bu gün kaçıncı gündesinAma memelerin hassasiyeti disinda hic birsey kalmadi nerdeyse kixlar..o bile azaldi hatta.kasiklarim sert o da regl olucam ondandir.sag tarafta sanki cekme yapiyor yamuk oturunca bile agriyor orasi.neyse iki gune hersey belli olur..off be gel de dusunme hadii..
Canım normalde aşılama günü sayılmıyor ama ztn büyük ihtimalle 12. gün belli olduğu için aslında çok da fark etmiyor. Ama yine 15. günü beklemende fayda var diye düşünüyorum ben çünkü 13. gün çıkmayıp da 15. gün çıkanları duymuştumArkadaslar Doktorum bana 15 gün sonra test yap dedi .. Aşılama günü buna dahil mi sizce. Yoksa ertesi günden mi başlamalıyım
Selam canım. Benim sancılı geçmedi ama çok yoğun bir şekilde regl oldum. Normalde az olur ve kısa sürer ama bu sefe 6 gün fln sürdüselam kızlar uzun süredir giremedim. hepiniz iyisinizdir insallah. benim ilk asılamam tutmamıştı sonrasında regli dönemim çok sancılı geçti normalmidir acaba benim gibi olan varmı. sanki progestoron jel içimde toplanmış ve hep onları attım pıhtı pıhtı. ocakta insallah ikinci aşılama olacak doktor bir ay ara verdi. ben hemen olsun istedimde beklemek daha iyimiş sanırım.
Benim felaket sancili gecti gecen ay reglim.ilk asilamada progesteron kullanmadim ama ona ragmen pihti pihti agrili sancili ve miktari cok bir regl donemi gecirdim.simdi ikinci asilama sonucu bekliyorum hayirlisiyla.ben ara vermeden basladim ikinciye.doktor bi sorun gormedi.ama bu da tutmazssa 3.asilamaya ocak ya da subat gibi dusunuyorum.selam kızlar uzun süredir giremedim. hepiniz iyisinizdir insallah. benim ilk asılamam tutmamıştı sonrasında regli dönemim çok sancılı geçti normalmidir acaba benim gibi olan varmı. sanki progestoron jel içimde toplanmış ve hep onları attım pıhtı pıhtı. ocakta insallah ikinci aşılama olacak doktor bir ay ara verdi. ben hemen olsun istedimde beklemek daha iyimiş sanırım.
Asilama gununu saymazssak 13.gun bugun.bu gün kaçıncı gündesin
Cok az kaldi canimm hadi bakalimmmm :)))Asilama gununu saymazssak 13.gun bugun.
İnsanlar da kafamı karıştırıyor benimbende üst üste yaptım aşılamayı ekim ve kasım ikiside tutmadı ikisindede farklı farklıydı belirtilerim dediğin gibi ikincide birazdaha alışıyorsun heyecan gidiyor inşallah bu defa tutunur bebişin dün hastanede sordum beraber aşılama olduğum kişiler vardı iki tanesinin tutmuş ne sevindim her şey kısmet zamanını bekliyor hayırlı gelsinler geç olsun güç olmasın
Sakın belirtilere takılma Canım ne umutlan ne umutsuz ol. Aşılama tuttu tutmadı derken ruh sağlığımız da bozulacak. E o bozulunca çocuk zaten olmuyor. :)Asilama gununu saymazssak 13.gun bugun.
canım hoş geldin nasılsın biz beraberdik seninle benimde sonuç negatif oldu histereskopi yapacaz dedi doktorum bütün tahlilleri tamamlayıp ön anestezi raporunu aldım bitti bu gün veya yarın olacaktı boş yatak yokmuş ameliyatlar da doluymuş birdahaki adet sonrasına kaldı histereskopi eğer yaptırırsak şubatı bulucak 3. aşılamamız ozamana kadar dinlenicem bu arada bu gün bir yere kurana gittim oradaki hoca kadın aynı zamanda ebe gibi bişeymiş bana baktı yere uzandım göbek deliğimin üstüne eliyle bastırdı giysilerimin üstünden tarifsiz bir acı hissettim çekti elini tekrar bastırdı acı okadar yoktu ve bana senin kanallarında tıkanıklık varmış rahim dönmüş dedi bu şekilde bebeğin olmazdıki niye aşılamadan önce gelmedin dedi ve açtığını söyledi aşılamaya gerek kalmayacak ALLAHIN izniyle dedi ve çabuk açıldı çoğu insanın böyle olmuyor dedi ne bileyim ALLAH diyene eyvallah diyoruz bakalım nolucak veçok şaşkınım o acı şaşırttı beni yine mektup gibi yazdımselam kızlar uzun süredir giremedim. hepiniz iyisinizdir insallah. benim ilk asılamam tutmamıştı sonrasında regli dönemim çok sancılı geçti normalmidir acaba benim gibi olan varmı. sanki progestoron jel içimde toplanmış ve hep onları attım pıhtı pıhtı. ocakta insallah ikinci aşılama olacak doktor bir ay ara verdi. ben hemen olsun istedimde beklemek daha iyimiş sanırım.
