Canım beklenen adet gününü yazarsan seni de listeye ekleyebilirim.benide ekleyin lütfen bende bu ay hamile kalmak istiyorum.
Günaydın Arkadaşlar;
Sudecan teşekkürler darısı senin başına ...
Sevde cim sağol güzel dileklerin için,adet gününe yakın idrar testi ile birkez daha bak istersen..Olumsuz düşünmek yok..ayrıca iyi yolculuklar diliyorum ..
Herkese iyi bayramlar şimdiden arkadaşlar ben de bugün çıkıyorum...Güzel bir bayram diliyorum herkese..
Selamlar..
kızlar benımde dun kahverengı lekelenmem oldu mama bgun bısey yok
anlamadım ben yanı
günaydın kızlarrrrrrrrrr hepinize hayırlı hafta sonlarııııı :)))
günaydın herkese ii haftasonları,
kızlar ben dün dayanamadım ve test yaptım ama negatif cıktı oyüzden bugun yapmadım eger olmazsam hala, pazartesi kantesti yaptıracağım inş. banda dua edin lütfennnnnnnnnn..........
kızlar devlet hastaneleri yada kadındoğum hastaneleri kanda gebelik testi yaparlarmı pazartesi günü gidicem eger regl olmazsam gerce resmi tatil ama acilde de yapılırmı acaba bilen varmı?
merhaba evde kendin test yaptınmı peki. bildiğim kadarıyla gebelik testi yapıyorlar ama tatil günü olunca bilemiycem sağlık ocaklarındada var sanırım. sana pek yardımcı olamadım ama benimde 15 de günüm 2 gün önce test yaptım ilk 5 dk. çıkmadı ama sonra belirginleşti bende muallkta kaldım kan testi de 1 günde çıkmıyor ertesi güne kadar beklersem heyecandan duramam ama bugün bir test daha alıcam ...
merhaba gamzecim sana bişey söylücem benim ayın 7 sinede regl günümdü regl günümden 2.5hafta önce idrar testi yapmıştım evde 15-20 dakika sonra çift çizgi çıktı fakat ondan 1 hafta sonra tekrar yaptım silik bile yok yani tek çizgi çıktı kesin bu ay yine tutmadı diye ümitsizliğe kapıldım ama regl günüme 2 gün varken yine yaptım silik çıktı 5 dakikada regli günümün 2. günü tekrar yaptım daha idrarı damlatırken yayılmaya başladığında 2. çizgi belirdi net bişekilde ve şuan hamileyim daha kanımda baktırmadım bugün 7. günüm bayramdan sonra kontrollere başlıycam inşallah birde internetten gebelik hesaplamaya baktım 3-4 internet sitesinde aynı şeyler yazıyo 5 hafta 2 günlük diye enteresan geldi bana ama bilmiyorum dr. a gidince netleşicek kaç haftalık olduğum yani benim sana demek istediğim ümitsizliğe kapılma canım al bi kaçtane test regline 2 gün kala veya 1 gün kal yap canım inşallah hamilesindir
merhaba evde kendin test yaptınmı peki. bildiğim kadarıyla gebelik testi yapıyorlar ama tatil günü olunca bilemiycem sağlık ocaklarındada var sanırım. sana pek yardımcı olamadım ama benimde 15 de günüm 2 gün önce test yaptım ilk 5 dk. çıkmadı ama sonra belirginleşti bende muallkta kaldım kan testi de 1 günde çıkmıyor ertesi güne kadar beklersem heyecandan duramam ama bugün bir test daha alıcam ...
kızlar devlet hastaneleri yada kadındoğum hastaneleri kanda gebelik testi yaparlarmı pazartesi günü gidicem eger regl olmazsam gerce resmi tatil ama acilde de yapılırmı acaba bilen varmı?
canım benim bir dünya belirtim vardı ne ararsan ama 2 gündür sadece gaz ve gögüslerimdeki mavi damarlardan başka birşey kalmadı harita gibi oldu memişlerim. heralde bu ayda olmadı bakalım kısmet artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?