Kızlar ekimde planlıyorduk ama kurban bayramı araya girince adeti bekleme vs derken benim aşılama günüm kasım ayına denk geliyor. Dr muayenemi oldum. Gonal f kullanmaya başladım. Cuma günüde muayene için drdan gün aldım. Bakalım kısmetse bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım. 3 yıldan fazla evliliklerde rapor çıkartılarak ilaçları alabiliyormuşuz sanırım. Ben bu konuyu pek bilmiyorum. Bilen arkadaşlardan bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. Ben özel sgk anlaşması olan bir üniversite hastanesine gidiyorum. Rapor alabilmek için ne yapmam gerekiyor?
Teşekkür ederim sizinde aşılamanız hayırlı olsun inşallah birbirimize güzel haberler veririz :) bende cuma günü gidiyorum kontrole hemen hemen aynı zamanlara denk gelecek gibiCanim oncelikle asilaman hayirli olsun insallah bir an once kavusursun bebegine. Ben de gecen ay iptal edildi bugun basladim tedaviye. Puregon 300le basladim. C.tesi kontrole gidicem. Ozele gidiyorum ben canim orda doktora tam soracaktım ki kendi dedi rapor alabilirsiniz diye. Bildigim kadariyla uni.de gereken butun tahlilleri yaptırmis olman lazim. Aslinda cok teferruatli uni raporu. Yok su kadar ilac kullandi olmadi, yok esinden şu kaynakli problem olmasi gerekir falan. Internette yaziyordu sanirim.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle daha önce klomen kullanmışmıydınız ?bende bu ay aşıama olucam inşallah tutar adetimin 2.günü muayene oldum klomen verdi doktor 10 tablet var içinde sabah akşam içiyorum yarın kontrole gitcem.. eşimdede bendede herhangi bir sorun olmamasına rağmen olmuyo
hiç kullanmamıştım adını bile bilmiyordum hattaHakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle daha önce klomen kullanmışmıydınız ?
Teşekkür ederim sizinde aşılamanız hayırlı olsun inşallah birbirimize güzel haberler veririz :) bende cuma günü gidiyorum kontrole hemen hemen aynı zamanlara denk gelecek gibibende pko var 1,5 yıldır gebelik oluşmadı malesef bu ilk aşılamam olacak dr olmazsa bir kez daha deneriz dedi artık onda da olmazsa tüp bebek diyor bakalım hayırlısı diyorum artık. Sizdeki sorun neden kaynaklı ? Bide raporu üni hastanesi hemen çıkartabiliyor mu
Daha aşılamam gerçekleşmedi ama aşılama için tedaviye başladık şuanda ben daha önce 2 kez klomen kullandım her ay 2 olgun yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı ama ozmn aşılama yapılmamıştı bana gebe kalamadım. İlaçın etkisi var yumurta gelişimi için ya biz tam günü tutturamadık yada ozamana nasip değildi bilemiyorum. Bu kez doz olarak biraz daha yüksek başladık ilaç yerine iğne gapıyorum kendime bakalım inş bu kez güzel sonuçlar alırız. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Bunların hepsi bi vesile. Biz tedavimizi olalım yapılması gerekeni yapalım gerisi Allahım ol desin yetersen yaptırdın sanırım sanırım aşılama ne durumdasın
