- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
- Konu Sahibi bebegim seni bekliyorum
-
Kızlarrr çok şükür keseyi gördük... Yolk kesesinide gördük.. Bebiş 5+5 olarak gözüküyor.. 10 gün sonra inşallah kalp atışlarını dinlemeye gidecekmişiz..
Kizlar herkese merhaba.. ben de kasımın son günü ogrendim hamile oldugumu :) araniza ben de katilabilir miyim?.. :)
Arkadaslarrr ben dun ilk defa gittim dr a...kese gorebiliriz insallah diye dua ederkennnn.....dun kalp atislarinida dinledikkk
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin...transferimin 22. Gunuydu..bebisimiz 6+2 bugun...tek...ikiz degill..hersey cok guzeldi insallah boyleve devam eder...
Gözün aydın canımKızlar bugün doktora gittim. Bebişim 6,95 mm olmuş. Usg ye göre 6+4 diyo sata göre7+0 . Geç döllenme olabilir dedi doktor.sıpamın kalp atışlarını da dinledim
Tesekkurler cnm amin.. hepimizin bebislerini insallah :)Merhaba canım hoşgeldin hayirli olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Sağol canım inşallah. .karindan mi bakildi keseye ve kalp atışı karından mı dinlendi?
Gözün aydın cnm. Emekleriiniz boşa çıkmasın inşallah
Progestani ben fitil gibi kullanıyorum. Rahim kaslarını güclendiriyor. Düşük olmasını önlüyorProgestan bende de var ama içmiyorum ben ya ne işe yarıyor ki
Gözün aydın cnm.artık hamilelik takvimi ni kaydedersin dimi
Drum verdi canim...previt ve folbiol vitamin..estrofem trensferden dolayi daha birakamiyorum...corasprin kan sulandirici..glokofende dusuk riskini azalttigi icin..yine jelde aynen...ve progestan igne yine ilk donemlerdeki riski azaltmak icin..deltacotrilde..bu hassas donemde vucut hasta olmasin diye bagisiklik sistemi guclendirici bi nevi koruma...WAW sen niye okadar çok ilac kullaniyor sunki?
Bebişimgel sen kese için gittin mi.Sağol canım inşallah. .karindan mi bakildi keseye ve kalp atışı karından mı dinlendi?
Geçmiş olsun canım bende bi kötüyüm açım ama yiyemiyorum az bişi midemi hareketlendiriyor ya. Tuzlu kraker falan ye iyi gelirHerkese günaydınlar
hanımlar ben bugün kahvaltı yapamadımhabire leblebi yiyorum. Çıkarmamak için burnumdan soluyorum resmen.
Herkese günaydınlar
hanımlar ben bugün kahvaltı yapamadımhabire leblebi yiyorum. Çıkarmamak için burnumdan soluyorum resmen.
Geçmiş olsun canım bende bi kötüyüm açım ama yiyemiyorum az bişi midemi hareketlendiriyor ya. Tuzlu kraker falan ye iyi gelir
Canım şükret benim 5.haftada başladı sonra bikaç gün kusma yoktu bugün yine başladıkızlar tünaydın
bulantılarınız bu hafta mı başladı ? ikinizde 8.haftadasınız dikkatmi çekti
bnm 6.hafta şuan herhangi bir bulantım yok şimdilik
Allah ım hepiimize sağlıklı gebelikler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?