Aşılama KASIM AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Orito

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
17
10
3
28
Kızlar, ilk aşılamamı Kasım 1' de oldum ve bekleme sürecindeyim. Bugün 8. Gün ve günler geçmek bilmiyor. İnşallah isteyen herkes bebişlerine kavuşur. Sizde gelin birbirimize destek olalım

Bende 4 kasimda oldum beklemedeyim bi belirtiniz var mı ??

Sol kasığımda ara ara batma hissi oluyor. Ve karnım taş gibi. İlk aşılamam olduğu için bende çok heyecanlı ve tedirginim. Sizin de ilk aşılamanız mı
Evet benimde ilk aşılamam sağ sol ara ara kasık batmaları oluyor bende de bir de gaz hala ilaclarin etkisi gibi testi ne zaman yapacaksınız

Evet benimde ilk aşılamam sağ sol ara ara kasık batmaları oluyor bende de bir de gaz hala ilaclarin etkisi gibi testi ne zaman yapacaksınız
Aaa evet fena halde gaz bendede var. Doktorum 15. Günden sonra test yapabileceğimi söyledi. İğnelerle mi büyüttünüz yumurtalarınızı ? Ben gonalf ve otrivelle kullandım.

Aaa evet fena halde gaz bendede var. Doktorum 15. Günden sonra test yapabileceğimi söyledi. İğnelerle mi büyüttünüz yumurtalarınızı ? Ben gonalf ve otrivelle kullandım.
Evet ignelerle büyüttük meriofert ve otrivelle birde ben estrofem diye bi ilacta kullandim rahim kalinligi icin aşilamadan sonra kesti onu 1 gün yattim sonra normal hayata döndum

Evet ignelerle büyüttük meriofert ve otrivelle birde ben estrofem diye bi ilacta kullandim rahim kalinligi icin aşilamadan sonra kesti onu 1 gün yattim sonra normal hayata döndum
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, bir an önce kavuşalım yavrularımıza

Selam hanımlar bişi soracağım yumurta takibini vajinal ultrsan ile mi görüyor doktorlar yoksa dışardan ultrsonla da takip ediliyor mu?

Selam hanımlar bişi soracağım yumurta takibini vajinal ultrsan ile mi görüyor doktorlar yoksa dışardan ultrsonla da takip ediliyor mu?
Vajinal ultrasonla yapılıyor maalesef. Dışardan ultrasonla yumurtaların büyüklüğünün anlaşılmadığını biliyorum

Merhaba kızlar bende 3 kasımda aşılama oldum bugün adetimin 20.günü progesteron değerime bakıldı 22.90 cıktı. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı henüz doktoruma gösteremedim.

Merhaba kızlar bende 3 kasımda aşılama oldum bugün adetimin 20.günü progesteron değerime bakıldı 22.90 cıktı. Ne demek oluyor bilgisi olan var mı henüz doktoruma gösteremedim.
Progesteron değerin düşük değil. Gebelikte progesteron değeri artıyor. Umarım gebesindir

canımm bende 6 sında asılama oldum. progesteron yuksek olması yumurtlamanın ve hamılelıgın oluştuguna ısaret dıye bılıyrum banada doktorum ıstersen haftaya progesteron baktırabılırsın demıstı

Inşallah gebelik vardır beklemedeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…