Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Kızlarrrr herkese merhaba. Ben dün 2. Çocuk için transferi gerçekleştirdim. Bakalım artık sonucu bekliyorum. Oğlumdayken buralarda geçirdiğim günler geldi. Yine yazıp paylaşmak istedim
Ben de haziranda transfer oldum. Çok şükür şu an hamileyim. Darısı başına

Kızlarrrr herkese merhaba. Ben dün 2. Çocuk için transferi gerçekleştirdim. Bakalım artık sonucu bekliyorum. Oğlumdayken buralarda geçirdiğim günler geldi. Yine yazıp paylaşmak istedim
Hadi hayırlısı inşallah sağ salim tutunsun minnoş

Hanımlar merhaba ben nasip olursa temmuz adetim ile 2. Çocuk için tüp bebek transferi yaptıracağım kimler burda kimler 2.yi düşünüyor ya da yaptı
Ben yaptım. Hatta şu an kızım 4 aylık oldu bile çok şükür

Ben yaptım. Hatta şu an kızım 4 aylık oldu bile çok şükür
Yaaaa çok heyecanlı ya acayip stres oldum oğlumda öyle değildi ya süreci bildiğimden birde benim 3 ay kanamalı geçti ya geriliyorum ister istemez bakalım 4 Temmuz bat heyecanla adeti bekliyorum

Yaaaa çok heyecanlı ya acayip stres oldum oğlumda öyle değildi ya süreci bildiğimden birde benim 3 ay kanamalı geçti ya geriliyorum ister istemez bakalım 4 Temmuz bat heyecanla adeti bekliyorum
Benim ikincisi 3 yasa girecek 16 temmuzda çok heyecanlı dönemler şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…