Canım seni çok iyi anlıyorum:2:
insan mutfaktan soğuyo ya bi dönem su bile içemiyodum ya çoooook zor. balık ve ete karşı bende de aynı tiksinme var. zorla yemeye çalışıyorum bu ara...hiç ama hiç böyle olucağını düşünmemiştim.ben de tutuyorum günlük tarzı bişi ya evet ilerde inşallah büyüdüğünde ne güzel olur yani benim elimde böyle bi defter olsaydı çok sevinirdim heralde. ben de arada yazıyorum.bu arada karnın belli oldu mu canım ya? benim hafif bi şişkinlik var ama bilmeyen biri anlamıyor acaba normal mi yani artık 4 aylık olduuu
ya evet erken gidince görünmüyo ama beklemek de sıkıcı oluyo sabırsızlanıyo insan.. ben de 5 haftalıkken gittim vajinalde kese zar zor göründü..doktor da diyo ki erken gelmişsin eeeeeeee o kadar bekledik bebişi artık kan testinden sonra durabildim mi sormuyo hiç1 hafta sonra tekrar çağırdı gittim. pıt pıtlar için. sonrası zaten bulantılarla nasıııııl geçiyorr hayırlısı olsun canım inşallah sağ salim görürsün pıtırını
Ya benim karnım hamile olmadan şişmişti:)Herkes hamileyim zannediyodu.Biraz karnım çıktı.ama midem böyle top gibi.Dediğin gibi dışardan pek anlaşılmıyor.Gerçi iş yerindekiler anlamışlar.Ben sadece yakın arkadaşlarıma söylemiştim.Ama çıksın istiyorum bi an önce yaa hamile kıyafetleri giyinmek istiyorum.Ya da otobüste yer versinler istiyorum yaa.Görsünler diye açıyorum karnımı kimse anlamıyo.Fenalaşıyorum bazen.Nefes alamıyorum kimse anlamıyooorrr.Sen hareketlerini hissetmeye başladın mı seninde galiba 15.haftan falan dimi benim 17. haftadayım.Bugün doktara gidicem.Görücem oğluşumu.Gerçi tam kesin değil demişti doktor.Bugün tamamiyle belli olucak cinsiyeti.Ben erkek hırkası ördüm bile oğluma.Yeni bir yelekte başladım yine erkek yeleği.Oyyyyy yerim ben onlarıııı.Şimdiden çok seviyorum onu.Allah herkese nasip etsin.İsteyen herkese.Bekleyen herkese bi an önce versin..Amin.
Ablam sağolsun hastanede memur o herşeyimi hallediyo,randevumu da almış salı gününe,ama vajinal muayene zarar vermez mi?Gerçi geçen hafta muayene oldum ama ne bileyim..Bakalım umarım görürüm bu hafta pıt pıtları..:))
Senin şimdi ne kadar oldu minik?
Canım benim sakın canını sıkma benim 4 ay kananamam oldu benimde ilk aylarda kahverengi akıntım oluyodu çok şükür geçti.Hiççç canını sıkma.Yemene dikkat et çok su iç bol bol.İnşallah toparlanırsın.Bu arada bebek kalp atışını görmemeniz çok normal daha çok küçük çünkü.Benimde ilk başta çok küçüktü görünmüyodu bile.O yüzden canını sıkma.Kendine iyi bakkkk..Taze gebişş seni
çok sağol cnm yaa, takmamaya çalışıyorum ama dün akşamdan beri bildiğin regl ağrısı gibi kramplarım oluyo, kanama çok yok, arada kahverengi gibi leke gibi oluyo ama kramplarda başlayınca herşeye hazırladım kendimipztsi gidiceceğim doktora bakalam Rabbim ne verirse hayırlısını verir sonuçta, elden bişi gelmio başka bekliom
sen nasısınnn???
Bende iyiyim.Biraz kilo aldım her gören dobiş diyo.Moralim bi tek ona bozuldu.Ama napiim vitaminler peynirler sütler yumurtalar.Normalde yiyemediğim herşeyi zorla yiyorum sırf çocuğa gitsin diye.hem yumurta hem süt hem yoğurt hem peyniri aynı anda bi gün içinde tüketiyorum normal yani kilo almam.Ama herkes diyo böyle gidersen doğuma kadar baya şişersin falan ekmek yeme demeye başladılar yaaaaaaaaaaa
artık kimse girmiyo buraya doğru düzgün ama buraya yazıp rahatlamış olmak için yazıyorum habire...
ben geçen cuma gecesi evde kanamam başlaması sonucu düşük yaptımsabaha kadar inletti vallahi ama neyseki Allah'a çok şükür (kötünün iyisi olarak) kürtaja gerek görmedi doktorum. pazartesi kontrole gideceğim.:18:
arada bi kötü oluyorum ama kötü olmamın tek nedeni aynı sinir stres bekleme zamanları veya tekrardan yaşarsam korkusu...sonuçta sağlıklı bi bebek değilmiş ki gelişmedi o yüzden erken zamanda böyle birşey yaşamak aslında kötü birşey değil, çünkü her zaman Allah'tan sağlıklı bebek diye dua ederdim, o da duamı kabul etmiş demek ki, sağlıklı olmadığı için gitti bebik
bakalım, doktorum 1 adet beklememi söyledi. bende şimdi eşim için arginmax men vitamin kompleksi sipariş verdim. sağlıklı sperm için. bende hamile kaldığım ay bal+tarçın+çörek otu kürü yapmıştım, nisanda onu yapacağım yine. inşallah Rabbim yakın zamanda bu sefer sağlıklı olarak yaşatır yine
işte böleyken böleeyazdım rahatladım, Allah'a emanet olun
canım benim inşallah tekrar hamiş olacaksın en kısa zamanda önemli olan sonunun güzel gelmesi sıkma canını ilk gebelikler hep düşük kürtaj fln oluyor prof. söyledi bana çok normal dedi... rahat ol sen canuuuummm
artık kimse girmiyo buraya doğru düzgün ama buraya yazıp rahatlamış olmak için yazıyorum habire...
ben geçen cuma gecesi evde kanamam başlaması sonucu düşük yaptımsabaha kadar inletti vallahi ama neyseki Allah'a çok şükür (kötünün iyisi olarak) kürtaja gerek görmedi doktorum. pazartesi kontrole gideceğim.:18:
arada bi kötü oluyorum ama kötü olmamın tek nedeni aynı sinir stres bekleme zamanları veya tekrardan yaşarsam korkusu...sonuçta sağlıklı bi bebek değilmiş ki gelişmedi o yüzden erken zamanda böyle birşey yaşamak aslında kötü birşey değil, çünkü her zaman Allah'tan sağlıklı bebek diye dua ederdim, o da duamı kabul etmiş demek ki, sağlıklı olmadığı için gitti bebik
bakalım, doktorum 1 adet beklememi söyledi. bende şimdi eşim için arginmax men vitamin kompleksi sipariş verdim. sağlıklı sperm için. bende hamile kaldığım ay bal+tarçın+çörek otu kürü yapmıştım, nisanda onu yapacağım yine. inşallah Rabbim yakın zamanda bu sefer sağlıklı olarak yaşatır yine
işte böleyken böleeyazdım rahatladım, Allah'a emanet olun
şekerler kasımda bebiş i tutruralar uğramıyo sanırım bende dahil:) sizlerde durum lar nasıl_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?