Ne bileyim canım insan umutsuz olunca herşeye sarılıyor işte.ama rahim de göbek deliğinin arkasında değil ki kasıklara yakın bir yerde.bi de rahim dönük olsa görünürdü zaten kontrolde.bi sürü cihazlarla bakıyorlar bize biliyorsun işte.dini duyguları sömüren çok insan var.boşver onları ama olursa da mucize olur seviniriz canım benim.eğer daha önceden hamilelik oldursa zaten rahim dönüyor otomatik olarak.anneminde rahmi dönükmüş seneler önce doktor söylemiş ama 3 tane çocuk dünyaya getirdi.. :)) hadi hayırlısı diyelim..canım hoş geldin nasılsın biz beraberdik seninle benimde sonuç negatif oldu histereskopi yapacaz dedi doktorum bütün tahlilleri tamamlayıp ön anestezi raporunu aldım bitti bu gün veya yarın olacaktı boş yatak yokmuş ameliyatlar da doluymuş birdahaki adet sonrasına kaldı histereskopi eğer yaptırırsak şubatı bulucak 3. aşılamamız ozamana kadar dinlenicem bu arada bu gün bir yere kurana gittim oradaki hoca kadın aynı zamanda ebe gibi bişeymiş bana baktı yere uzandım göbek deliğimin üstüne eliyle bastırdı giysilerimin üstünden tarifsiz bir acı hissettim çekti elini tekrar bastırdı acı okadar yoktu ve bana senin kanallarında tıkanıklık varmış rahim dönmüş dedi bu şekilde bebeğin olmazdıki niye aşılamadan önce gelmedin dedi ve açtığını söyledi aşılamaya gerek kalmayacak ALLAHIN izniyle dedi ve çabuk açıldı çoğu insanın böyle olmuyor dedi ne bileyim ALLAH diyene eyvallah diyoruz bakalım nolucak veçok şaşkınım o acı şaşırttı beni yine mektup gibi yazdım
Ahh canım bi yapabilsem keşke..ama Regl gelecek sanki...Sakın belirtilere takılma Canım ne umutlan ne umutsuz ol. Aşılama tuttu tutmadı derken ruh sağlığımız da bozulacak. E o bozulunca çocuk zaten olmuyor. :)
Aşılamada şansımız az olduğu doğru ama sıfır değil ve doğala en yakın daha kolay..biraz da yaşla ilgili bence..35 yaş tüp bebek için önemli bir sınır eğer bu yaşlardaysan ya da geçtiysen vakit kaybetme ama hala varsa zamanın neden denemeyesin ki.hem senin için hem de bütçe için en iyisi ..ben 33 yaşındayım yakın zamanda 34 olucam iki kere denedim olmadı ise bir kere daha denemek istiyorum çünkü her seferinde şansın da artıyor..ama en çok denemek istememin sebebi tüp bebek için hazırlık .. Tüp bebeğin tutma ihtimalini arttırıyor. Ama yine de sen içindeki sesi dinle canım..henüz Rahmi'ne düşmemiş olsa da bebeğin senin vereceğin kararı bekliyor..her şey için zamana ihtiyaç var.ve sabıra tabii.gün bile doğmak için Zaman'ını bekliyor.İnsanlar da kafamı karıştırıyor benimdoktorun iyi değil burada vakit kaybetme Bursa'ya tüp bebek merkezlerine git diyorlar. Beni ancak siz anlarsınız aslında buradaki arkadaşlarla derdimiz ortak. Ben teslimiyetliyimdir nasipte var ise olacaktır inşallah. Yani kün fe yekün. Doktor en iyisi de olsa veren Allah.
Haklısın canım katılıyorum sana sömüren çok insan var..Ne bileyim canım insan umutsuz olunca herşeye sarılıyor işte.ama rahim de göbek deliğinin arkasında değil ki kasıklara yakın bir yerde.bi de rahim dönük olsa görünürdü zaten kontrolde.bi sürü cihazlarla bakıyorlar bize biliyorsun işte.dini duyguları sömüren çok insan var.boşver onları ama olursa da mucize olur seviniriz canım benim.eğer daha önceden hamilelik oldursa zaten rahim dönüyor otomatik olarak.anneminde rahmi dönükmüş seneler önce doktor söylemiş ama 3 tane çocuk dünyaya getirdi.. :)) hadi hayırlısı diyelim..
