canım aşılama inan bana muayeneden bile kolay. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür ama birkaç dakika sürdü ve bittiğinde doktor ne zaman başlayacak diye bekliyordum. Hiiç bir zorluğu yok çook bsit bir işlem. Ultrasondan daha kolay inanlady1234 L ls81 benim fsh yüksek ya ondan cok korkuyorum. Ama sanki ignenin icinde fsh la ilgili biseyler yaziyo ona iyi geliyo geliştiriyor gibi ama anlamadim tabi :)) yarin bana da muhtemelen dozaji yukselt diyecek dr. Bu arada hsg cektirdim ben mart gibi. Resmen öldüm acidan. Ki agriya dayanakliyimdir. Ama bu yikti beni ben boyle bisey gormedim. Cok şükür temiz cikti ama. Yaaaa hadi asilama da onun gibiyse (
Hsgde cihaz çok önemli ağrısız olan yeni cihazları tercijih etmek gerekiyor. Korkutmak istemem ama tahminime göre aynı şekilde spermler enjekte ediliyor :)lady1234 L ls81 benim fsh yüksek ya ondan cok korkuyorum. Ama sanki ignenin icinde fsh la ilgili biseyler yaziyo ona iyi geliyo geliştiriyor gibi ama anlamadim tabi :)) yarin bana da muhtemelen dozaji yukselt diyecek dr. Bu arada hsg cektirdim ben mart gibi. Resmen öldüm acidan. Ki agriya dayanakliyimdir. Ama bu yikti beni ben boyle bisey gormedim. Cok şükür temiz cikti ama. Yaaaa hadi asilama da onun gibiyse (
ciddi misin ben çok korkuyorum yaaBen hsg çekildim. Vallahi hiç ağrı sızı olmadı bende çok korkarak gitmiştim bi kaç saniyede bitiverdi hiç anlamadım bile. Korkulacak bişey yok hele bide aşılama yaptıysanız hiç korkmayın çünkü aynı şeyi yapıyolar aslında :)
bu süreçte dr.tarih veriyor canım.o tarihlerin dışına çıkma.aşılama günü eşinin sperm kalitesini etkiliyor çünkü.aşılamadan sonra da ilişki tarihi veriyor.Çok teşekkür ederim umut oldun bana vallahi ne yalan söyliim canım sıkıldı birazcık büyümediler diye :) merak ettiğim bişey var sadece aşılamaya ne zaman geçiliyor? Bide bu süreci değerlendirmek gerekiyormu yoksa aşılamayı beklemelimiyiz ?
Gerçekten ben hiç bişey hissetmedim :s korkulacak hiç bişi yok bi kaç saniye sürüyor zaten hemencik bitiveriyor işlem bide benim çekindiğim hsg çihaz son teknolojiydi ağrısız hsg olarak geçiyordu eski sistemlerde genelde ağrı oluyor diyorlar bide ağrı eşiğiyle alakalı sanırım kendini çok kastıysan belki o yüzden öyle olmuş olabilir bazen muayenede bende oluo kasılmadığımda acı yok kendimi kastığımda acı hissediomciddi misin ben çok korkuyorum yaabenim aşılamada çok zor oldu kanamalı oldu bide dr.o incecik çubuğu zor soktu.o bile dedi ilk defa böyle şey başıma geliyor die.
Benim doktorum hiç bu konu bakkında bişey söylemedi bende sormayı unuttum açıkcasıbu süreçte dr.tarih veriyor canım.o tarihlerin dışına çıkma.aşılama günü eşinin sperm kalitesini etkiliyor çünkü.aşılamadan sonra da ilişki tarihi veriyor.
ama bu süreci sen bilemezsin ki bilmediğin bişeyide soramazsın haklı olarak.bunu dr sana anlatmalıydı.aşılama günün ne zaman onun öncesinde belki söyler.Benim doktorum hiç bu konu bakkında bişey söylemedi bende sormayı unuttum açıkcası
Asilama oncesi soyluyorlar canim. 3 gun oncesine kadar esinin bosalmamis olmasi gekiyorBenim doktorum hiç bu konu bakkında bişey söylemedi bende sormayı unuttum açıkcası
Şuanda kontrol ediyor yumurtaların büyümesini bekliyor sanırım tarih belli değilama bu süreci sen bilemezsin ki bilmediğin bişeyide soramazsın haklı olarak.bunu dr sana anlatmalıydı.aşılama günün ne zaman onun öncesinde belki söyler.
Belki erken olduğu için bişey söylememiş olabilir bende utanıyorum açıkcası soramayaAsilama oncesi soyluyorlar canim. 3 gun oncesine kadar esinin bosalmamis olmasi gekiyor
Canım naptın gittin mi doktora ?lady1234 L ls81 benim fsh yüksek ya ondan cok korkuyorum. Ama sanki ignenin icinde fsh la ilgili biseyler yaziyo ona iyi geliyo geliştiriyor gibi ama anlamadim tabi :)) yarin bana da muhtemelen dozaji yukselt diyecek dr. Bu arada hsg cektirdim ben mart gibi. Resmen öldüm acidan. Ki agriya dayanakliyimdir. Ama bu yikti beni ben boyle bisey gormedim. Cok şükür temiz cikti ama. Yaaaa hadi asilama da onun gibiyse (
Canım naptın gittin mi doktora ?
Hafta sonu çok yoğun oluyorlarGittim canim da dr la konusamadim ki ya. Cok yogundu. Hemsire ayni dozda devam et sali günü tekrar gel dedi. Demek ki bi sorun yok yani
Teşekkür ederim tatlım :) sen nasılsın bebişin nasıl :) sonunda aşılama yapılacak :) kaç aydır bekliyorum :) şimdi yumurta takibi yapıyor doktor yumurtalar istenilen olgunluğa geldiğinde aşılama yapacak
Hiç utanma canım. Sonuta bu bizim hayatımızla ilgili bir süreç. Başta ben de çekiniyordum ama o kadar hassas bir süreç ki her şey çook önemli. O yüzden sor tatlım. Ama zaten şimdiden bişey demez daha erken çünkü. Bana da son kontrole gittiğimde ve aşılama yapacağımızı söylediğinde bunu da söyledi.Belki erken olduğu için bişey söylememiş olabilir bende utanıyorum açıkcası soramaya
İyiyiz şükür canım 10 haftalık olduk :)Teşekkür ederim tatlım :) sen nasılsın bebişin nasıl :) sonunda aşılama yapılacak :) kaç aydır bekliyorum :) şimdi yumurta takibi yapıyor doktor yumurtalar istenilen olgunluğa geldiğinde aşılama yapacak
Hayırlı olsun canım.. Allah beraberinde olsun inşallahhh çok güzel sonuçlarla tamamlanır herşey..slm kızlar bende bugün dr.la görüştüm cuma günü hsg çekilecek ardından aşılama yada tüp bebek
inş.canım çok sağol.ilk aşılama tutmayınca ikincisini yaptırmadan önce bi film çektirmek istedim.eğer kanallar kapalıysa mecbur tüp bebek inş.açıktır aşılamayla bebek sahibi olurum.çokta korkuyorum ağrılı olursa dayanabilir miyim die.rabbim burada bekleyen hepimize en kısa zamanda bebişlerimizi nasip etsin.Hayırlı olsun canım.. Allah beraberinde olsun inşallahhh çok güzel sonuçlarla tamamlanır herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?