Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım 🌿🌿

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fenerbahce94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
15
1
1
31
Herkese merhaba ,
Kızlar kasım ayında aşılama yaptıracaklar suan adet döngüsünü bekleyenler var mı hep beraber bir konuşalım.

Kızlar merhaba , bende bugün gonal f ile başladım. İlk aşılamam olacak süreci beraber takip edelim mi ?

Tabi, inşallah hepimiz beklediğimiz sonuçları alırız 🙏🏽 nasıl geçiyor sizin
Ben daha bir belirti görmedim , bugün 2. İğnemi kendim yapacağım bakalım nasıl ilerleyecek. Canım çok tatlı normalde kendime asla yapamam diye düşünüyordum ama dün öğrenmek için hastanede yaptırdım hiç hissetmediğim için yapabilirim gibi düşündüm bakalım

Selam kızlar ben de Pazartesi günü başladım gonal f kullanmaya. Benim de ikinci aşılamam olacak. Umarım bu gruptan daha çok aşılaması tutan olur. Eylül ayında aşılama olan grupta 1 kişinin ki tuttu. Herhalde bi 10 kişi vardık. Bu ay çok umutlu hissediyorum. ☺️

Selam kızlar ben de Pazartesi günü başladım gonal f kullanmaya. Benim de ikinci aşılamam olacak. Umarım bu gruptan daha çok aşılaması tutan olur. Eylül ayında aşılama olan grupta 1 kişinin ki tuttu. Herhalde bi 10 kişi vardık. Bu ay çok umutlu hissediyorum. ☺️
İlk aşılamanızn tutmama sebebi neydi

Sürecimiz çok yakın ilerleyecek o zaman 😍çok heyecanlıyım bugün ikinci iğnemi kendim yaptım hiç zorlanmadan çok iyi olacak gibi hissediyorum ❤️❤️❤️

Ben daha bir belirti görmedim , bugün 2. İğnemi kendim yapacağım bakalım nasıl ilerleyecek. Canım çok tatlı normalde kendime asla yapamam diye düşünüyordum ama dün öğrenmek için hastanede yaptırdım hiç hissetmediğim için yapabilirim gibi düşündüm bakalım
Hadi bakalım kolay gelsin..umarım güzel sonuçlar alırsınız bakalım ilerleyen günlerde neler olacak 💫

Back
X