- 24 Ekim 2017
- 204
- 77
- 18
- 30
- Konu Sahibi kerem34gul
-
Maşallah darısı bize inş. Dün kontrole gittim bende ve içerde hareketlerini gördüm hiç heycanlanmadıgım kadar heycanlandım çok güzel bir duyguZaman su gibi akıyor bizde 17+5 haftalık olduk teyzeleri ayrıntılı ultrason icin gün sayıyoruz :)
Çok kötü bir şey bizlerde çok etkilendik ama 3. 5 afedersiniz şerefsiz yüzünden ben böyle güzel bi duygudan mahrum kalmak istemiyorum Bilinçli aile anne baba olacağız evlatlarımızı koruyacağız takip edeceğiz dayı amca kim olursa oldun anne baba yanında olmadan kimseye bırakmayacağızKizlar ben eylul ve leyla olayindan cok etkilendim aklim almiyo nasil bi canilik bu ya. Biri topraga gomer biri ciril ciplak suya atar. Ne hale geldi dunya ben bebegimi koruyamamk dan korkuyorum artik.
Bi daha kotu degil mi ben koyde buyudum . Tek tesellim koye gittigimizde cocuk rahat rahat oynardi simdi koyler daha tehlikeli. Ben okula gitmek icin 8 yasindayken bile yanliz giderdim tanimadigim insanlar gecerdi yanimdan hic korkmazdim bilirdim zarar gelmicegini. Yada hic tanimadigim biri goz hakki diye bana da ikram ederdi yediğinden. Benim annem hic tembihlemedi beni bilirdi cunku kimseden zarar gelmicegini. Korunup kollancagimi . Şimdi kiz erkek fark etmeksizin korkuyoruz cocuklarimiza dokunan ellerdenÇok kötü bir şey bizlerde çok etkilendik ama 3. 5 afedersiniz şerefsiz yüzünden ben böyle güzel bi duygudan mahrum kalmak istemiyorum Bilinçli aile anne baba olacağız evlatlarımızı koruyacağız takip edeceğiz dayı amca kim olursa oldun anne baba yanında olmadan kimseye bırakmayacağız
Köyler şehirler artık hep aynı insanlar tehlikeli eskiden teknoloji bile bu kadar değildi millet bilgisayar tablet çözeyim derken aslında akıl daha şeytanlasıyor eski insanlar saftı bisey bilmezdiki eski insanları görünce dyruz cahil görmemiş aslında eskiden insanlar saf temizdi benceBi daha kotu degil mi ben koyde buyudum . Tek tesellim koye gittigimizde cocuk rahat rahat oynardi simdi koyler daha tehlikeli. Ben okula gitmek icin 8 yasindayken bile yanliz giderdim tanimadigim insanlar gecerdi yanimdan hic korkmazdim bilirdim zarar gelmicegini. Yada hic tanimadigim biri goz hakki diye bana da ikram ederdi yediğinden. Benim annem hic tembihlemedi beni bilirdi cunku kimseden zarar gelmicegini. Korunup kollancagimi . Şimdi kiz erkek fark etmeksizin korkuyoruz cocuklarimiza dokunan ellerden
İnsallah Cnm insallah hayırlısı ile bi göreyim de :)Renkli renkli gorcen yani bebisi. Resim alip bizede atmayi unutma :)
Amin Cnm inss her gittiğinde bebeğin biraz daha büyümüş olacağı icin her Defasında daha fazla heycanlanacaksin Cnm .Maşallah darısı bize inş. Dün kontrole gittim bende ve içerde hareketlerini gördüm hiç heycanlanmadıgım kadar heycanlandım çok güzel bir duygu
Hayırlı sağlıklı evlat olur ins Cnm bizimki değişti kısmet ya .14+0 bgün doktor tahminim kız dedi sizce degişirmi bu
Değişti mi kız dyrdn erkkmiHayırlı sağlıklı evlat olur ins Cnm bizimki değişti kısmet ya .
Erkek demişti sonrA kız dedi Cnm yarın ayrıntılı ultrason var bakalım kesinleşir artık :)Değişti mi kız dyrdn erkkmi
Hakkımızda hayırlısı sağlıklı olsun da gerisiç boşErkek demişti sonrA kız dedi Cnm yarın ayrıntılı ultrason var bakalım kesinleşir artık :)
Erkek demişti sonrA kız dedi Cnm yarın ayrıntılı ultrason var bakalım kesinleşir artık :)
Hayırlı olsun bebeğin canim. Şimdi gördüm daha.
Etmezmiyim Cnm tüm isteyenlere evlat hasreti ile yananlara duam :) bu mutluluğu rabbim herkese yaşatır insallah .Sağlıkla hayırla gelsin insaallah.
Darısı basımıza. Bize de dua et olur mu ?
Çok tesekkur ederim canım darısı başına olsun inşallah
Etmezmiyim Cnm tüm isteyenlere evlat hasreti ile yananlara duam :) bu mutluluğu rabbim herkese yaşatır insallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?