- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
iiyiz hanyy sennn? nasıl oldu mide bulantın devam ediyor mu??
benide eklermisin 13 aralık ..bu gidişlede olmaz gibi eşim düşükten sonra korktuğunu söyledi..sen korkmuyormusun dedi..bi çalışma yok şimdilik anlıcanız..üzüldüm walla..boğazım şişti...nasıl ikna etsem acaba..
ah canım seni çok iyi anlıyorum eşim istememesi çok zor bir durum, benimki evlendğimizden beri ilkkez istiyor ben kayınvalidemlere şikayet ettim eşimihe birde eve gelir direk playstationda oyun oynar, içkisi yok bar bar gezmez ne bilim ya tatile gideriz erkenden yatar sen neyine çocuk istemiyorsun dedim, görende dünyayı geziceksin o yüzden istemiyorsun sanar dedim 3 ay sonra ikna oldu
ah canım seni çok iyi anlıyorum eşim istememesi çok zor bir durum, benimki evlendğimizden beri ilkkez istiyor ben kayınvalidemlere şikayet ettim eşimihe birde eve gelir direk playstationda oyun oynar, içkisi yok bar bar gezmez ne bilim ya tatile gideriz erkenden yatar sen neyine çocuk istemiyorsun dedim, görende dünyayı geziceksin o yüzden istemiyorsun sanar dedim 3 ay sonra ikna oldu
Günaydın herkeseee...
güzel bi gün olsun inşallahhh
çocuk istememe değil aslında..benim düşük çok zor oldu o kadar ağlayıp acı çektiğimi görünce tekrar aynı şeyleri yaşamamdan korkuyo...bana sen korkmuyormusun diyor..korkuyorum ama napim çooookkkkk istiyorum bebişimizin olmasını...sorma zaten bilgisayardan nefret ediyorumm..benden çok onla zaman geçiriyo wallaa :))) bozulur inşallah 1 ay gelmez servisten diom içimden
bi kaç gündür oturduğum yerden kalkarken hafif hafif baş dönmemm oluyor adedim bitelide 10 gün oluyor bilemedim acaba hamile olabilirmiyim yada piskolojik olabilirmi
kızzzlaaarrrrrr geceleri ne kadar çok muhabbet ediyorsunuz bırakın kızları yürüyün havleteeeeee aaaa ne bu be..... bu çeneyele bide çocuk istiyorsunuz kız yeşilimsi sen gece kuşumusun birde gündüz görsek seni
Selam kızlar;
Ben bu ay galiba olumlu ya da olumsuz haber edemiicem gibi gözüküyor,10 gündür sistit ve vajinit nedeniyle tık yoktu zaten
İlaç kullandım dr bi sürü antibiyotik,fitil vs. vermişti.Vücudum anca temizlenir bi daha ki adetime kadar koruncaz galiba..(6 Aralık)
6 Aralık'tı bat ama 6 Ocak'ta haber ederim galiba var ya da yok diye..Kısmet tabi bu işler..Sağlığım daha önemli..
slm kızlar nasılsınızz
benim reglim ilk 2 gün normaldan az geldi we çok açık kırmızı tertemiz..3we 4.günlerde damla damla anlamış değilim...
sizce neden olabilir....bi fikri olan warmı kızlarr???:44::44::44:
Henüz tam gelmedi mi hala az mı?
Geçmiş olsun canım tabiki önce sağlık,inşallah hemen gelir bebişin..
cnm bugün 4.günü damla damla geliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?