Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım aşılama inan bana muayeneden bile kolay. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür ama birkaç dakika sürdü ve bittiğinde doktor ne zaman başlayacak diye bekliyordum. Hiiç bir zorluğu yok çook bsit bir işlem. Ultrasondan daha kolay inan

Hsgde cihaz çok önemli ağrısız olan yeni cihazları tercijih etmek gerekiyor. Korkutmak istemem ama tahminime göre aynı şekilde spermler enjekte ediliyor :)

ciddi misin ben çok korkuyorum yaa benim aşılamada çok zor oldu kanamalı oldu bide dr.o incecik çubuğu zor soktu.o bile dedi ilk defa böyle şey başıma geliyor die.

bu süreçte dr.tarih veriyor canım.o tarihlerin dışına çıkma.aşılama günü eşinin sperm kalitesini etkiliyor çünkü.aşılamadan sonra da ilişki tarihi veriyor.

ciddi misin ben çok korkuyorum yaa benim aşılamada çok zor oldu kanamalı oldu bide dr.o incecik çubuğu zor soktu.o bile dedi ilk defa böyle şey başıma geliyor die.
Gerçekten ben hiç bişey hissetmedim :s korkulacak hiç bişi yok bi kaç saniye sürüyor zaten hemencik bitiveriyor işlem bide benim çekindiğim hsg çihaz son teknolojiydi ağrısız hsg olarak geçiyordu eski sistemlerde genelde ağrı oluyor diyorlar bide ağrı eşiğiyle alakalı sanırım kendini çok kastıysan belki o yüzden öyle olmuş olabilir bazen muayenede bende oluo kasılmadığımda acı yok kendimi kastığımda acı hissediom

bu süreçte dr.tarih veriyor canım.o tarihlerin dışına çıkma.aşılama günü eşinin sperm kalitesini etkiliyor çünkü.aşılamadan sonra da ilişki tarihi veriyor.
Benim doktorum hiç bu konu bakkında bişey söylemedi bende sormayı unuttum açıkcası

ama bu süreci sen bilemezsin ki bilmediğin bişeyide soramazsın haklı olarak.bunu dr sana anlatmalıydı.aşılama günün ne zaman onun öncesinde belki söyler.
Şuanda kontrol ediyor yumurtaların büyümesini bekliyor sanırım tarih belli değil

Canım naptın gittin mi doktora ?

Gittim canim da dr la konusamadim ki ya. Cok yogundu. Hemsire ayni dozda devam et sali günü tekrar gel dedi. Demek ki bi sorun yok yani
Hafta sonu çok yoğun oluyorlar dediğin gibi bi problem yok demek ki istediği gibi cvp vermiş 1 er gün arayla devam ediyoruz hayırlısı bakalım denk gelicek mi aşılamamız :)

Belki erken olduğu için bişey söylememiş olabilir bende utanıyorum açıkcası soramaya
Hiç utanma canım. Sonuta bu bizim hayatımızla ilgili bir süreç. Başta ben de çekiniyordum ama o kadar hassas bir süreç ki her şey çook önemli. O yüzden sor tatlım. Ama zaten şimdiden bişey demez daha erken çünkü. Bana da son kontrole gittiğimde ve aşılama yapacağımızı söylediğinde bunu da söyledi.

İyiyiz şükür canım 10 haftalık olduk :)
İnşallah kavuşursun sen de bebeğine herşey yolunda gider de..

Hayırlı olsun canım.. Allah beraberinde olsun inşallahhh çok güzel sonuçlarla tamamlanır herşey..
inş.canım çok sağol.ilk aşılama tutmayınca ikincisini yaptırmadan önce bi film çektirmek istedim.eğer kanallar kapalıysa mecbur tüp bebek inş.açıktır aşılamayla bebek sahibi olurum.çokta korkuyorum ağrılı olursa dayanabilir miyim die.rabbim burada bekleyen hepimize en kısa zamanda bebişlerimizi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…