hakkımızda hayrlısı bugün ilk kontrolüme gitcem bakalmDaha aşılamam gerçekleşmedi ama aşılama için tedaviye başladık şuanda ben daha önce 2 kez klomen kullandım her ay 2 olgun yumurtam oluştu ve kendiliğinden çatladı ama ozmn aşılama yapılmamıştı bana gebe kalamadım. İlaçın etkisi var yumurta gelişimi için ya biz tam günü tutturamadık yada ozamana nasip değildi bilemiyorum. Bu kez doz olarak biraz daha yüksek başladık ilaç yerine iğne gapıyorum kendime bakalım inş bu kez güzel sonuçlar alırız. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Bunların hepsi bi vesile. Biz tedavimizi olalım yapılması gerekeni yapalım gerisi Allahım ol desin yeter
Sizde aşılama tutma ihtimali daha yüksek gibi amh testi yapılmışmıydı sizin ? Yumurtalıkların işlevini ölçen bir testmiş. Benim malesef çok yüksek çıktı bu yüzden aşılama esnasında ohhs olma ihtimalim yüksekmiş. Drum çok dikkatli olmamı söyledi. Yarın dr randevum var bakalım hem gitmişken şu rapor olayınıda hallettireceğim. Dediğin gibi ilaçlar çok pahalı nerdeyse aşılama ile aynı para :) zafen süreç zor çok para harcıyoruz ve yıpranmasıda cabası.Cok tesekkur ederim insallah hepimizinki de tutar. Valla iki sene boyunca sorun yok diye dolandik ama problem doluymus :) bende fsh lh yüksekliği var. Dr bunlar sorun değil dedi. Esimde ileri hareketlilik sıfır cikti. Ona da onemli değil dedi.:) dur bakalim asilamayla başladık ne olacak bilmiyorum. Evet ayni gunlerdeyiz burdan haberleselim neler yapiyoruz yardimci oluruz belki birbirimize..canim uni raporunu hic bilmiyorum ya.ama ne yap et al yani o raporu. Ilaclar ates pahasi yoksa
Hayırlı haberlerle inşallah benimde yarın sabah var kontrolüm bakalımhakkımızda hayrlısı bugün ilk kontrolüme gitcem bakalm
Sizde aşılama tutma ihtimali daha yüksek gibi amh testi yapılmışmıydı sizin ? Yumurtalıkların işlevini ölçen bir testmiş. Benim malesef çok yüksek çıktı bu yüzden aşılama esnasında ohhs olma ihtimalim yüksekmiş. Drum çok dikkatli olmamı söyledi. Yarın dr randevum var bakalım hem gitmişken şu rapor olayınıda hallettireceğim. Dediğin gibi ilaçlar çok pahalı nerdeyse aşılama ile aynı para :) zafen süreç zor çok para harcıyoruz ve yıpranmasıda cabası.
Benim amh testim 13 çıktı sınır bildiğim kadarıyla 5 oluyır 5in üzerinde pko varlığını gösteriyor. Benim çok yüksek olduğu için ohhs olma ihtimali varmış. Yani yumurtaların aşırı uyarılma sendromu buda tehlikeli olabiliyormuş. Allahım korusun inşallah diyorum riskide göze aldım artık. İnşallah bi problem olmadan atlatabilirim. Bana gonal f verdi 75ml olarak kullanıyorum bugün son iğnemi yapıcam yarında kontrolüm var bakalım drum ne diyecek sen ne kadar kullanıyorsun ? Allahım isteyen herkese hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin inşallah. Hep diyorum Allahım kimseyi annelik duygusuyla sınamasın. Çok zor bi yanını eksik hissetmekAmh yaptirdim canim 6 çıktı benimki. Senin kac cikti ki yuksek dedi doktorun. Allah agzindan duysun insallah olacak bu sefer. Tabi insallab senin de tutar rabbim yardimcimiz olsun. Bisey sorcam sen igneyi kaclik kullaniyosun. Bir tüp kac sefer gidiyo sana. Dr bana da daha once pco baslangici gibi dedi ama hic ustunde durmadi. Yarin dr gidince yaz mutlaka merak ettim insallah yumoşlar guzel gelişiyodur
