Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canımm çoook teşekkür ederim.. Ne güzel dedin gözlerim doldu.. inşallah bebeğim tutunur bana... karmakarışık duygular içindeyim gerçekten ve umarım dediğin gibidir canım.. Benim yumurtalarımın büyümesi bir mucize gibi biliyor musun. Ben aşılama safhasına gelebildiysem eminim herkes gelebilir. Ama sanırım son kullandığım iğne işe yaradı ve bir anda yumurtam olgunlaştı çok şükür.. Aşıla hiiiiç acımadı canım. Benim ağrı eşiğim çoook düşüktür pek kıymetlidir canım:) ama inan vajinal muayeneyi daha fazla hissediyorsun. Birkaç dakika sürdü zaten ve hemen bitti. 2 gündür evde dinleniyorum. Bel ağrım, hafif kasık ağrım var. Meme uçlarımda bayağı ağrı var ve en önemlisi halsizim hep yatasım var karnım şiş gibi hissediyorum Şişlik sıkıntı veriyor. Ama aşılamadan olduğunu sanmıyorum canım. İğnelerden ve hormonlardan büyük ihtimal. Yani aşılama sonrası büyük bir sıkıntı yaşamıyorsun hiç tedirgin olunacak bir durum değil.. Umarım eeeennn kısa zamanda senin de yumurtalıkların gelişir ve aşılamanı olursun tatlım.. Sonra burdan mutluluğumuzu pylaşır, bekleyen herkese umut oluruz:))

İçini rahat tut. Allahın izniyle bi problem olmıycaktır elbetteki. Doktorun bişeyden şüphelenmemiş demekki o yüzden istememiş olabilir. Benim ilk muayenemde sıvı birikimi olmuş azıcık o yüzden şüphelenip test istemişti dr ve söylediği gibide risk faktörünü sonuç dopruluyor dedi. Bu risk aslında tüm pko ve ilaç kullananlarda olabilen bişey ilaç yan etkkilerine baktığınızda da yazıyor zaten. Önemli olan vücudun verdiği tepkileri takip edebilmek. Aşılamanız hayırlı olsun. İnşallah güzel haberlerle

dün kontrolümü oldum herşey güzel yumurtaların büyümesini beklicez şimdide ptesi tekrar kontrolüm var klomen kullanmaya devam heyecanlı bekleyişlere devam :)

Ohh iyi bari dogru yoldayim o zaman ben de :)) bakalım ne diyecek dr yarin sana. Kac mm olduğunu öğren mutlaka
Şimdi drdan çıktım sağda 10 solda 9mm dedi doktorum oldukçada fazla yumurtan oluşmuş nerdeyse tüp bebeğe yetecek kadar yumurtan var dedi. İlacımın dozunu arttırdı 100ml kullanacakmışım pazartesi günü tekrar kontrol edicekmiş. 75ml bana yetmemiş ama diyo pazartesi gününe kadar birden yumurtaların gelişebileceğini söyledi o yüzden dozunu yavaş yavaş arttıracakmış rapor olayınıda hallettim şükür

dün kontrolümü oldum herşey güzel yumurtaların büyümesini beklicez şimdide ptesi tekrar kontrolüm var klomen kullanmaya devam heyecanlı bekleyişlere devam :)
Bende pazartesi tekrar kontrole gidicem :) Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Sabah sabah ne guzel seyler okudum masallah sizee.. rabbim bu mubarek cuma gününün hatrina dualamizi kabul eder insallah. Ee zamaninda gelisirse tahmini ne zaman olur aşılama acaba

hadi bakalim o zaman ilk guzel haberi senden alicaz insallah. Korkulacak bisey yok biliyorum ama heyecanimi bastiramiyorum bi türlü :)) Rabbim emeklerimizi elimize vermesin. Bugune kadar hic olumsuz dusunmedim. Evet cok uzuldum cok yıprandim ama asla kotu dusunmedim. Bizim de sinavimiz buymus demek ki. Sen de icini ferah tut olacak insallah

Sabah sabah ne guzel seyler okudum masallah sizee.. rabbim bu mubarek cuma gününün hatrina dualamizi kabul eder insallah. Ee zamaninda gelisirse tahmini ne zaman olur aşılama acaba
Amin inşallah :) darısı yarın senin başına :) bakalım senin için neler söyleyeecek drun :) benim dr pazartesi tekrar bakıcak sonra bence bi kez daha çağırır gibi çünki gün aşırı 3 kez çağırcam demişti bana önceden sonra artık çatlatma ipnesi vs aşılamaya geçer sabırım yani tahmini söylüyorum :) hafta sonuna doğru sürer mi bilemedim :) ben dra çalışmayı sormayı unuttum ya bu süreçte devam edicez mi yoksa beklicez mi ben bilemedim :s

İçini ferah tut canım gerçekten çoook basit bir işlem.. Ama inan bunu heyecanı bile güzel:)) Umutla beklemek ne kadar zorsa bir o kadar d enteresan heyecanlı ve keyifli:) İnşallah hepimiz alıcaz güzel haberlerimizi.. Olumsuz düşünmemen harika bence, olumlu çekmek ve iyi görmek iyi düşünmek o enerjiyi yaymak her şeyden önemli..

doktordan sonra mutlaka yaz. İyi haberleri bekliyor olucaz..

inallah pazartesi çok güzel haberle alıcan lady1234:)) Bana da öyle oldu. 11mm'de takılı kaldı hatta doktorum bile keyifsiz ve sıkıntılıydı durumumla ilgili. Ve pazartesi bir gittim MUCİZE:))) Hep yumurtam gelişmiş hem de 2 yumurta daha oluşmuş. Ve dediğim gibi benim yumurtam gelişmişse eminim herkesi gelişir .. Haberlerini bekliyoruz canım..

