Aşılama Kasım ayına hamile ve aşılama olanlar ve yaptırmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kizlar bende asilamaya basladim igne ilac derken bugun 19 gunum hersey bitti artik asilamayi yapicaklar herhalde diye beklerken doktor yerlestirmeye gerek yok siz yapin dedi bizde yeyapalim evegeldik calismalara basladik 2 tane 18 ve19 guzel yumurtam var catlatma ignesini vurdum normalde 36 saat sonra catlamasi gerekiyodu ama benim 10 saat sonra sancim basladi cok kotuydu bende avde clean blue ovulasyon testi yaptim pozitif cikti artik bilmiyorum ilaclarin etkisinden mi pozitif cikti ????sabah yaptim yine pozitif annamadim ....

02.11.2010 ilk asilamami yaptirdim malesef tutmadi artik umudumu kayib ettim yaaaa her ay ayni üzüntü ayni hüzran nereye kadar dayanacak gücüm kalmadi cevremdeki herkes kiz arkadaslarim hepsi hamile 2-3 cocuklarini kucaklarina alicaklar bende daha tik yok ((((
dün yine ignelere basladim bakalim iste hayirlisi ... gerci ümidimi kayib ettim ama allahtan umut kesilmez... allahim kucaklarimizi daha fazla bos birakma yarraabbiiimmm AMINNNN

ben de aşılamamın 13.günü artık belli olmuştur diye kanda gebelik testi yaptırdım bugün ve maalesef sonuç negatif.ağlama sevdiğim arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.kaderimiz aynı sanırım.benim de ilk aşılamamdı ve maalesef olmadı.Aşılama yapılırken içimde son bi umut kırıntısı vardı o da gitti.Allahtan ümit kesilmiyor işte naparsın hayat devam ediyo.Benim de çevremdeki yaşıtlarımın 2-3 çocukları var ve haliyle kendi adıma ben de üzülüyorum ama kısmet belki de bizim bebişlerin de bi zamanı vardır günlerini bekliyorlardır inşallah....

kizlar birsey sorucam ben persembe gunu saat 12 de catlatma ignesini vurdum 10 saat sonra cancilandim ovulasyon testi yaptim pozitif cuma gunu sabah gena yaptim pozitif cumattesi sabah gene yaptim pozitif acaba diyorum ilaclarin etkisimi lutfen cevap verin....

bende arife günü üçüncü aşılamamı oldum. ilk ikisinde çok umutluydum ama şimdi bir beklentim yok. tüp bebek raporu için gerekliymiş bunlar. bundan sonra bir tane daha aşılama olucam. pek ümidim yok ama hayel kurmadanda edemiyorum işte. biraz hasta gibiyim ama ya hamileysem diyip ilaç bile içmiyorum. hepimiz için hayırlısı...

ninya arkadaşım benim bu konuda fazla bi bilgim yok aşılamayı 4 kere mi yaptırısak tüp bebek yapabiliyoruz.Beni biraz aydınlatırmısın?Ben ilk aşılamamı 8 kasımda oldum ama tutmadı.Zaten çocuğum olma ihtimali de pek yok ama denedik işte.

iğneli 2 aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkırılıyor diye biliyorum. ben daha önce hap ile 2 kez aşılama oldum ama tutmadı. hapla olan aşılamalar kabul edilmiyormuş. bende çok hakim değilim konuya ama doktorum böyle birşeyler söylemişti.

Benim de gonal denilen iğneyle yapıldı aşılamam.Ama özel hastanede yapıldı.Forumda bir yerde okumuştum.Devlet hastanesinde olması gerekiyormuş galiba aşılamalrın.3 kere diye okumuştum.Ben de yeni yeni öğreniyorum.

evet canım araştırma hastanesi yada tıp fakültesi olması gerekiyor. normal devlet hast. bile olmuyor. ama ben 2 kere diye biliyodum, isteğe göre 5 kere yapılabiliyormuş. dediğim gibi bunlar hep yalan yanlış kulaktan dolma bilgiler çok emin değilim. bu arada aşılamamın bugün 9. günü göğüslerim acayip ağrıyor. yatakta dönemiyorum bile. hep ağrırdı adet öncesi ama bu sefer ilaçlar yüzünden herhalde çok hassaslaştı.

lütfen acill fikirlerinize ihtiyacım var.
14 Kasımda aşılama oldum bugün aşılamamın 9. günü ve test yaptım. sonuç 4.15 çıktı nedir buuu lütfen yardım edin bi fikir verinnn çokk üzgünümmmm E]

galiba sende arife günü aşılama yaptırmışın bende ozaman oldum. ama daha test yapmıyorum, pazar yada p.tesi yapıcam. daha çok erken belli olmazki. hem 4,15 te ne ki? ben bitek çift çizgi görürsem sevinirim herhalde. kan testimi yaptırdın yoksa? ay çok cahilim ya hiçbişiy bilmiyom

canim bence sen 12 veya 13 gun test yaptir ozaman netice alirsin

çooook teşekkür ederim kızlar. ninyacım evet 9.gün kan testimde 4.15 çıkmıştı. Bugün 12.günüm test yapmaya korkuyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…