Sol kasığımda ara ara batma hissi oluyor. Ve karnım taş gibi. İlk aşılamam olduğu için bende çok heyecanlı ve tedirginim.Bende 4 kasimda oldum beklemedeyim bi belirtiniz var mı ??
Evet benimde ilk aşılamamSol kasığımda ara ara batma hissi oluyor. Ve karnım taş gibi. İlk aşılamam olduğu için bende çok heyecanlı ve tedirginim.Sizin de ilk aşılamanız mı
Aaa evet fena halde gaz bendede var. Doktorum 15. Günden sonra test yapabileceğimi söyledi. İğnelerle mi büyüttünüz yumurtalarınızı ? Ben gonalf ve otrivelle kullandım.Evet benimde ilk aşılamamsağ sol ara ara kasık batmaları oluyor bende de bir de gaz hala ilaclarin etkisi gibi testi ne zaman yapacaksınız
Evet ignelerle büyüttük meriofert ve otrivelle birde ben estrofem diye bi ilacta kullandim rahim kalinligi icin aşilamadan sonra kesti onu 1 gün yattim sonra normal hayata döndumAaa evet fena halde gaz bendede var. Doktorum 15. Günden sonra test yapabileceğimi söyledi. İğnelerle mi büyüttünüz yumurtalarınızı ? Ben gonalf ve otrivelle kullandım.
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırızEvet ignelerle büyüttük meriofert ve otrivelle birde ben estrofem diye bi ilacta kullandim rahim kalinligi icin aşilamadan sonra kesti onu 1 gün yattim sonra normal hayata döndum
Vajinal ultrasonla yapılıyor maalesef. Dışardan ultrasonla yumurtaların büyüklüğünün anlaşılmadığını biliyorumSelam hanımlar bişi soracağım yumurta takibini vajinal ultrsan ile mi görüyor doktorlar yoksa dışardan ultrsonla da takip ediliyor mu?
Progesteron değerin düşük değil. Gebelikte progesteron değeri artıyor. Umarım gebesindirMerhaba kızlar bende 3 kasımda aşılama oldum bugün adetimin 20.günü progesteron değerime bakıldı 22.90 cıktı. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı henüz doktoruma gösteremedim.
Amin canım. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir elbetKizlar bende bugün doktordaydım çarşamba günü asıla yapılacak çok heyecanliyim hakkımızda hayırlısı insallah
Inşallah canm yaAmin canım. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir elbet
Inşallah inşallah öyledir hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler alalımProgesteron değerin düşük değil. Gebelikte progesteron değeri artıyor. Umarım gebesindir
canımm bende 6 sında asılama oldum. progesteron yuksek olması yumurtlamanın ve hamılelıgın oluştuguna ısaret dıye bılıyrum banada doktorum ıstersen haftaya progesteron baktırabılırsın demıstıMerhaba kızlar bende 3 kasımda aşılama oldum bugün adetimin 20.günü progesteron değerime bakıldı 22.90 cıktı. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı henüz doktoruma gösteremedim.
hadı hayırlısı olsun canımmmmKizlar bende bugün doktordaydım çarşamba günü asıla yapılacak çok heyecanliyim hakkımızda hayırlısı insallah
Inşallah gebelik vardır beklemedeyim bendecanımm bende 6 sında asılama oldum. progesteron yuksek olması yumurtlamanın ve hamılelıgın oluştuguna ısaret dıye bılıyrum banada doktorum ıstersen haftaya progesteron baktırabılırsın demıstı
inşallaahhh canm ınsallaahh vardrInşallah gebelik vardır beklemedeyim bende
inşallaaahh amınnnInşallah gebelik vardır beklemedeyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?