Benim amh testim 13 çıktı sınır bildiğim kadarıyla 5 oluyır 5in üzerinde pko varlığını gösteriyor. Benim çok yüksek olduğu için ohhs olma ihtimali varmış. Yani yumurtaların aşırı uyarılma sendromu buda tehlikeli olabiliyormuş. Allahım korusun inşallah diyorum riskide göze aldım artık. İnşallah bi problem olmadan atlatabilirim. Bana gonal f verdi 75ml olarak kullanıyorum bugün son iğnemi yapıcam yarında kontrolüm var bakalım drum ne diyecek sen ne kadar kullanıyorsun ? Allahım isteyen herkese hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin inşallah. Hep diyorum Allahım kimseyi annelik duygusuyla sınamasın. Çok zor bi yanını eksik hissetmek
Valla bende ilk defa kullanıyorum banada 2 kutu yazdı dr bana hemşire uzun süre sana gider dedi 1 kutu için hatta içerisinde 7 tane iğne vardı iğnelerin biterse takviye yaparız sana buradan dedi bana çizelge verdiler aynı saatte kontrol gününe kadar iğneleri yapmamı söylediler. Artık yarın kontrol sonrasında devam et der mi dr bilemiyorum. Çünkü ben daha 1 kutuyu bitirebilmiş değilim sıvının içerisinde de bol miktarda kaldı dediğin gibi 10 gün kullancak kadar vardı içersinde neredeyseCanim benim ya Allah gönlüne gore versin insallah. Rabbim daha fazla aratmasin ugrastirmasin. Cok zor bir durum gerçekten. Bana puregon 300 verdi ben de 75lik kullaniyorum. Ama anlamak istedigim bu bir tup bize kac sefer yetiyor. Dr bana 2-3 sefer gider dedi ama sanki bu bir tup bana 10 gun gider gibi geliyo. Anlamadim yani ben mi yanlis yapiyorum acaba:)) cunku bir kutu daha var iki kartuş yazmis dr. Cahilligimi mazur gör ilk defa kullaniyorum :))
merhaba arkadaşlar. Ben de ilk aşılamamı dün oldum ve heyecanlı bekleyiş başladı.. Benim durum çoook inatçı pko . klomen işe yaramadı. Femara işe yaramadı. Gonalf 37,5 biraz olgunlaştırdı ama 11mm'de durdu. Ardından merional 75'lik işe yaradı ve bi yumurtam olgunlaştı. İki yumurta daha vardı ama bir 9 biri 11mm.. Dün de aşılamam yapıldı ama ben sizin yaptığınız testleri yaptırmadım. Umarım önemli bir durum atlamamıştır doktorumBelki şu yüzden öyle demiş olabilir iğneyi 7 gün yapıyoruz ya artanı sonrakinde kullanabiliosundur belki öyle olursa 3 defa kullanabilirsin çünkü en fazla 7 iğne yapmış olucan geri kalan ilaç artıo
merhaba arkadaşlar. Ben de ilk aşılamamı dün oldum ve heyecanlı bekleyiş başladı.. Benim durum çoook inatçı pko . klomen işe yaramadı. Femara işe yaramadı. Gonalf 37,5 biraz olgunlaştırdı ama 11mm'de durdu. Ardından merional 75'lik işe yaradı ve bi yumurtam olgunlaştı. İki yumurta daha vardı ama bir 9 biri 11mm.. Dün de aşılamam yapıldı ama ben sizin yaptığınız testleri yaptırmadım. Umarım önemli bir durum atlamamıştır doktorum
Valla bende ilk defa kullanıyorum banada 2 kutu yazdı dr bana hemşire uzun süre sana gider dedi 1 kutu için hatta içerisinde 7 tane iğne vardı iğnelerin biterse takviye yaparız sana buradan dedi bana çizelge verdiler aynı saatte kontrol gününe kadar iğneleri yapmamı söylediler. Artık yarın kontrol sonrasında devam et der mi dr bilemiyorum. Çünkü ben daha 1 kutuyu bitirebilmiş değilim sıvının içerisinde de bol miktarda kaldı dediğin gibi 10 gün kullancak kadar vardı içersinde neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?