Aşılama KASIM AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum ilk iki üç gün sol kasığımda ağrı gibi batlamalar oldu ama artık hiç bir belirtim yok sizlerde belirti var mı ?

Merhaba canım 🤗 benim şuan 10. günüm ve bel ağrım başladı, 5-6 gün sol kasık ağrım oldu şuan da batma şeklinde ara ara oluyor. Hakkımız da hayırlısı artık 🙏
Bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum ilk iki üç gün sol kasığımda ağrı gibi batlamalar oldu ama artık hiç bir belirtim yok sizlerde belirti var mı
Bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum ilk iki üç gün sol kasığımda ağrı gibi batlamalar oldu ama artık hiç bir belirtim yok sizlerde belirti var m

Bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum ilk iki üç gün sol kasığımda ağrı gibi batlamalar oldu ama artık hiç bir belirtim yok sizlerde belirti var mı ?
Merhaba bende 3 kasımda aşılama oldum ilk 2 gün kasık ağrısı çektim sonra hiç bi belirtim olmadı bugün 10.gün hafiften bi bel ağrısı olmaya başladı.

Merhaba canım 🤗 benim şuan 10. günüm ve bel ağrım başladı, 5-6 gün sol kasık ağrım oldu şuan da batma şeklinde ara ara oluyor. Hakkımız da hayırlısı artık 🙏
Hayırlısı olsun inşllah pozitif olur belirti olmadığı için korkuyorum sizin kaç yumurtayla aşılama oldu boyutu nasıldı

Merhaba bende 3 kasımda aşılama oldum ilk 2 gün kasık ağrısı çektim sonra hiç bi belirtim olmadı bugün 10.gün hafiften bi bel ağrısı olmaya başladı.
İnşllah pozitiif olur belirti olmadığı için umutsuzum kaç yumurtayla aşılama oldu boyutları nasıldı

Merhaba bende 2 kasımda aşılama mı oldum. Dediğin gibi ilk defa bugün bende de bel ve sırt ağrısı başladı acaba adet mi olucaz yoksa aşılamamı tuttu test yapmaya da çok korkuyorum daha erken

Merhaba bende 2 kasımda aşılama mı oldum. Dediğin gibi ilk defa bugün bende de bel ve sırt ağrısı başladı acaba adet mi olucaz yoksa aşılamamı tuttu test yapmaya da çok korkuyorum daha erken
Bende bilmiyorum canım, bekleyip görücez. Evet daha erken bende test yapmadım, en azından 15 gün geçmiş olması gerekiyor. Ama insan zor sabrediyor gerçekten 😔 İnşallah hepimiz hamileyizdir 🙏

Bende bilmiyorum canım, bekleyip görücez. Evet daha erken bende test yapmadım, en azından 15 gün geçmiş olması gerekiyor. Ama insan zor sabrediyor gerçekten 😔 İnşallah hepimiz hamileyizdir 🙏
Bana doktorum 12. Gün dolunca test yapabilirisin dedi ama oda pazar gününe geliyor cuma kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum

Bende bilmiyorum canım, bekleyip görücez. Evet daha erken bende test yapmadım, en azından 15 gün geçmiş olması gerekiyor. Ama insan zor sabrediyor gerçekten 😔 İnşallah hepimiz hamileyizdir
Bana doktorum 12. Gün dolunca test yapabilirisin dedi ama oda pazar gününe geliyor cuma kan testi yaptırsam mı diye düşü

Sen

Back
X