Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Banada menegın 75 verdi 2 kutu günde 2 doz 44 tl fark verdim rapor cıkardı doktor oyle aldım cok iyi oldu ta inş bu sefer herşey iyi olur ya

Banada menegın 75 verdi 2 kutu günde 2 doz 44 tl fark verdim rapor cıkardı doktor oyle aldım cok iyi oldu ta inş bu sefer herşey iyi olur ya
benim günde 1 defa 75 ünite birtoz bir su şeklinde verdi hastanede yaptırdım hep kalçadan akşamları her gün aynı saatte senin sabah akşammı iki dozolduğuna göre

benim günde 1 defa 75 ünite birtoz bir su şeklinde verdi hastanede yaptırdım hep kalçadan akşamları her gün aynı saatte senin sabah akşammı iki dozolduğuna göre
Ben 150 vurdurdum 2 ıgneyi bir defada hergün 1 defa cnm toz su bir ilaç ewet kalcamda agrıdı ya

Ben 150 vurdurdum 2 ıgneyi bir defada hergün 1 defa cnm toz su bir ilaç ewet kalcamda agrıdı ya
evet ağrıyor benimbide b 12 iğnelerim vardı 10 tane çatlatma iğnesiyle beraber bir aşılamada 11 iğne oldum iki ayda toplam 32 iğne hala yerleri belli a bide ne diycem dua topiklerinde katılmak istersen listelerde bitenlervar yeni kişi alımları başladı

Nerde alımlar bakim cnm
HACETLERİMİZ İÇİN TOPLUCA YA FETTAH HATMİ YAPALIMMI başladı iki gündür DUALARLA GELECEK BEBEKLERİMİZE HEP BERABER DUA EDELİM yarın başlıyor
HZ İBRAHİMİN DUASI EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUYORUZ perşembe liste yenileniyo bi kaçtane daha var onlarda on güne yenilenir

Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen

Rabbim buyurdu ki:“Size kendi aranızdan öyle bir peygamber geldi ki sıkıntıya düşmeniz O’na çok ağır gelir. Kalbi sizin için titrer, müminlere karşı pek şefkatli ve merhametlidir.”
ANAM BABAM SANA FEDA OLSUN YA RESÛLALLAH.Kutlu doğumun mübarek olsun.
HAYIRLI KANDİLLER

rkadaşlar spermler yıkanıp gelince hemen aşılama yapıldı mı benim aşılama yapılacağı sirada dr normal doğum hastasınin doğumu başladı o yüzden bizim spermler 15 dk falan bekledi birsey olur mu acaba birde siz progestan yada hele adetin kaçıncı günü başladını

canım bişey olmaz spermler yıkandıktan sonra iki saat süresi var dedi doktor benim ilk aşılamamda spermleri özelde yıkattık termos içine koydular şırıngayla verdiler yarımsaatlik bir yolculuktan sonra yarım saatte doktoru bekledik tabi senin gibi telaşlandık doktor iki saat süresi olduğunu söyledi başarısız oldu ama ikincide hemen yapıldı aşılama oda başarısız her şey kısmet on beş dakika hiç birşey sen telaş etme rahat ol progestan jel sormuşşun aşılama günü başlanıyor jel kullanıldıktan sonra biraz geziniliyorki vicut emsin jeli diyor doktorlar

Salı aşılama yaptirdim bekliyorum beklemek çok zor
Ya hadi hayırlısı bende 5 gün oldu ilaç kullanıyorum bugun gittim doktora 2 yunurtam oluşmus degerim 300 cıkmıs iyi yani bakalım nezaman olcak benimde ya aşılamada acı hissettin mi zormu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…