Merhaba,
kırmızılar bugünde yok dün akşam test yaptım çok silikti ama çizgi vardı ama ben yinede güvenemiyorum yarın doktora gidicem siz ne diyorsunuz çizgi çok silikti olabilirmi ?
Bugün 3. gün.
benimde adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı ya
canım takma kafana herseyın hayırlısı dur bakalım kırmızıları gormedıgın surece hep bır umut vardır
TABİKİ AMA her ay bu kadar heveslenip sonrada hüsrana uğramak beni çok üzüyor artık.
rabbim çok büyük o ol dese olur diyecek birşey yok
arkadasım 3 gun olmus kırmızların gelmemıs sılkte olsa cıft cızgı cıkmıs tebrıkler bence hamılesın cunku olmayan bırsey sılık cıkmaz.
Kızlar biraz önce çok koyu kahverengimsi bir kaç damla bişiler geldi benden ne oluyor ki yaa anlamadım ben
kahverengi akinti hamilelik belirtisi diye duymustum canim ama bilemiyorum insallah öylesindir
kızlar biraz önce çok koyu kahverengimsi bir kaç damla bişiler geldi benden ne oluyor ki yaa anlamadım ben
Bilmiyorum ama ben dayanamıycam bu akşam gidiyorum doktora ....
inşallah arkadaşlar ama ben iyiden iyiye korkmaya başladım .....
inşallah arkadaşlar ama ben iyiden iyiye korkmaya başladım .....
Kasım Ayı için Dua Listesi
1. SevdeBilge
2. exporter
3. cevizlikek
4. landarch
5.
Allah'ım bize bu ay hayırlı haberler almamızı nasip et. Bize hayırlı evlatlar lütfeyle. Dua bekleyen bütün anne adaylarına Sen yardım et ya Rabb. Hiçbirimizin kucağını boş bırakma ya Rabb. En hayırlı zamanda bizlere de anne olmayı, o duyguyu yaşamayı nasip et. Amin. Amin. Amin.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
benide ekleyin lütfen bende bu ay hamile kalmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?