dedi 1 gün ara ile hep kan tahlilleri yaptırdım çok şükür kendiliğinden düştü...sonra bi duydum benim dokt.geri gelmiş hemen adetin 3.günü gittim anlattım bir iki daha dneyelim ilaç ve iğne ile inanıyorum bu tutacak dedi 2 ay gene olmadı asılama yaptırmaya karar verdik randevu almak için tel.ettim ne duyayım dokt.eşinden boşanmış ve memleketine yerleşmiş haydeeeee buyur buradan yak şimdi...gene 1 - 2 ay ara verdim...hormonlar toparlansın diye , sonra karar verdim tekrar gittiğim hastaneye gittim bu sefer prof.çıktım anlattlm ve ben aşılama istiyorum yoruldum artık dedim yumurta takipleri iğne ve 27.10.10 da ilk aşılamamı oldum o gece de ilişki verdi... ve şimdi 10 kasım a kadar bekleme süreci başladı bu arada hiçbir ilaç ve ya iğne vermedi kanaman olursa acil beniara dedi...şimdiiiii beklemeeeekkk çoook zooooorrr ......iiiiinşallahh herkeze rabbim ewlat verir yanı sıra bizide görür....
merhaba kızlar bende önümüzdeki hafta 3. aşılamamı olucam inşallah. ilk 2 aşılamada clomen ve ovitrelle kullandım, bunda ise gonal f kullanıyorum. bugün 5. iğnemi yaptım ve doktora gittim, pek gelişmemiş yumurtaların dedi ama nedenini falan söylemedi. iğnelere devam et p.tesi tekrar gel dedi. pek ümidim yok ama yinede deniyoruz işte. tüp bebek raporu çıkarmak için bunları yapmak gerekiyormuş ne yazıkki.
bende 5 yıl oldu evleneli, 4 senedir korunmuyoruz ama olmuyor, eşimin sperm sayısı çok düşük. bi umut bekliyoruz işte
öncelikle geçmiş olsun canım ama eşinin sperm sayısı düşük olduğu halde neden ısrarla aşılama deniyorsunuz ki sizinki tüp bebeklik boşuna paranızı aşılama için harcamayın tüp bebek 3.250 tl mal oluyo eğer durumuz varsa raporla falan uğraşmayın hemen bi tüp bebek merkezine gidin bi ön görüşme yapın derim hakkında hayırlısı olsun arkadaşım....
slm arkadaşlar ilk aşılamam cuma günü yapıldı.
Selam arkadaşlar benim aşılamam 7 kasım da yapıldı...bayram sonrası öğrenmeye gidicem sonucu allahtan hayırlısı rabbim cümlesinin yüzünü güldürsün içinde benimkinide güldürsün inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?