Çok teşekkür ederim umut oldun bana vallahi ne yalan söyliim canım sıkıldı birazcık büyümediler diye :) merak ettiğim bişey var sadece aşılamaya ne zaman geçiliyor? Bide bu süreci değerlendirmek gerekiyormu yoksa aşılamayı beklemelimiyiz ?

hiiiç canını sıkma canım.. benim gerçekten çoook inatçı pko var ve zor bir vakkayım. Ama süreç boyunca enteresan bi güven ve iyilik hali ardı üstümde:) inan bu çoook önemli canım. Telaş yapma. Benimki uzun prosedür yapıldı. Yani en düşük dozdan 37,5 ml olark başladı 13 ekimde. sonra geçen haftaya kadar olmadı ve merionala geçtik 150 ml'yi ikiye böldürdü. Yani bir kutusu iki günde bitti, günlük 75 ml oldum. Yumurtan 18 mm olduğu anda aşılamaya hazır oluyosun. Yani en az 18 mm olmalı yumurtalıklarımız. Ben bu hafta pazartesi gittiğimde 18,5 olmuştu. O akşam bana saat akşam 22:00'de çatltma ğnesi verdi, salı hiçibişey yapmadık, çarşamba sabahı saat 11:00 gibi aşılamam oldu tatlım. Süreç böyle işliyor. Biz açıkçası değerlendirmedik çünkü en son 11 mm olduğu için zaten yumurtam olgunlaşmamıştı ve tutamazdı.. Ama tabii denemekte zarar yok:) Kimi doktor aşılamadan sonra ilişki öneriyor mesela ama benimki kesnlikle hayır dedi. Hijyen herşeydn önemli dedi.. Her doktor başak bişi diyo işte bu da kafa karıştırıyor maalesef.. Ama biz doktorun dediğine göre hareket ediyoruz canım. Yani 15 gün sonuç belli olana kadar birlikte olmicaz :)

slm kızlar bende yarın 2.aşılamayı görüşmek için dr.a gideceğim.mayıs gibi denemiştik olmadı.bişey sormak istiyorum.hsg filmi çektirdiniz mi.benden drr.um hiç böyle bişey istemedi ama buradan okuduğum kadarıyla eğer tüpler tıkalıysa aşılamanın hiç bir yararı olmuyormuş.ben film çektirmeyi isteyeceğim ama çokta korkuyorum ağrılı oluyormuş.benim aşılamada biraz sorunlu olmuştu.dr rahime çok zor girdi.

Bendeki pkoda çok inatçı çok ileri seviyede olduğunu söylüyor doktorum genç kızlığımdan beri hep problem yaşadım hala devam :) hayırlısıyla inşallah bebeğiniz tutunur. Bu cuma günün hürmetine beklediğiniz mucizenize kavuşursunuz inşallah. Vallahi bende daha pozitifim çok yıpratıcı bir süreç yaşadım diyorum ki bu kez sanki olacak :) inşallah hislerimde beni yanıltmaz çünkü ilk defa herşey ben planmadan devam ediyor. Benim yumurtaların 18mm olması için 1 hafta daha zaman geçecek gibi ozmn haftaya anca yapılır aşılamam tahminen. Bugün bi kaç kişiden de duydum tanıdıklardan aşılama sayesinde hamile kalan umut oldular bana :) şimdi heycanlı bekleyişler içerisinde yolumuza devam :)

Amiiiiin canım amin.. Hepimiz kavuşuruz inşallah.. Ve dediğin gibi heyecanlı bekleyiş, umut, pozitif enerji ve sabrl yol devam:))

merhaba canım. Benim doktorum da tüplerime bakmadı. Açıkçası bu konuda içim de rahat diil. Belki hiçbir sorun yok ama tıkalıysa eğer sıkıntı tabii ki.. Duyduğum kadarıyla çok ağrılı değilmiş. Zaten ağrı yaparsa tıkalı olduğundan yaparmış

tık

Ben hsg çekildim. Vallahi hiç ağrı sızı olmadı bende çok korkarak gitmiştim bi kaç saniyede bitiverdi hiç anlamadım bile. Korkulacak bişey yok hele bide aşılama yaptıysanız hiç korkmayın çünkü aynı şeyi yapıyolar aslında :)

lady1234 L ls81 benim fsh yüksek ya ondan cok korkuyorum. Ama sanki ignenin icinde fsh la ilgili biseyler yaziyo ona iyi geliyo geliştiriyor gibi ama anlamadim tabi :)) yarin bana da muhtemelen dozaji yukselt diyecek dr. Bu arada hsg cektirdim ben mart gibi. Resmen öldüm acidan. Ki agriya dayanakliyimdir. Ama bu yikti beni ben boyle bisey gormedim. Cok şükür temiz cikti ama. Yaaaa hadi asilama da onun gibiyse (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…