- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 173
- 39
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
- #3.961
Evet canm ya bnde cok sasrdim bildigin agzinin icindeydi kenardan sarkiyodu kordon hep asagi vuruyo 5 dk da bir idrara cikiyorum
merhaba arkadaşlar, bende bugün 21+5 de detaylı usg ye girmiş bulunmaktayım Hamd olsun kızımın herşeyi normal çıktıPerinatologumuzun adı Fehmi Yazıcıoğlu idi, güleryüzlü kibar bi doktordu anlayacağımız dilden herşeyi anlattı memnun kaldık.3 hafta sonra şeker yüklemesi ile kan uyuşmazlığımız için bir test yapılacakmış ozamana kadar göremeyeceğim kızımı Umarım herkes iyi haberler alır kontrollerinde
tolgaseda cnm güle güle kullanın cicilerinizi.. eskaram senmi demiştin cnm trendyol kanzda indirim var diye . evet var vee 59,90 olan kot pantalonları 14,9 17,9 a aldım sobee de vardı . trendyoldan aldım bende çoğu şeyini dolaşıp gezemem hiç. çünkü hamilelik fıtığı olmuş bende oturup kalkerkende yatağa yattığımdada sorun yaşıyorum. sağdan sola soldan sağa dönemiyorum . yataktan eşim kalırıyor falan yani anlıycan internetten devm. ebebeğin int. sitesinden aldım. annelütfen sitesinden falan
günaydınlar olsun herkese.. vee hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek cumanın hürmetine dularımızı kabul etsin. bebişlerimize bize ve tüm sevdiklerimize sağlık sıhhat versin. Tüm kötü fitne insanların şerrinden korusun inşallah.
Evet canm ya bnde cok sasrdim bildigin agzinin icindeydi kenardan sarkiyodu kordon hep asagi vuruyo 5 dk da bir idrara cikiyorum
yaa bende aynı dertten muzdaribim cnm sürekli wc deyim, gidiyorum 15 dk sonra bi daha öyle aman amanda su içmiyorum hani Benimkide mi öyle yaramazlıklar yapıyo acep
selam kızlar ooo bebekleri büyütmüşsünüz maşallah,kızlar bulantı geçirenler özellikle kaçıncı hafta da geçti bulantılar birde hangi hafta da cinsiyeti öğrendiniz?
Cis olayi bendede cok var... Vok sık cikiyorum bende asagiya baski yapio sanki surekli
12+4 bebeğin cinsiyetini öğrendim . Bulantılarım 18 haftada yavaş yavaş kesildiselam kızlar ooo bebekleri büyütmüşsünüz maşallah,kızlar bulantı geçirenler özellikle kaçıncı hafta da geçti bulantılar birde hangi hafta da cinsiyeti öğrendiniz?
Yakinda tepik yiyince gorurum seniHeheh yerim ben onuu yaa yaramazzz.... Bende genelde kasigimda hiisedio gibiyim bazen gobek deligimde gezinio sanki ama daha tekme yemedim :)))
Muhtemelen yapiyodur canim saglikli olsunlarda rahatsz etsinler napalim.yaa bende aynı dertten muzdaribim cnm sürekli wc deyim, gidiyorum 15 dk sonra bi daha öyle aman amanda su içmiyorum hani Benimkide mi öyle yaramazlıklar yapıyo acep
Muhtemelen yapiyodur canim saglikli olsunlarda rahatsz etsinler napalim.
Benim suyum fazlaymis bide iriymis bebek ondanda oluyo sanirim.
yaa ben napicam bebek cok iri olmasin diye yaa
selam kızlar ooo bebekleri büyütmüşsünüz maşallah,kızlar bulantı geçirenler özellikle kaçıncı hafta da geçti bulantılar birde hangi hafta da cinsiyeti öğrendiniz?
benim 6 da başladı 9.haftada bitti çok sükür ve ins bi kızım oacak:) sen nasılsın var mı yeni bişeyler
Olsun canim iri olmasinda kucuk dogsun nolacak sanki sagliklinolsun yeter. Ben sezeryanliyim ilk dogumumdan. Ama bunu normal istiyorum o yuzden bebek iri olsun istemiyorum yoksa yaptrmicak doktorlarMaşallah cnm bebişinebende 8 kg almışım ama bebeğin kilosu az çıktı dün detaylıda 420 grammış benim minik kızım Çok iri olmasıda doğum esnasında zor oluyomuş ama napılabileceğini hiç bilmiyorum inan Allah yardmıcımız olsun
Yakinda tepik yiyince gorurum seni
Erkek cocuk sanirim asagida mi oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?