Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum ilk iki üç gün sol kasığımda ağrı gibi batlamalar oldu ama artık hiç bir belirtim yok sizlerde belirti var mı
Bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum ilk iki üç gün sol kasığımda ağrı gibi batlamalar oldu ama artık hiç bir belirtim yok sizlerde belirti var m
Merhaba bende 3 kasımda aşılama oldum ilk 2 gün kasık ağrısı çektim sonra hiç bi belirtim olmadı bugün 10.gün hafiften bi bel ağrısı olmaya başladı.Bende 5 kasımda ilk aşılamamı oldum ilk iki üç gün sol kasığımda ağrı gibi batlamalar oldu ama artık hiç bir belirtim yok sizlerde belirti var mı ?
Hayırlısı olsun inşllah pozitif olur belirti olmadığı için korkuyorum sizin kaç yumurtayla aşılama oldu boyutu nasıldıMerhaba canımbenim şuan 10. günüm ve bel ağrım başladı, 5-6 gün sol kasık ağrım oldu şuan da batma şeklinde ara ara oluyor. Hakkımız da hayırlısı artık
![]()
İnşllah pozitiif olur belirti olmadığı için umutsuzum kaç yumurtayla aşılama oldu boyutları nasıldıMerhaba bende 3 kasımda aşılama oldum ilk 2 gün kasık ağrısı çektim sonra hiç bi belirtim olmadı bugün 10.gün hafiften bi bel ağrısı olmaya başladı.
1 tane solda yumurtam vardı 18mm sonradan başka yumurtam büyümüş de olabilir 14 15mm vardıİnşllah pozitiif olur belirti olmadığı için umutsuzum kaç yumurtayla aşılama oldu boyutları nasıldı
Hmm anladım hayırlısı neyse o olsun1 tane solda yumurtam vardı 18mm sonradan başka yumurtam büyümüş de olabilir 14 15mm vardı
Merhaba bende 2 kasımda aşılama mı oldum. Dediğin gibi ilk defa bugün bende de bel ve sırt ağrısı başladı acaba adet mi olucaz yoksa aşılamamı tuttu test yapmaya da çok korkuyorum daha erkenMerhaba canımbenim şuan 10. günüm ve bel ağrım başladı, 5-6 gün sol kasık ağrım oldu şuan da batma şeklinde ara ara oluyor. Hakkımız da hayırlısı artık
![]()
Bende bilmiyorum canım, bekleyip görücez. Evet daha erken bende test yapmadım, en azından 15 gün geçmiş olması gerekiyor. Ama insan zor sabrediyor gerçektenMerhaba bende 2 kasımda aşılama mı oldum. Dediğin gibi ilk defa bugün bende de bel ve sırt ağrısı başladı acaba adet mi olucaz yoksa aşılamamı tuttu test yapmaya da çok korkuyorum daha erken
Bana doktorum 12. Gün dolunca test yapabilirisin dedi ama oda pazar gününe geliyor cuma kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorumBende bilmiyorum canım, bekleyip görücez. Evet daha erken bende test yapmadım, en azından 15 gün geçmiş olması gerekiyor. Ama insan zor sabrediyor gerçektenİnşallah hepimiz hamileyizdir
![]()
Bende bilmiyorum canım, bekleyip görücez. Evet daha erken bende test yapmadım, en azından 15 gün geçmiş olması gerekiyor. Ama insan zor sabrediyor gerçektenMerhaba bende 2 kasımda aşılama mı oldum. Dediğin gibi ilk defa bugün bende de bel ve sırt ağrısı başladı acaba adet mi olucaz yoksa aşılamamı tuttu test yapmaya da çok korkuyorum daha erken
Bana doktorum 12. Gün dolunca test yapabilirisin dedi ama oda pazar gününe geliyor cuma kan testi yaptırsam mı diye düşü
SenBende bilmiyorum canım, bekleyip görücez. Evet daha erken bende test yapmadım, en azından 15 gün geçmiş olması gerekiyor. Ama insan zor sabrediyor gerçektenİnşallah hepimiz hamileyizdir
![]()
Sen bilirsin canım ama bence pazartesiyi bekle garanti olur
Hadi bakalım canım, inşallah aşılaman tutarBenim de 8 kasımda asilamam yapıldıgeriye kaldi 11 gün
![]()
Hayırlısı olsun belirtin falan var mı oluyor muBenim de 8 kasımda asilamam yapıldıgeriye kaldi 11 gün
![]()
Valla bugün 3. Gün Akintim var göğüslerde acı ve ağrı var ara ara sol kasığımda çekme var ama daha çok.erkrn belirtiler icin canimHayırlısı olsun belirtin falan var mı oluyor mu
Ağrı illa oluyor benimde iki üç gün oldu şuan hiç bişey yok normal mi bilmiyorumValla bugün 3. Gün Akintim var göğüslerde acı ve ağrı var ara ara sol kasığımda çekme var ama daha çok.erkrn belirtiler icin canim
İlk aşılaman mıydı ?Valla bugün 3. Gün Akintim var göğüslerde acı ve ağrı var ara ara sol kasığımda çekme var ama daha çok.erkrn belirtiler icin canim
Evet ilk asilamam benim. 2 kere femara kullandım yumurta takibi ileolmadı kısmet bu ayadir insallahİlk aşılaman mıydı ?
Benim olumsuz bir tüp bebek denemem var ilk defa aşılamayı denedim bir yumurtam oluştu 22 mm senin nasıldı allah hayırlısını nasip etsinEvet ilk asilamam benim. 2 kere femara kullandım yumurta takibi ileolmadı kısmet bu ayadir insallah![]()