Ne kadar güzel dedin canım.. Gün bile doğmak için zamanı bekliyor.. İnanmak ve sabretmek..Aşılamada şansımız az olduğu doğru ama sıfır değil ve doğala en yakın daha kolay..biraz da yaşla ilgili bence..35 yaş tüp bebek için önemli bir sınır eğer bu yaşlardaysan ya da geçtiysen vakit kaybetme ama hala varsa zamanın neden denemeyesin ki.hem senin için hem de bütçe için en iyisi ..ben 33 yaşındayım yakın zamanda 34 olucam iki kere denedim olmadı ise bir kere daha denemek istiyorum çünkü her seferinde şansın da artıyor..ama en çok denemek istememin sebebi tüp bebek için hazırlık .. Tüp bebeğin tutma ihtimalini arttırıyor. Ama yine de sen içindeki sesi dinle canım..henüz Rahmi'ne düşmemiş olsa da bebeğin senin vereceğin kararı bekliyor..her şey için zamana ihtiyaç var.ve sabıra tabii.gün bile doğmak için Zaman'ını bekliyor.
Ben de 31 yaşındayım aslında yaş da önemli değil doğurganlık hormonlarımız iyiyse tutacaktır inşallah. Babam annemin vefatından sonra evlendi eşi 38 yaşında ve bir bebeklileri oldu. Düşünsenize ben çocuk sahibi olmaya uğraşırken bir kardeşim oldu.Aşılamada şansımız az olduğu doğru ama sıfır değil ve doğala en yakın daha kolay..biraz da yaşla ilgili bence..35 yaş tüp bebek için önemli bir sınır eğer bu yaşlardaysan ya da geçtiysen vakit kaybetme ama hala varsa zamanın neden denemeyesin ki.hem senin için hem de bütçe için en iyisi ..ben 33 yaşındayım yakın zamanda 34 olucam iki kere denedim olmadı ise bir kere daha denemek istiyorum çünkü her seferinde şansın da artıyor..ama en çok denemek istememin sebebi tüp bebek için hazırlık .. Tüp bebeğin tutma ihtimalini arttırıyor. Ama yine de sen içindeki sesi dinle canım..henüz Rahmi'ne düşmemiş olsa da bebeğin senin vereceğin kararı bekliyor..her şey için zamana ihtiyaç var.ve sabıra tabii.gün bile doğmak için Zaman'ını bekliyor.
Bence 14.günü bekle canım.Kızlar aşılamanın 10. günü kan testi değeri 2. Yok mu demek oluyor şimdiAşılama dışında ilişki olmadı maalesef
Tesekkurler cevap icin canim. HayirlisiiiiBence 14.günü bekle canım.
evet haklısın bende pek bu durumlara sıcak bakan biri deilim akrabaların ısrarıyla baktırdım herangi bir para ödemedim bide eliyle bastırdığında korkunç bir acı hissettim sanki lavaboya pompa yapmış gibi rahimde o baskıyı hissetmem şaşırttı beni doğrusu bide yaklaşık bir yıldır gidiyorum çeşit çeşit yerlerden geçtim rahim filmi dahil iki aydırda rahat 10 defa alttan ultrason oldum polibi gören en son doktor oldu ona rağmen başka bir doktora denk gelmiştim polip varmış histereskopi yapacak felanca doktor dediğimde ultrasondan baktı bişey diyemedi hocamız demişse doğrudur diye bildi ve defalarca bakan doktor aa bu zamana kadar neden farkedilmemiş dedi sizde baktınız bana dediğimde bişey diyemedi doktor halimiz okadar vahimki işimiz ALLAHA kalmış durumda doktorlara ne kadar güvenebiliyoruz ki rahim filminin sonucuna bile tam emin olamadılardıNe bileyim canım insan umutsuz olunca herşeye sarılıyor işte.ama rahim de göbek deliğinin arkasında değil ki kasıklara yakın bir yerde.bi de rahim dönük olsa görünürdü zaten kontrolde.bi sürü cihazlarla bakıyorlar bize biliyorsun işte.dini duyguları sömüren çok insan var.boşver onları ama olursa da mucize olur seviniriz canım benim.eğer daha önceden hamilelik oldursa zaten rahim dönüyor otomatik olarak.anneminde rahmi dönükmüş seneler önce doktor söylemiş ama 3 tane çocuk dünyaya getirdi.. :)) hadi hayırlısı diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?